Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Nekonopné fotky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 37 38 39 40 41 »
Autor
Téma 
omniaaliterest
Stálý Člen

Karma uživatele omniaaliterest - 17% PěstitelskáKarma uživatele omniaaliterest - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 609

s tim co rika JAHUDKA! bych celkem souhlasil...je fakt.ze k zrcadlovce koupis objektiv zhruba ve stejny cene jako je fotak,ke kterymu ho kupujes...taaakze je to celkem drahej spaas...s normalem jdou,dle mne taky krasny fotky......a abych rekl pravdu,se zrcadlovkou nemam jeste zadny zkusenosti,tudiz jestli je lepsi bo ne(co se tyce kvality fotek,za predpokladu,ze fotograf je stale stejny a meni se pouze stroj) nemohu posoudit.......jinak vetsina fotek co jsou ode mne,fotim fotoaparatem CANON IXUS 30.....neco je nafoceno s PANASONIC LUMIX DMC-FX7.....

...6 kyticek za oknem... ...flashback... ...kreslite si ?...

Old Post 28-06-2006 v 21:14 PM
omniaaliterest je offline   Profil uživatele omniaaliterest   Find more posts by omniaaliterest   Foto galerie člena omniaaliterest   Click here to Send omniaaliterest a Private Message   Add omniaaliterest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 610

Kompakt je určitě dobrá věcička pro začátečníky, ale co mi na něm dost chybí je delší ohnisková vzdálenost(zoom je bohužel většinou jen 3x-4x)a hlavně taky manuál(i když ten už mají i některé kompakty, ale většinou ne). Zrcadlo+předražené objektivy, to je pro mě zase trochu jiná cenová relace...o tom si můžu tak nechat zdát. Jelikož se fotografováním už delší dobu zabývám a dost mě to báví(a někdo říká, že i jde), potřebuju, aby fotoaparát aspoň něco uměl. Proto jsem se rozhodl pro zajímavou alternativu ke dvou výše zmíněným...a to EVF-elektronickou zrcadlovku. Konkrétně Konicu Minoltu Z3, která byla ve velkých slevách z důvodu krachu této značky na trhu s fotoaparáty. Má řadu výhod-optický hledáček, plně manuální ovládání, doba expozice až 30s, velký rozsah ohniskových vzdáleností-35-420mm(zoom12x)atd. Nevýhodou ovšem je poměrně nízké rozlišení a to 4,2mpx, ale výhody převažují!

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 29-06-2006 v 16:35 PM

Old Post 28-06-2006 v 21:16 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 611

no ja videl ze jde bourka jako svine, taxem popadl fotak+ manual zkousel.. nejdriv jsem dal expozici 15s, ale to pak vypadalo jako ve dne, pac to ty blesky osvetlily... paxem zkousel clonu 8 (nevim co to cislo znamena, ale u meho fotaku je to max) a expozici mezi 1,3 a 0,3s.. vesmes ty blesky, co jsou zachycene jsou jen konce mnohem vetsich blesku, ktere jsem nestihl vyfotit.. mel jsem fotak opreny o stresni okno, asi hodinu jsem stal s namacklym ostrenim a hned jaxem uvidel blesk, taxem domackl.. chvilicku trvalo nez si fotak uvedomil co se deje, chvilku trvala expozice, tagze to zabralo jen blesky delsi nez 2s.. to co vidite na fotkach jsou uz jen konce... nektere trvaly i 4s a projely pres celou oblohu.. fakt mazec... chtelo by to fotak s rychlejsima reakcema..

jinak jsem to fotil na canon powershot 510, normal kompakt

p s y c h o 8 4

Old Post 28-06-2006 v 22:02 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 612

PsYcHo:Jen pro představu co je clona-představ si lidské(nebo jakékoliv jiné)oko. Když je tma, tak máš zornice zoršířené téměř přes celou duhovku, když se podíváš do přímého světla, zúží se ti na minimum. Stejně je to i se clonou-ve tmě ji musíš rozevřít co nejvíc, aby na fotce něco bylo, na přímé(např. slunečním)světle ji musíš zase co nejvíc zavřít... Clonové číslo osm značí, že je clona téměř zavřená a v noci bych ji asi nepoužil. Tzn. čím nižší clonové číslo, tím je clona rozevřenější a naopak. Na ty blesky bych to viděl na nejnižší clonové číslo co jde a ani ne moc dlouhou expozici...stačilo by podle mě tak 0.1s!

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 28-06-2006 v 22:25 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 613

Aha dix, ja jsem prave myslel, ze kdyz mam 8, tak ji mam uplne roztazenou...? Zajimave, ze i pres tohle to ty blesky vyfotilo.. ?

p s y c h o 8 4

Old Post 28-06-2006 v 23:24 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 614

A na jakém principu funguje blesk na foťáku-rychlým zábleskem vše osvítí i v úplné tmě, tak proto!

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 28-06-2006 v 23:25 PM
omniaaliterest
Stálý Člen

Karma uživatele omniaaliterest - 17% PěstitelskáKarma uživatele omniaaliterest - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 615

PSYCHO84:je dobre treba taky zkusit seriove snimani,ktere pri drzeni spouste seka jednu fotku za druhou...udela ti treba tri fotky za sekundu...zalezi na tom jak rychle to tvuj fotak umi,kdyz to umi......urcite z toho hafa fotek vyberes nejaky krasavice...na foceni blesku ideal ...

Naposledy upravil omniaaliterest 29-06-2006 v 03:15 AM

Old Post 29-06-2006 v 01:35 AM
omniaaliterest je offline   Profil uživatele omniaaliterest   Find more posts by omniaaliterest   Foto galerie člena omniaaliterest   Click here to Send omniaaliterest a Private Message   Add omniaaliterest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omniaaliterest
Stálý Člen

Příspěvek č. 616

neco z prochajdy kolem rybnika...

Old Post 29-06-2006 v 02:23 AM
omniaaliterest
Stálý Člen

Příspěvek č. 617

...

Old Post 29-06-2006 v 02:37 AM
omniaaliterest
Stálý Člen

Příspěvek č. 618

fotak lezel na parapetu tak sem cvaknul.....a...

Old Post 29-06-2006 v 02:48 AM
omniaaliterest
Stálý Člen

Příspěvek č. 619

hafak...muj...

Old Post 29-06-2006 v 02:50 AM
omniaaliterest
Stálý Člen

Příspěvek č. 620

nejaka klasika...

Old Post 29-06-2006 v 02:56 AM
omniaaliterest
Stálý Člen

Příspěvek č. 621

foceno v arealu umelecke skoly v Plzni...u zamecku....vytvor nejakeho zdejsiho studenta a jeho detail...

Old Post 29-06-2006 v 03:06 AM
Host
Host

Příspěvek č. 622

K té diskuzi o zrcadlovkách:

Nejsem až takovej nadšenec a už vůbec ne ambiciózní fotograf, ale osobně fotím na analogovou zrcadlovku, před ní jsem měl analogový kompakt. S digitálními foťáky mám tedy zkušenosti jenom malé, vesměs s kompakty, ale přiznám se, že nic jiného než zrcadlovku už bych si asi nekoupil. Člověk si zvykne na určitý uživatelský komfort a hlavně má mnohem lepší kontrolu nad kompozicí, kterou u průhledového hledáčku u kompaktu bytostně postrádám a ani displej v tomto ohledu není o mnoho lepší a fotím s ním pouze s velkými problémy a sebezapřením. Tzv. elektronická zrcadlovka je pro mě pak šlápnutí z bláta do louže, protože elektronický hledáček a to, co v něm člověk vidí nevidí, je tragédie. Prostě už bych si na to nedokázal zvyknout. Připouštím nicméně, že to je do značné míry otázka preferencí a souhlasím, že i s kompakty jde nadělat hodně muziky. Je to opravdu víc o fotografovi a jeho cítění, než o technice, i když bez ní to taky nejde.

Naposledy upravil 29-06-2006 v 15:17 PM

Old Post 29-06-2006 v 05:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
quidge
Nový Člen

Karma uživatele quidge - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 623

Já mám tenhle: http://www.olympus.co.uk/consumer/2...0_UltraZoom.htm sem s nim celkem spokojenej... občas se mi povede něco pěknýho, minulej tejden se mi povedlo tohle.

Old Post 29-06-2006 v 14:13 PM
quidge je offline   Profil uživatele quidge   Find more posts by quidge   Foto galerie člena quidge   Click here to Send quidge a Private Message   Add quidge to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 624

Z jakýho důvodu?? Jsem s ní celkem spokojenej, i když samozřejmě není dokonalá a má svý mouchy, ale především jsem na nic dražšího neměl.

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 29-06-2006 v 16:34 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 37 38 39 40 41 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-11-2020 - Moje konopné fotky - 0 odpovědí
13-03-2019 - Nekonopné fotky III. - 350 odpovědí
21-05-2008 - Nekonopné hydro - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás