Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uz dlhsie som zhanal na slovensku dobre hnojiwko prirodneho charakteru a nasiel som uplne super wec.. BIOSTIM natural AB. Je to kvapalne organomineralne hnojiwko wyrobene z biohumusu- produktu dazdoviek{zizal:} Eisenia Foetida. Hnojiwko obsahuje vyvazeny pomer zivin NPK, biologicky aktiwne latky a mikroziviny, ktore su obsiahnute v lahko prijatelnej forme chelatov. toto hnojiwko frci na wsetko {postreky listow atd..} existuje v asi 10tich druhoch a je medzi nimi aj na plod a kwet.kupil som si BIOSTIM natural AB START v normalnych zahradkarskych potrebach za 60 Sk. Je to slovensky vyrobok takze by mal byt k dispozicii wsade u nas. BIOSTIM natural AB PLOD A KWET som v zahradkarstve uz newychytal, tak som si ho objednal z netu na stranke http://www.agrona.sk . takze ak ste hladali hnojiwko takehoto charakteru, dufam ze som wam trochu helpol {hlawne na slowensku, kde napr. o bioalgene nevedia nic, teda neriesil som vo wecsich mestach}... cauwes & drzim palce w sezone 2004 :}
najlepsi je asi konsky hnoj tak 1/3 az 1/2 hniezda a zbytok nejaka cierna hlina.to ani netreba hnojit.ale ak chces silou mocou este aj hnojivo tak Hermavit special,3 vyrchnaky na 2l,to ako start,zalievat tymto kazde 4 dni asi,po kazdom 3-4 zaliati pridat a pol vrxnaka.)
cau lidi vim ze uz to tu nejak bylo ale chtel sem se zeptat aby s temi nejak LAJCKY poradiliy jak na outdoor nejaky normalni hnojivo ktery koupim v baumaxu a ktery postrik mam pouzit kde ho sehnat jak casto hnojit postrikovat atd prosim o nejake shrnuti toho vseho dik moc
mno vsetko najdes v tomto threade http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=711
ktory si nemohol prehliadnut v sekcii outdoor, mas tam o tom skoro wsetko a myslim ze aj laicky, ak nie urcite najdes odpoved niekde v growery, len trochu pohladaj... :}
TruMAN: no já jsem o něm neslyšel, ale už podle názvu mi to na květ moc nepřipadá... Tys ho koupil? Jestli jo, tak kdyžtak napiš obsah hlavních prvků N-P-K a podle toho už se uvidí, na co to je.
uz som ti pisal ze vsetko vratane davkovania{aj konkretne na krystalon a wuxal} je URCITE niekde v growery tak to staci len vyhladat.. nemusia sa vytvarat znova temy, ktore su uz vytvorene a prekonzultovane.