Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj kluci a holky. Mam takovy problem. Odhaduju to na nektere ze 3 veci, ale nevim. 1. vysoke PH.......zalevam vodou odstatou (ph 7) po pridani hnojiva ATA terra je ph 6.5. takze nevim.
2. Moc dusiku.......Vsechny holky dostavaj stejne, a jenom temto dvoum (ty dve jsou stejny genetiky) se takhle krouti listy. Zalevam po 3 dnech, jednou Atta terra max, po dalsich 3 dnech zalevam Atta XL a po dalsich 3 dnech pouze vodou. Rostou v substratu s dobrym PH, perlitem a guanem. Ze zacatku obdobi zivota rostli uplne v poho, a po par tydnech rustu se jim zacalo dit tohle. Jo a roste to pod 600w, pri teplote 28 pres den a 20 v noci. Vlhkost pres den je 45% a pres noc tusim ze 60%, ted nevim presne. Ted jsou ve druhem tydnu kvetu. Hnojim 3ml/l atta terra max, 1ml/L atta XL.
3.Med? Ale opravdu netusim
PLS poradte, kytka je kvuli tomu takovej mrzak a ja si nevim rady. Diky
Ahoj
já si myslím, že když hlídáš ph tak bude ok, problem bych viděl ve vlhkosti.
Je to jen můj názor, ale zkusil bych v tvém případě zvlhčovačku vzduchu.
Původní příspěvek od Happy_Mirec Ahoj kluci a holky. Mam takovy problem. Odhaduju to na nektere ze 3 veci, ale nevim. 1. vysoke PH.......zalevam vodou odstatou (ph 7) po pridani hnojiva ATA terra je ph 6.5. takze nevim.
2. Moc dusiku.......Vsechny holky dostavaj stejne, a jenom temto dvoum (ty dve jsou stejny genetiky) se takhle krouti listy. Zalevam po 3 dnech, jednou Atta terra max, po dalsich 3 dnech zalevam Atta XL a po dalsich 3 dnech pouze vodou. Rostou v substratu s dobrym PH, perlitem a guanem. Ze zacatku obdobi zivota rostli uplne v poho, a po par tydnech rustu se jim zacalo dit tohle. Jo a roste to pod 600w, pri teplote 28 pres den a 20 v noci. Vlhkost pres den je 45% a pres noc tusim ze 60%, ted nevim presne. Ted jsou ve druhem tydnu kvetu. Hnojim 3ml/l atta terra max, 1ml/L atta XL.
3.Med? Ale opravdu netusim
PLS poradte, kytka je kvuli tomu takovej mrzak a ja si nevim rady. Diky
Podle me to vypada na nejakyho skudce. Podivej se z druhy strany na listy.
No postihlo to cely kytky od shora az dolu, ale skudci by byly asi napadeny vsechny kytky si myslim. tyhle sou uplne tmavve zeleny s flekama, kdyby to byl parazit, byla by svetla, vysata a oslabena, tohle je zpusobeno necim jinym si myslim, ale podivam se radsi....
tjn.. Mne se to takhle ohybalo dolu, kdyz jsem tam mel svilusky nebo neco takovyho. Saly zespoda listy a pak se to podobne kroutilo. Treba je tahle genetika nachylnejsi na parazity nez ostatni. Ale tot jen moje spekulace
Kytky začínají třetí týden růstu ve vlastním aero systému. Ph 5.6, EC 0.75 s tím, že ani nestoupá, ani neklesá, takže mi přijde, že není potřeba zvedat. Zdrojovka sama má ~0.5.
Hnojiva Canna(5ml A i B na 10l) plus enzymy od Bionovy.
Může to být třeba spálené od světla? Sonda, která je tak 20cm pod vrškama hlásí okolo 27, takže u vršků tak snad max 30?
Dík,
v.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
podle mě jo, je to trošičku připálene lampou :p ale nestresuj, jen jemně. Jinak podle mě moc krásna barva+struktůra listu. GL !
záleži ještě, jestli to mají i spodní listy.
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
ahoj groweři musim se na vás obrátit s problémem viz foto....řekl bych že se rust dost spomalil mam ve skříni 12 kytek a všechny tak nějak vypadají stejně problematycky....svítim jim 250w hps mh nemám substrát zahradnický plus písek,,,ještš nehnojeno zálivka jednou za dva dny 4litry na 12kytí,,,ph snad 6 mam jen kapky takže přesné to asi nebude ale je to deštovka......teplota 24-25---19-20 kytky ze semen z grow,....a jsou v pulce třetího týdne pod lampou..to je asi vše pro predstavu podmínek jak kytky žijou prosím o radu a prosím rychle předem díky
PIZMOO: Zahradnický substrát není moc vzdušný a hodně těžký,podle mě ti za 2 dny nestihne proschnout a následně se to kyti nelíbí a nebo može být ph či cokoli jiného - už z tohoto důvodu je lepší pro indoor kvalitní zemina jako biobizz či něco takového ...
možná bych to přesadil a nebo bych aspoň do té zeminy přidal perlit ,ale to půjde teď těžko ....
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Tak se znovu obracím na zkušenější. Před 2týdny jsem tu řešil docela rychlé osychání listů na koncích. Vypadá to na nějakou houbu posranou. Po měsíci pod 125w blue zářivkou jsou ty kytky hrozný chcípáci. je fakt že až ted minulý den se konečně trochu rozjely a povyrostly.
Stejně bych rád kdyby ještě někdo kouknul na fotku a potvrdil mi houbu a jak na ní.
Poprvé jsem stříkal aspon Biotonem, očividně nopomohl, tak jsem koupil Polyversum, a to mi přišlo taky jako marný, nebo spíš hodně pomalý. jak vůbec funguje?? protože na letáku není nic za jak dlouho se rozroste, nebo jestli to funguje hned po postřiku. má se něco objevit na kytce, protože místy byl jakýsi povlak zrovna v místech kde to bolelo nejvíc, ale někde si nevítaná houba žrala kytky dál.
po 2.postřiku polyversum, jsem přikročil ke Kuprikolu, protože je to furt v prdeli. kdyby ty kytky aspon rostly, měly by šanci narůst nové listy, ale takhle to stojí a pomalu usychá celá. ta nemoc není extra rychlá ale poctivá a jede. jede i na malinkatých listečkách který měly tendenci růst odspoda, to vypadá že spodky nebudou. už jsem musel urvat asi 10 malejch výhonků zespoda který úplně zežloutly. průměr těch malejch je třeba 1mm a stejně chcípnou.
Uvidím co udělá ten kuprikol, ale budu vděčný za každou radu navíc.
vlhkost jsem snížil na 30% teplota 26st. ještě jsem nehnojil, substrát je mírně nahnojený. kytky jsou 5dní přesazený.
zdravim, mel bych dotaz, úřed nedavnem mi začly žloutnout listy na mych kytičkach. no spiše na jedne, ale co nechapu, mam 3 v jednom bubbleru a ty ostatni dve sou v poho, nekde sem se tady docet ze by to mohlo byt nedostatkem zinku nebo že tam je celkove malo hnojek. ph ani ec neměřim, hnojim podle navodu od advanced hydro co sem dostal v growshopu, a vodu tam davam odstatou. dikes moc za jakoukoliv odpoved