Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od basi24676 žerie mi to všetky šišky zvnútra neviete niekto čo to je?
Zkusil jsem hledat a myslím si jestli by to nemohl být obaleč konopný 🙂
Dneska jsem se konečně dostal k tomu abych sklidil 2 kytky venku... kromě toho, že tam lezly světle zelené malé housenky, tak i takové šedé s proužkama, tak jsem měl hodně palic napadený těmahle malejma smejdama. Už s tím asi nic neudělám, stejně to bylo řídký, tak to půjde do masti atd. Myslíte si, že když to usuším, tak to bude do těch masti použitelný? Snažil jsem se to prostrihat, ale určitě tam něco zůstalo. Housenky jsem vyklepal
Původní příspěvek od Betto Sulliven Ahoj chlapci,, objevil jsem ve své skříni smutnice... Jedu hydro, médium je keramzit. Nevím jak je likvidovat. Má někdo zkušenosti?
Ha ha , to to je gol. Nekde sem cetl ze jednim z benefitu hydra je v tom ze nemuzes chytit smutnice.
Tezko s nima bojovat kdyz nemas hlinu do ktere nasadis dravce.
Neverim ze se jich zbavis , ja s nima bojoval cely dva mesice ruznymi prostredky a nic nepomohlo az potom ty dravci , nasazeni do substratu ze ktereho vylezali ty svine.
Misto 200g byl vyezek 50g.
Naposledy upravil Madical-Strains 08-11-2018 v 08:14 AM
Ha ha , to to je gol. Nekde sem cetl ze jednim z benefitu hydra je v tom ze nemuzes chytit smutnice.
Neverim ze se jich zbavis , ja s nima bojoval cely dva mesice ruznymi prostredky a nic nepomohlo az potom ty dravci , nasazeni do substratu ze ktereho vylezali ty svine.
Je fakt,že jsem si říkal proč dát hlístice do hydroponických košíků s keramzitem,kde protéká voda a vše se vlastně proplachuje.. nicméně situace byla zoufalá a nezbývalo mi nic jiného než hlístice koupit a zkusit to. Hoši podařilo se i v hydru. Asi po týdnu nevylitaly žádné mouchy.
Zdravím všechny, mám malý problém u své matky, spíš tedy milion jedna malých problémů, usídlili se mi v předpěstu v květináči mravenci. Jedná se o matku, kterou držím cca půl roku a nerad bych o ní přišel. Neporadí někdo, jak se jich zbavit? Dneska jsem preventivně důkladně postříkal vermitecem jak kytku, tak substrát, výsledek zatím nevím....
Něco takovýho budu muset zkusit, je to v růstu, tak bych se nebál ani chemie 😉 hlavně se jich zbavit 😉
Nestojím o mšice, které většinou doprovází mravence, proto ten vermík
Zdar. Mávam v matkarni pravidelne na jar hufy mravcov. Nikdy som to neriešil. A vsetko v poriadku. zatial teda..haha... mam ich tam aj teraz.... Oni potom odídu sami.
Naposledy upravil shivasambhu 18-05-2019 v 17:24 PM