Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ja si takto frcim po luke a ze sa idem vychcat do takej vyssej travy ako si tak idem po trave a vystim sa tak som sa vracal a zistil som ze som zasliapol rastlinku asi meter vysoku vobec som si ju nevsimol a ked som sa tak obzeral pookoli tak som zistil ze ich tam je okolo desat fakt cudne keby som ju nepristupil tak si ju urcite nevsimnem
A inac ja mam pole v krykoch medzi ktorimy je straaaasne vela zihlavy takze tam nikto nechodi
ja mam letos outdoor jenom 2 kyti ale myslim ze to bude stacit obe byly v 10l kyblu ve skleniku u kamose na zahradce. Jedna pak byla do skleniku presazena na stalo a druha na kukuricne pole. Jedine ceho se bojim aby mi ji neslklidily nejaci zemedelci
pokud tam maji dostatek vlahy tak jo.ovsem ze zacatku je potreba obcas kontrola.treba mne se stala uplne neuveritelna vec,zasadil jsem kvitko,dojdu za dva dny a kvitko skaceny.na vine byl krtek kterej tam udelal
tu svou hromadku!
taky musis obcas otrhat plevel,jinak ti zastini kytky,obcas se kolem nich omotava takovej ten svizel nebo jak se jmenuje.a v neposledni rade POZOR
na SAMCE.
vata : rekl bych ze v slunecnici je vetsi moznost ze ti to najdou nejake corky ... kdyz se podivas na nejake pole slunecnice pred sklizni tak tam vidis jen tmave hnede stonky a jeste hnedsi ty kule se seminkama .... a mezitim by poradne kere sli videt i z 200 metru ...
V nejake knizce o bylinkach jsem vycetl ze Kostival roste v pudach bohatych na dusik s vysokou hladinou podzemni vody. takze myslim ze sadit v blizkosti kostivalu bude vyhodne.
Pokud chcete mít půdu bohatou na dusík,tak si sežente půdu ve který rostl hrášek,hrášek má jako odpadní látku dusík,a může se sadit 3x do roka,takže první rok pěstujte hrášek,a příšti rok si do hráškový hliny dejte travku,a uvidíte
Jinak s těma místama,to není moc v pohodě,mám kámoše kterej taky hulí,a zná lidi co hledaj cizí políčka,a říkal že na hledání čorkám stačí jen dalekohled,takže až blízko svýho políčka uvídíte někoho s dalekohledem a nebude to myslivec,tak se ztrachujte,přijít o pole je k nasrání
Já taky raději pěstuji na zahradě,ale tenhle rok to trochu přerostlo,a je to dost nápadný,ale jinak jsem si našel super místa na příští rok:
1.)místo-jížní svah,slunce zde paří od východu do západu,je to mini louka o velikosti 6x10 metrů,a ze všech stran ohraničená šípky a kopřivami,půda je nějaká dobrá černozem,a při pokusu pH není ani moc kyselá-6,5pH,je to hned u lesa,z přechodu louky,nikde v okruhu 500metrů a víc není žádná cesta,pouze od zvířat,ale těch tu taky moc není,je to hoodně daleko od civilizae...
2.)místo-20 metrů od potoka je mini lesík kde rostou buky,duby,a sem tam nějakej ten jehličnan,vše je vysoký kolem 2-2,5 metrů,ten lesík má podle odhadu rozlohu 250 metrů čtverečních,a je mezi tím i nějaká mýtinka,já sem těch mýtinek našel 5,a všechny jsou velký skoro stejně,okolo 5x5 metrů,cesty knim nejsou,prostě se musí prolíst stromy,který jsou od sebe půl metru,a když je to ještě zelený,tak se dá sotva prorvat k mýtinám,zem je taky celkem dobrá,pH jsem nezkoušel,ale je to blízko potoka,ta se spolíhám na živiny,co tam byli dřív naplavený,cesty kolem lesíka taky nevedou,teda aspon jsem žádnou neviděl a chtěl bych vědět kdo poleze do 2 metrovejch kopřiv a ostružin,aby se k lesíku dostal...
3.)místo-tady byl asi sad,je to louka nad lesem,je tu asi pár jablkovejch stromů,a pár stromů se švestkama,žádná cesta,nikdo tam nechodí,nebo aspon sem tam nikoho za poslední 2 roky neviděl,roste tam klasická ta metrová tráva,nikde nerostou kopřivy,a slunce je tam od východu do 6 hodin k večeru,hlína je moc jílovitá,takže tam pujdou květináče...
Tak doufám že tyto místa vyjdou,pak mám vyhlídlejch i pár stromů,a něco půjde i na zahrádku,tak se uvidí...
Growu zdar
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
v druhém příspěvku (na první straně) se doporučuje u výpadovky. to je podle mě docela blbej nápad. totiž cokoliv co roste u silnice (třešně, jabka, marhule..) je plný olova z výfuků a pochybuju že cannabis je vyjímka... navíc pojem daleko od stopařů.... ty se na ten flek budeš muset taky nějak dostat a pokud zrovna nemáš auto tak na kole nebo pěšky se tam určitě může během sezóny objevit pár lidí co si rádi uvařej mlíko z "plaňky v zatáčce"..
Já sem měla kytku zasazenou asi deset metru od pole(dost velká tže moc nenápadná fak nebyla) a ten debil co jel s traktorem nebo neim s jakym strojem si ji asi všimnul a chudáka přejel aj s vedlejším keřem:,(
No ja sem se dneska jel podivat na mistecka kam bych mohl neco prisit rok hodit,nasel jsem takovou velkou skolku s listnatyma stromama,uz sou asi kolem 2m vysoke a mezi nima se najde i placek treba 3x4m ,mezi stromama roste velka trava,takze staci prosekat,vykopat diru a bude to,jeste zkusim zjistit pH,ale myslim,ze by to melo byt OK.Uvidim takovych ist je tam celekm dost,je to skolka celekm dost vela,bych rekl spis skola) Moje volba je tam