Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja na to koukal a tim to teda rozhodne neni vyhral MEDICINEMAN pac ma asi pravdo vlhkost neudrzuju a svetlo to nevim ale je to mozny skratil sem periodu o 2 hodiny min a uz je to v poho..
Já samozřejmě měl kytky venku osvicoval jsem pěstírnu,pokoušel jsem se jí vydenzifokovat.jinak snad plíseň už nebude mám pořád zaplou ventilaci načež se mě začli kroutit trochu listy!Malá vlhkost,tak se snažím zvlhčovat rozprašovačem
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
OK, hnojeni Metropem - zatim Root Stimulator, Calgreen + MR1, EC 0,67 , rezy rostou dnes 2. tydnem, PH 5,7 - 5,8 , Teplota v noci 20-21, teplota ve dne 28-29, svetlo MH 600W - 90cm vzdalen, system Grotank GT 100, Vlhkost ve dne 40RH, noc 80RH...
Z ničeho nic se to začlo zlepšovat a nové listy jsou už tmavě zelené,, čím to mohlo být?? PH 5,9, vlhkost 45RH den, 75RH noc, EC 0,68, nerozprasuju,,, predtim PH 5,8, vlhkost 40RH den, 75RH noc, EC 0,78, rozprasoval jsem H20 kvuli vlhkosti, ... teplota snizena o 2 stupne ve dne i v noci...
EDIT:
Nebyly to známky přehnojení?...
Nebo teplota...
když jsem míchal nové PH tak sem to míchal přímo v Grotanku protože nemám náhradní nádrž,, PH bylo na 2-3 minuty 4-5 než se usadilo (promíchalo s ostatní vodou v Grotanku) na 5,8 jinak ne-e,, PH držím mezi 5,7 - 5,9,, voda tvrda ,, koukam ze to je i na jednom listku kytky v hline,, (stejna mistnost)