Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Alojz9 Cau sem tady novej sem ze Slovenska takze aby mi niekdo rozumel tak pisu po cesky :-D mohl by mi nekdo poradit nejakej inej spusob nez je ( bongo, fín, joint) hoci co mi napisete to vysousim :-D dik
No je tady jen v tomto trydu asi 500tipů , chceš je všechny vypsat ???
Propicni jabko, udelej 90 stupnu druhou diru tk aby se potkaly.. a na konci jedne diry si udelej #kotlik#.. bong s prichutou :]
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Kedysi najpoužívanejšia skladacia šlukovka (baterka), no po objavení sklenky je ajpraktickejšia pre mna je sklenka vždy po ruke, netreba skladať rozoberať, akési turbo medzí nástrojmi. Mám aj sklenené bongo, no na klasické bongo z fliaš nemá nič, to má asi najväčší boom (snáď už len to fínske, čo je ale pri spotrebe vody pre mňa dosť nepraktické). Skúšal som aj cez vodnú fajku, miesto korunky kotlík, bolo to niečo ako bongo v podstate, žiadna chuť, veľa dymu, veľké stavy (fajka má 77cm). Joint je super , ale veľká spotreba..
u mňa vedie bongo z fliaš a keĎ rozbíjačka tak aj s kýblom
Zdravim, tak se taky pridam. Kourim jedine speky. Ted jsem v zahranici, tak balim takove osobacky.
Balim do zlatych smokingu. Klasickeho speka vlozim jeste do brcka ve kterem je filtr co se bali do cigaret. Kour se trosku ochladi, tak to vubec nedrazdi a nenuti kaslat. Ma taky lepsi chut!
Naposledy upravil stara_baterka 10-05-2012 v 05:01 AM
Lepší chuť, ale účinek ti bohužel zustane v tom druhym filtru. Proč myslíš, že se špeky nebalí s cigaretovym ale s papírovym filtrem? No přece protože ty "potřebný" látky se v cigárovejch zasekávaj..
citace:
Původní příspěvek od stara_baterka Zdravim, tak se taky pridam. Kourim jedine speky. Ted jsem v zahranici, tak balim takove osobacky.
Balim do zlatych smokingu. Klasickeho speka vlozim jeste do brcka ve kterem je filtr co se bali do cigaret. Kour se trosku ochladi, tak to vubec nedrazdi a nenuti kaslat. Ma taky lepsi chut!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od MaaaYaaa Lepší chuť, ale účinek ti bohužel zustane v tom druhym filtru. Proč myslíš, že se špeky nebalí s cigaretovym ale s papírovym filtrem? No přece protože ty "potřebný" látky se v cigárovejch zasekávaj..
No jako, já ti nevííím. Vyfajčil som milión bŕk či už s cigaretovým alebo papierovým filtrom a rozdiel som nespozoroval.
Myslim že na to bude mýt asi dost lidí rozlišný cítění
Já osobně nejraději pokuřuji z Bongu ale občasným brčkem bez cigaretového filtru taky nepohrdnu,,,ted k názoru měl sem možnost pokouřit si hašiš ubalený s cigaretovým filtrem a pak následně bez a rozdíl byl hodně poznat..Takže cigaretové filtry bych osobně nevolil(ale je možný že do druhýho brčka padlo víc haše)
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Původní příspěvek od myguláš Myslim že na to bude mýt asi dost lidí rozlišný cítění
Já osobně nejraději pokuřuji z Bongu ale občasným brčkem bez cigaretového filtru taky nepohrdnu,,,ted k názoru měl sem možnost pokouřit si hašiš ubalený s cigaretovým filtrem a pak následně bez a rozdíl byl hodně poznat..Takže cigaretové filtry bych osobně nevolil(ale je možný že do druhýho brčka padlo víc haše)
kdyz uz teda balim do cigara, tak ten filtr se da docela dobre vyndat a pak tam dat klasickej filtr do speka
Bong nemusim, jsem radsi kdyz se ubali.. jednou jsem zkousel kybl a mel sem pocit ze me to vyslalo do vesmiru
Původní příspěvek od Scorpion91 kdyz uz teda balim do cigara, tak ten filtr se da docela dobre vyndat a pak tam dat klasickej filtr do speka
Bong nemusim, jsem radsi kdyz se ubali.. jednou jsem zkousel kybl a mel sem pocit ze me to vyslalo do vesmiru
Hehe tak to já jedině bongy, dříve jedině kýble právě kvůli zmíněnému výsadku do vesmíru teď ale preferuji bongo s ledem, občas brčko podle nálady co hoří vyhulim
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"