Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim po nejake dobe jsem z5 i se svou ,,zoo" zahradkou. Jdu ted do ctvrteho tydne kvetu a krom par nalepenych smutnic pohoda.. Brhem rustu az do zacatku kvetu jsem kazdy tyden aplikoval rock effect ale ted jsem se lekl kdyz jsem objevil tohoto tvora .. :/
Vypadá to na molice, takže nejlepší Decis. Na 4. týdnu už bych to neřešil, zvlášť jestli jdou sotva najít. Doma to úspěšně zimuje na muškátech a všem možným co se dotáhne na podzim z venku a pak se rozletí dál. Na svilušky a třásněnky Vermitec.
Napadlo mě možné řešení škůdců nevím jak moc bude fungovat nebo jestli bude škodit rostlině. Dočetl jsem se v záznamech z testů přípravků proti slimákům že kofein na ně působí jak nervový jed -- mohl by tak působit i na ostatní hmyz a škůdce. Teoreticky kdybych si kofein rozmíchal ve vodě a pak tím třeba pokropil mšice nebo něco podobného byli by velice rychle mrtvé (asi by se předávkovali kofeinem a selhal by jim organizmus, což se může stát docela v malých dávkách i u člověka) proto by mě zajímalo jestli by to školdilo kytkám nebo třeba potom při kouření ?
Netusite nekdo co tohle muze byt za svini? Objevil jsem to ve zbytkach substratu z minuleho roku, tady je fotka z kvetinace, kde mam Cedr, ktery vypada, ze lehce odumira...(vypadavani jehlici na jare).
Ma to asi 1 cm, je to takovy bily az jakoby pruhledny, viz foto.
No, v zahradnictvi me rekli, ze to asi je larva Lalokonosec rynovany. Tak jsem koupil Hlistice od Biocontu, nalil to tam a uz jsem je nevidel. A vylihlyho lalokonosce jsem uz par sejmnul, pokud to byli oni...
Zdravím,potřebuji poradit.Mám na pár kytkách takové přírodní Zoo,nevím co to je a jak na to.NATURA Rock Effect ,Karate ani Agrion delta chemie nepomohla.Už si nevím rady,nejdříve toho bylo na listech pár kusu,ted už je to hojné množství.
Pavučinky se nikde nedělají,zdá se že to není jen jeden druh parazita ale možná i více.
Přopomíná mi to molice,mšice i svilušku,tak fakt nevím už.
Kamo tak toto je super farma, kde s to nabral? Strikals to pořádně, protože třeba Agrion me zabral hned na první postřik. Ideální je si vzít si rukavice a jak to postrikas, tak to ještě od spodu pěkně rozmatlat rukama po cele kytce. Popřípadě pokud nejsou kytky moc velký, tak je vzít a normálně je v tom postřiku vymachat. Celkem dobře je hodnocenej tabakovej vyluh od kvakose. To bych asi zkusil jako první, protože chemek už jsi na to nakydal dost.
Sice je to trochu blbe videt, ale ty tmavsi kusy jsou urcite
svilusky ===> na ne Floramire (ma ochranou lhutu pro spotrebu tusim jen 3 dny)
Ty vetsi zelene potvory by mohly bejt msice ===> Mospilan z Hoby a mas vystarano...
Zdravím všechny, tak až do ted v bez problémovém kole mě potkali nějaké potvory. Nejspíš to vypadá na trasnenky, foto radši přikládám kdybych se mýlil a někdo zkušenější mě opravil. Otázka zni: mám zhruba necelý měsíc do konce, nechce se mi už aplikovat žádné postřiky (peru se s vlhkostí v boxu) a mám strach aby se mi ještě neozvala plíseň. Dojedu to pod dohledem do konce? Nebo je potřeba zakročit? Předem díky F...