Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No hosi tak ked to date na hrbitov, tak to ma "specialne" hnojky organickeho povodu z nasich predkov. Aky to je potom matros ? Black Widower ? Alebo GrandMa's shit ? :-) prepacte.. pred dvoma hodinami som si dal mlieko vlastnej vyroby. Prvy krat to proste ide cez zaludok a som PEK[EL]NE ZmAStEnY !!!
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Je to stara a proflakla klasika, ale krovi na mezi mezi polema jsou nejlepsi. Najit si stredne velky krovi a udelat si v nem bud jedno velky nebo 3-4 maly policka a je vystarano. Hlavne co nejdal za mestem nebo v nejaky doopravdy hnusny oblasti, kam se nebude nikomu chtit jit. =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Velice dobre je mit velike mnozství poli po 5 -7 kytek jen tak na divoko bez nejakeho poškodenie zeme.Čorkari co to hledají jedou hlavne po rozoranich miestach.Je to moc napadne nekde na louke oranisko.Dat to na prirodno jako 3 biliny to je ono.
No jo, jenomze potom to vsechno objizdet a obchazet kvuli zelejvani, to chce spoustu casu a benzinu. =o( Je lepsi mit min strednich poli. idealni je samozrejeme pole velky, 2 - 3 ale takovy najit, to je v dnesnich dobach nemozny.
Bavi me predstava jak se asi muselo pestovat treba pred 50 lety, kdy o trave skoro nikdo nevedel anikdo ji nekrad. =o) To by byly lany. =o)
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Pred 50 leti muj kamos tedo skor uz starsí ujo sadí uz hodne dlouho a jeste 10-12 let dozadu to sadil klidne v zahrade do hlavný ulice tam ze to mohli vsetci videt a nikto mu nic nepoviedel
Zdar potreboval bych poradit nejakou rychlopopinavou rostlinu. Nasel sem nadhernej flek za fabrikou za plotem ale mam strach aby nekdo nekouknul pres plot. Chci nechat popnout ostnatej drat kterej je ve dvou metrech. Snad s tim mate zkusenosti
Zdravim vsechny co si tohle prectou.Ja jsem nasel minulej rok jednu kytku v parku kde se hodne hulilo.Tak jsem si ji vzal a zasadil u kamose na male zahrade.Ma asi delka 7 na 4 metry.A vyrostla mi do vysky 2 metru.A ted to tam chci zasadit znovu ale nevim jak presne vyklicit seminka.Seminka jsem is sehnal dost dobry. Porat te mi mam do dat do hliny a nebo na vatu a nechat to vyklicit??
El_Liberal ono,ked sa tam vela hulilo,tak je dost mozne, ze to niekomu vypadlo semienko a chytilo sa,lebo ziaden normalny clovek by si asi nesadil ganju tam,kde je plno hulicov
Nazdárek,
mam problem, sice sem minulej tejden zasadil jednu kytku na zahrádce na chatě, ale dva dny na to si začal soused dělat střešní okno, takze na to má ted výhled uplně dokonalej...
mam este asi deset semínek, z toho 5 už naklíčenejch a hledam misto kam to hodit... jenže chajda je na takovym dost blbym miste, kde sou vsude akorat pole, a lidi... mrkněte se na tuhle http://www.mapy.cz/?st=search&fr=ko...&ozm=5&omp=base
(
a kdybyste tam třeba zahlídly naky zdanlive vhodny mistecko, tak mi pisnete...
je to muj prvni out, tak na to eště nemam to spravny oko .)
pac jak tak na to koukam, tak vsude akorat pole.... (
dik a grow .)
kubakubykula: ... Takhle z mapy najdes prd. Chce to vzit auto nebo aspon kolo a hledat. I kdybys na mape nasel nejaky pekny krovi nebo neco, tak na miste muzes zjistit, ze je tam hned vedle cesticka, nebo ze je to moc ridky a pod. Radsi vyraz ven, to je best.
Keep your brain safe.