Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ventilace jede nonstop i kuli plísním...
Nemá cenu se snažit ovlivnit teplotu ve skříni, restaurace teplotu místnosti. Tzv.bere to vzduch odtamtud anyway.
Koupil jsem malou Klímu a jedu to přes to. Ochladí to místnost, sání nasaje studený vzduch a ochladí skříň.
Zdravim. Muzete mi prosim nekdo poradit, jakou vlhkost mam udrzovat v dobe rustu a jakou v dobe kvetu? A jak co nejlepe vlhkost snizit nebo zvysit podle potreby? Box 120x120x240, 2x600w
Ahoj máte někdo zkušenost se změnou periody případně jak to udělat co nejcitlivějc mám44den 12/12 chci dojet kolo den 7-19 noc 19-7 kvůli letním teplotám ale teď mám zas v noci 15stupňů(den 26stupnu)odtah nonstop na min pritah pasiv z venku přes ventilacku chtěl bych den noc otočit svítit v noci ať nejsou takový rozdíly v teplotě, nebo se na to mám vysrat? do konce tak 10-14dni
Ja jsem to udelal vcera, uplne presne. 22h tma a uz svitim jen v noci
Urcite lepsi varianta nez je nejak 24h pod svetlem
Kytky to ani nepociti, neni se ceho bat
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/