Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 32 33 34 35 36 »
Autor
Téma 
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 529

No wona to nejni prdel takovyhle tlaky do hlavy z "predavkovani", ja jsem to zazil a je to strasnyyy (psal jsem i dopis na rozl. ale prd jsem napsal) - huleni je OK dokud neublizuje nekomu jinymu, ale takhle sprasit tatika, chce to bejt vic opatrnej ....

Old Post 10-04-2003 v 13:41 PM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 530

kazdopadne tatik nemuze rict, ze mu trava nic nedela (jako se stalo spuste lidi po prvni konzumaci)

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 10-04-2003 v 14:15 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kůzle
Nový Člen

Karma uživatele kůzle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 531

no on je debilek on s nama palil tak ostry skero(jedno z nejlepsich co sem kdy mel) a kasal se ze mu to nic nedela....a spalil ho 3/4 a pak za asi 3minutky uz se smal,a za 5minut uz malem umiral

Old Post 10-04-2003 v 19:30 PM
kůzle je offline   Profil uživatele kůzle   Find more posts by kůzle   Foto galerie člena kůzle   Click here to Send kůzle a Private Message   Add kůzle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kjubiq
Nový Člen

Karma uživatele Kjubiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 532

no to ja mel taky takovej jeden zazitecek...sice ne na poprve ale: tak jsem stravil tyden v alpach na lyzich v ridcejsim vzduchu a jak je mym zvykem, bez brcka a cigarek...(jinak toho spalime docela dosti)..prijedu domu a prvni vec volam kamaradovi a jako ze teda po tydnu zakalime.. a jak jsem z toho vypadl tak jsem se docela lekl jak muze byt brcko silny a musel jsem si sednout na lavicku..jinak bych spadl na zem..omdlival jsem...divny..

no a teda jeste mam zazitek s jednou smazkou...ja nevedel ze smazi, teda ne ze by to menilo situaci, ale byli jsme u nas doma a hulime o sto sest a to devce najednou lezi na zemi a trepe se...no ty jo to jsem teda dostal strach ze budu muset volat 155...asi mesic na to jsem zjistil ze smazi a to pro mne byla dalsi trefa...ja slusnej clovek kterej kouri...a ji by zjistili navic plny zily pika...no to mne poser, jeste by to hodily na mne ne??...takze od te doby vsichni cizy sorry ale hulim jen s kamosema...

viva la ganja!

CUBAlibre

Old Post 10-04-2003 v 21:04 PM
Kjubiq je offline   Profil uživatele Kjubiq   Find more posts by Kjubiq   Foto galerie člena Kjubiq   Click here to Send Kjubiq a Private Message   Add Kjubiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blackholesun
Nový Člen

Karma uživatele blackholesun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 533

nejbrutalnejsi zazitek???? zhulil jsem se s kamaradkou dost ferovym hulenim....a asi po hodine dost solidniho smichu jsme se zacali bavit o sexu....coz se nam malem stal osudny...najednou ani nevim jak....byly jsme spolu v postely.....neco tak brutalniho jsem v zivote nezazil.....malem jsem dostal infarkt (a nejen ja) byly jsme jak kveverky.....4x za sebou......a s takovou intenzitou, ze....ufffff.......brutus!!!!!!!! orgae jako prase!!!!!!

Old Post 10-04-2003 v 21:29 PM
blackholesun je offline   Profil uživatele blackholesun   Find more posts by blackholesun   Foto galerie člena blackholesun   Click here to Send blackholesun a Private Message   Add blackholesun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunka
Host

Příspěvek č. 534

citace:
Původní příspěvek od Claune
Zhulený holky :-)

Fakt mi to taky příjde jiný,nevím....nějak jinak se chovaj a fakt se tak nedokážou odvázat,ale zase tu platí podle toho kdo....ale každopádně je to o něčem jiným hulit s holkama nebo s klukama....fakt to nějak nedokážu vysvětlit....Prostě se nedokážou ani pořádně vyjádřit,jen mlčej :-)...většinou...a vy musíte dělat prdel,aby se alespoň smáli :-),když už nic jinýho ...

Fšechny holki zase nejsou takový... My sme jednou hulili šli sme do školy a ti 2 blbečci mě cpali do skříňky (docela malý skříňky) smáli se jak debilové ale hlavně že když jsme došli do třídy tak si vzpoměli na to že nechali tašky ve skříňce, byli sladcí...

Old Post 16-04-2003 v 09:45 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kůzle
Nový Člen

Karma uživatele kůzle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 535

já mam podobnej zazitek jako Kjubiq...ale tu krávu sem znal a ona za mnou pak jeste smazka lezla asi měsíc ze chce huleni! tak sem jí poslal do hajzlu,a smazka se nasrala,tak sem ji dal facku...uz sem o ni neslyšel....

NIKDY NEHULIM S JINEJMA LIDMA NEŽ DOBREJMA KAMOSEMA:....muze se to takle zvrtat a co potom!

Old Post 16-04-2003 v 22:47 PM
kůzle je offline   Profil uživatele kůzle   Find more posts by kůzle   Foto galerie člena kůzle   Click here to Send kůzle a Private Message   Add kůzle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 536

Ses debil kdyz mlatis zensky, Ty hovado. Takhle si tady (doufam) respekt neziskas.

Old Post 17-04-2003 v 08:41 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

fresh Příspěvek č. 537

Včera sjsem se slušně zacyklil, po několika brčkach, jsem si řekl že uýž pojedu domů, se vyspat, jedu domů, najednou volá kámoš kde sem, a že si dáme sraz na letišti, to je kousek za osadou kde bydlim, tak jedu a najednou míjim nějakou roštěnku, asi až za chvíli mi napadlo, že jí asi znam, skoro jsem byl už doma, tak jsem to otočil, aže se vrátim a svezu jí. tak jo, a dojel jsem jí, a byl to někdo uplně jinej , ale tak sem si řek že jí stejně vemu, vez jsem jí zpátky po cestě kterou jsem jel z města domů, kousek před městem jsem jí zastavil, vyložil a pokračuju do města, na benzínku, s tim že si koupim bagetu...benzínu sem jenom projel a zastavil kousek dál...ted si říkam, ty vole co budu dělat? asi pojedu domů.....jedu a v půlce cesty JSEM SI VZPOMEL, ze mi volal kamost at prijedu na to letiste...no hustej vypadek pameti : -))).....

Old Post 17-04-2003 v 20:33 PM
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 538

keep
balkon 2002

Old Post 18-04-2003 v 06:54 AM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sensi-seeds
Host

Palec dolů story Příspěvek č. 539

Nedavno jsme meli skolni turnaj ve florbale mezi tridama.Ta nase patrila mezi favority ale ganja to vsechno postavila na hlavu.Uz rano kdyz jsme se schazeli v satne tak 5 ze 7 hracu bylo zkourenejch,ale 2 zapasy ,ktery jsme meli hrat jsme v pohode vyhrali.Pak jako ze dem vsichni spolecne na speka tak v klidu uz si davame soty na konec a najednou probehne kamos ze hrajem dalsi zapas.Tak sme se rozbehli smer do haly,vsichni na sracku zkoureny a tam nam oznamej ze nam ten zapas kontumovali a diky skore jsme ani nepostoupili ze skupiny.

Old Post 18-04-2003 v 14:49 PM
litlle stoney
Stálý Člen

Karma uživatele litlle stoney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 540

2galen: opatrnost... To se ti rekne - nikdo z nas mu to nechtel dat, ale v tom stavu...:-) a taky neznas myho fotrika 2metry 120kilo a docela autorita - tak mu neco prozrad a podepsal sis ortel smrti - ve 13 do me hustil jestli budu uzivat drogy a je mu jedno co, tak me radsi zabije... Takze :-)

Old Post 18-04-2003 v 15:55 PM
litlle stoney je offline   Profil uživatele litlle stoney   Find more posts by litlle stoney   Foto galerie člena litlle stoney   Click here to Send litlle stoney a Private Message   Add litlle stoney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 541

litlle stoney: Jako jo, mas recht ja jsem jednou varil mlicko a prisla mi do toho matka a bylo hotovo, varil jsem ho ze skunku#1 z palic a v nasi male kuchyni, kdyz zabrali vypary, tak byla uplne vymastena, sam bych tomu neveril, ale je to tak ...
Ale prave proto si myslim, ze to nejni uplne goood. Prece jenom, hrajeme si vsichni nato, ze ganju v pohode zvladame, ze muzem kdykoliv prestat, mozna jo, ale nechceme, protoze je to neco uplne uzasnyho

Old Post 18-04-2003 v 16:16 PM
galen
Stálý Člen

Příspěvek č. 542

Ale tahat do toho lidi, co to nechtel, to je jako znasilneni - trochu mi to tak prijde. Nikdy jsem nechtel brat treba tvrdy drogy a kamosi mi podstrcili koks - blbej jsem tenkrat nevedel nic, a byl jsem uplne mimo. Jo, sice to bylo fajn, kdybych si to rek ze jsem neco takovyho dal, ale ja nevedel ze jsem neco mel a veril jsem tomu ze umiram .... A to neni good ... No, ale sem ted pekne zmastenej, takze ani nevim co pisu

Old Post 18-04-2003 v 16:18 PM
Jacker
Host

Obecné Příspěvek č. 543

Nejbrutalnejsi zazitek?

Neco podobnyho, jako tu uz jedna slecna popisovala.. (pod jmenem 'travkaaaaaa')

Chytla me jednou docela depka. Chtel sem jet za kamosema na chatu, ale dostal sem teplotu. Takze nic. Vecer uz sem se ale cejtil uplne v poho.. coz nastvalo.

Rikal sem si, ze nez se doma porad uzirat depkou, tak si radsi ubalim osobacka. Problem byl ale v tom, ze kdyz mi rano bylo blbe, tak sem si vzal acylpirin, na coz sem uz vecer vubec nemyslel. Taky kdyz sem si porad vycital svoji demenci a pri tom balil, tak sem si rek, ze to poradne vodpalim.. a jako debil tam nasypal asi ctvrt gramu peknyho skuncika. A hlavne sem vypil asi litr tonika (posiluje srdce, stejne jako thc).

OK, votevrel sem vokno a zacal.. (blbost, hulit doma)
Uz v pulce speka mi bylo nejak divno... no co, prece to nevyhodim, ze? Davam posledniho praska, zaviram okno.. ale zacinal mi bejt cim dal tim divnejjjc... zvlastni pocit v hrudniku, dejchat bylo nak obtiznejsi.. takze sem zacinal mit docela nemalej strach.. Rikam si.. co ted.. ? Sel sem do kuchyne a rek si, ze se napiju trochu obycejnyho mlika, to me uklidni. Tak sem si s tim sednul do sedacky.. ale najednou mi zacalo dost dobre busit srdce. No, pak uz sem fakt nevedel co delat, dopotacal sem se do pokoje spadnul do postele... Srdce se rozjelo brutalne. Uz sem jen lezel a jediny co sem vnimal bylo to buseni.. asi hodinu sem jen tak lezel a porad si rikal.. Drz se! Drz se! Pak se nastesti buseni snad trochu mirnilo... nebo sem snad zacal i trochu vnimat.. kde sem, ze lezim na posteli ale celej svet se hrozne toci.. ja letim porad k zemi, pak pohnu hlavou doleva... a letim doleva. Pak sem asi usnul. To bych vam v podobny situaci nedoporucoval. Mel sem stesti, ze sem se vubec este probudil.

Este ted dekuju, ze sem to prezil. A docela si zivota i vazim.

Proto bych vam radil..
Nehulte, kdyz ste ten den meli naky prasky(ani 8 hodin pauza nestaci)
A nemixujte huleni + tonik.

At to pali.. ale s rozumem a s respektem!

Old Post 18-04-2003 v 20:36 PM
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 544

jacker: timhle stavem si podle me projde kazdej hulic. me uz se taky parkrat stalo ze to ne uplne "sedlo". nejhur kdyz to kombinuju s chlastem. ale zas muzes byt rad ze tech par hodin utrpeni stalo za to ze si vic vazis zivota. to je urcite dobry. ale timhle si asi fakt projdou vsici.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 19-04-2003 v 16:42 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 32 33 34 35 36 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás