Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v prvním příspěvku 3. odkaz mi připadá jako svilušky, ale ty ostatní fotky mi to vyvrací. díval si se zespodu na listy? pokud by tam byli malí, opravdu malí broučči (pavoučci) šlo by o svišlusky. bio řešení by bylo použít postřik Biool s jarovou (mýdlovou) vodou. Pokud ti nevadí chemie tak mě se osvědčil Agrion Delta. Samozřejmě postřik provádět když je pod mrakem nebo navečer.
Jinak bych zkusil přeměřit PH. mělo by se v zemině pohybovat někde mezi 6-7.
Víc ti asi neporadím, počkej na další odpovědi a nebo hledej, tady na G toho je fůra.
s pozdravem KWB
RockEffektem nic nepokazí, právě naopak kytku ochráníš před případnými vetřelci :-) je tam pongamový olej, což je bio
To rezivění / dle Tebe / může být způsobeno přehnojením, nebo naopak nedostatkem nějaké složky, ve své podstatě bych to neřešil, babská rada říká " hospodář flink - velké brambory
co myslíš tím " semena " ?
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
No, já tenhle problém, s muškama (jsi-li si jistý, že jde o smutnice a asi jo) řešil tzv. predátorskou likvidací, což jsou para. hlístice, které se jenom rozpustí ve vodě a formou zálivky se vpraví do půdy a oni se ti tam rozmnoží a jejich potravou jsou právě larvy těhle mušek. Fungovalo to 100% bez postraních účinků. Není to zrovna levná záležitost, ale bohužel, zřejmě tě čeká likvidace a to po celym bytě:-) Občas pomáhá i tolik nezalévat nebo alespoň jenom spodem. Good luck
P.S. Koukal sem na ty fotky, hm, nic zvláštního na nich nevidim, každá kytka má nějakou anomálii, řekl bych, že smrtelný to nejni :-)
Zdravím páni, chcem sa opýtať, čím môže byť spôsobené toto....
Je to Wappa, 40ml/10l Alga Bloom, 10ml/10l Greensensation, prepnute na kvet to bolo 4. apríla, noc 33 stupnov, den 24 stupnov, vlhkost 40 - 45%, spodná polovica rastliny ok a po prepnutí na kvet je z toho tento hybrid, možno by bolo ešte dobré spomenúť, že bola zaštiepena FIM metódou
Zdravím, už po druhé, přijeli mi řezy a je to dojeb vetší částí z nich. Nehnojím ještě, jsou v substratu pro rajčata a papriky, ale dneska to opět přesadím asi do kaktusu a sukulentu :-)