Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 30 31 32 33 34 »
Autor
Téma 
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 497

v lese je to nejvetsi picovina.........nesviti tam svetlo.....Taky jsem si to kdysi myslel, ze by to bylo ok. Sázel jsem to nekdy zacatkem dubna...nádherný průzračný les......S postupem casu se vsechno zacinalo zelenat a růst až v tom lese byla nakonec uplna tma.......Tak jsem se jenom usmál....Chybami se clovek uci....Su debil

Jaký si to uděláš, takový to máš.....
eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w
4th IN - 1 xPP, 3xBG, 150w
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in

Old Post 19-02-2006 v 17:49 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 498

lidi co myslite bilo by to dobre skusit v rakosi moc o tom premislim mam kousek od sebe vodu tedy reku (Labe) a par malich tůnek tak premislim sem docela nedockavi kdy budete tak sadit ja vim ze tohle sem nepatri ale tak se zeptam

Old Post 20-02-2006 v 21:13 PM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onrejblesk
Stálý Člen

Karma uživatele onrejblesk - 84% PěstitelskáKarma uživatele onrejblesk - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 499

2G@nja M@n : bude tam asi solidni bahno ja bych rekl ze v rakosi je to v poho pac vody je ta dost a to bude asi jedinej problem jinak slunko tak OK a pohnojeny to ta asi taky bude prirodne ja bych toi dal zelenou!!

je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej
1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk"
1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno
2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno
3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu"
1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.

Old Post 21-02-2006 v 15:37 PM
onrejblesk je offline   Profil uživatele onrejblesk   Find more posts by onrejblesk   Foto galerie člena onrejblesk   Click here to Send onrejblesk a Private Message   Add onrejblesk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 500

G@njaM@n- vloni jsme s kamosem chteli sazet do poradnyho bahna na kraji rybnika, jeden znamej to bahno pridaval i do normalni hliny a kytky byly fakt pekny, dej to spis nekde nakraj, nekde k naplavenine, tam bude naplaveny to nejlepsi, ale ne do uplnych sracek, aby nezahnivali koreny, treba skoro do suchyho, pak si korenama najde vodu, bahno neni dole uplne vyschlý, az budes trhat rakos, nebo se jim budes prodirat, tak dej pozor, atse nepodriznes, je ostry jak britva.

Old Post 21-02-2006 v 16:54 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jointas
Nový Člen

Karma uživatele jointas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 501

zdar hosi.mam otazku co je lepsie? vysadit semienko alebo uz malu rastlinku?diki

Old Post 22-02-2006 v 13:23 PM
jointas je offline   Profil uživatele jointas   Find more posts by jointas   Foto galerie člena jointas   Click here to Send jointas a Private Message   Add jointas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 502

tak lepší je rozhodně sazenička

edit to jointas:

citace:
dikes uz sa na tom maka

vyčkej do května!![

cosa nostra

Naposledy upravil Jay-jay 22-02-2006 v 14:28 PM

Old Post 22-02-2006 v 13:26 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 503

souhlasim s jay jayem

Old Post 22-02-2006 v 13:34 PM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 504

Je vidět, že se už na Groweru začíná probouzet jaro

Taky už mám cukání v těhlech prvních slunečných dnech nastartovat kolo a trochu si zasportovat po těch odlehlejších místech mého okolí. Ale ještě se snažim přesvědčit sám sebe abych počkal než trochu sleze ten sníh. No uvidíme.

Jinak letos přemýšlím o tom, udělat si někde takovej mikro-pařníček pro předpěstování rostlinek (tak koncem května / začátkem dubna) a pak je v květnu vyšlu na místo určení. Ale bude to dřina. Pamatuju si, jak jsem loni šel s 80 kg hlíny na zádech domů a myslel jsem, že mi trefí. Nicméně je alespoň na co vzpomínat.

Rozhodně už se ale těšim, až zas budu jezdit kytky kontrolovat a zalejvat, sledovat jak rostou - bude teplo, sluníčko a já si pak za odměnu ubalim pěknou raketku, která mě vynese na měsíc.

Sakra, už aby byl aspoň červen.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 24-02-2006 v 13:14 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thiaky
Nový Člen

Karma uživatele thiaky - 20% Pěstitelská

Re: Re: Kde vsude se da sadit aneb tipy kde ... Příspěvek č. 505

citace:
Původní příspěvek od vata
letos se pripravuji pro vyber mista opravdu brzy a mim nenahraditelnym pomocnikem je program "Google Earth"
z jehoz pomoci jsem schopen vytypovat dobre oblasti.

Google earth neni spatne ale vetsina oblasti tam neni vyfocenych moc kvalitne ale treba beta.mapy.cz je na tom mnohem lip
citace:
Původní příspěvek od Setth
Původní příspěvek od Setth
Je vidět, že se už na Groweru začíná probouzet jaro
Taky už mám cukání v těhlech prvních slunečných dnech nastartovat kolo a ...a já si pak za odměnu ubalim pěknou raketku, která mě vynese na měsíc.
Sakra, už aby byl aspoň červen.

njn ja uz se taky nemuzu dockat...ach jo... ale citim ze zima uz nebude dlouho trvat a pak hura na pole... jinak ja letos budu sadit v takove odrostlejdi skolce uprostred lesa -snad to zadna corka neveme- asi tam budu muset zlomit tak 2-3 stromky ale kdyz nad tim tak premyslim tak 3stromky vymenou za asi 10 kytek neni tak hrozny Tak sem premyslel za bych tam udalal takove "foliovnik"-proste tycky omotany foliou- myslite ze to ma smysl aspon ze zacatku?

Old Post 27-02-2006 v 16:40 PM
thiaky je offline   Profil uživatele thiaky   Find more posts by thiaky   Foto galerie člena thiaky   Click here to Send thiaky a Private Message   Add thiaky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele thiaky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ALLADIN
Nový Člen

Karma uživatele ALLADIN - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 506

OUTDOOR DRTÍM POD ATOMOVOU LAMPOU (POD SLUNCEM)
10 let vyzkoušel sem i nemožný(strom mě taky napadl ale to už je extrem a vzhledem že kouřím jak tovární komín naskákal bych se jak opice)

na záhon nebo do přírody jedině předpěstované.....klony mají výhodu v množství hlavních postraních kořínků o proti semínku,který ma jen jeden kůlovej hlávní, kterej zas líp udrží palice proti klonu ,kterej se vám pod tíhou bude válet

na růst vlhký místo na zrání suchý,takže do země na obojí, do kýblu jak potřebuju , na vlhkým tmavým nic moc síla ale tutovka spíš vrabec v hrsti ,na suchý svítí slunce a tím pádem padá i lidský zrak

pokud nepřipravíte aspoň 10 l substrátu nemůžete čekat zázrak

kopřivy brzo uschnou.....do kukuřice je vidět ze stromu....u sloupů to už řeší JZĎáci......myslivci jsou taky kurvy....aji rybáři(nevyšel ani ostrov)...pak taky ty kurvy vysmažený co dokážou fakt vytrvale chodit....bagr taky projede vsude ....NEVĚŘ ani kámošovi -může pro něj dělat kurva
no prostě všude tam kde je jen trochu vidět a není problém se tam dostat to SKORO NEJDE akdyž to vyjde tak je to haluz
mam jen jedno místo v divočine kde to šlo 3 roky za sebou

pripojil bych foto ale nemam je k dispozici v digi formě

vyšlo to dvakrat ve farní zahradě... dost pole...
jinak jsou tutový drbky po 6 kyti ,na podzim zbyde průměr tak 2 prříroda je krutá...taky velká továrna není špatná....skládka taky vyšla...celkově za cizím plotem je to good.....břeh potoka dobrej na úseku sem tam kyti....hnoják je hazard ale když vyšel.....pak les,ale opatrně....vyšlo to i před úlama(mojema)...podstatná je výška -nepuste si to přes hlavu..naposledy byla velice úrodná řepa...někdy vyjde pod lampou je tma ale to není styl.....osvědčilo se brutální křoví a uprostřed si pohrát s pilkou....jinak muj pes ma tak rad kuraky konopě že mi s nadšením ukazuje každej cizi flek či cestu k nemu....

zasaďte pro zloděje...vlk se nažere a koza zůstane celá

nesmí vás nikdo vidět v nejbližším okolí svých kyti...cesta ke kyti
by měla být co nemíň zřetelná a používaná,schovaná před zraky
žadnej hluk ,žadný lidi,žadný auto,každá nutná návštěva krátká orientační,pokud zdálky checkujete jestli to tam je a ono to tam je asi ok ,tak tam ani nechodte pokud to neni nutny,přístupovou cestu měňte,

otázky zodpovím

jinak pokud chytnete tu svoji kurvu jako ja tak co se do ní vleze a pokud se to stane zas tak tu svoji kurvu zmlatte zas jen preventine protože ta kurva to huli s jinou kurvou ktera to sebrala
zabit zabit a zabit

Old Post 02-03-2006 v 21:16 PM
ALLADIN je offline   Profil uživatele ALLADIN   Find more posts by ALLADIN   Foto galerie člena ALLADIN   Click here to Send ALLADIN a Private Message   Add ALLADIN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Snoout
Nový Člen

Karma uživatele Snoout - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 507

Zdar kuřaci ja letos uvazuju ze to prasknu na balkon a udelam si pekne bonsaje a bude koupim si nejakou luxusni raselinu a pojedu to v nejakych 5-ti litrovych kvetnicich kazdou kytku zvlast.minuli rok jsem to jel na zahrade kde jsem poznal ze mam moc tezkou pudu a na konec mi to vsechno jeste polkli kaceny jsem myslel ze je nasekam na kusy clovek se s tim mazli aby tam nebyly zbytecne listky zastipaval to vidi jak mu palice rostou pred ocima a jednoho krasneho dne dojde a vidi jen stonky(HROB) proto vim ze balkon bude asi nej volba a kaceny nebo jina podobna havet nema sanci. ...A hlavně nenechave ruce čorkařů.(Fuck čorky)

Old Post 03-03-2006 v 02:14 AM
Snoout je offline   Profil uživatele Snoout   Find more posts by Snoout   Foto galerie člena Snoout   Click here to Send Snoout a Private Message   Add Snoout to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 508

Snoout:
To ze to budes mit na balkone, neznamena, ze ti to neukradnou. Vim o lidech, kterym to ukradli i z balkonu. Neni moc casty, ze by nekdo slanoval ze strachy aby ukrad kytky, ale i to se muze stat. =o)

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 03-03-2006 v 14:19 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 509

Neda mi to a musim se pochlubit. =o)
Nasel jsem jednu opustenou a zpustlou zahradu (driv ji mel pronajatou deda, ale potom asi deset let chatrala). Pekne sem si obehal katastralni urad a stavebni urad, abych zjistil komu patri (musim rict, ze to bylo sileny, neexistuje ochotnej urednik, teda az na jednoho a tomu skladam poklonu, zachranil me). No a pak uz to slo rychle. Zavolal jsem majitelum a zjistil, ze uz bydli uplne jinde a na zahradku kaslou. Tak mi ji na 10 let pronajali zadarmo, jen se o ni musim starat a potom mi ji bud prodaji nebo ne, to zalezi na tom jak se k ni budu chovat. =o)
Takze o pestebni misto mam postarano, je idealni, celej den slunce, zadnej velkej vitr, je to oploceny, neni tam videt z venku a moc lidi tam nebydli (okolo jsou lesy a nejaky firma co vyrabi nabytek =o) Skacu radosti. =o) Jeste ke vsemu je tam chatka, takze... =o)

Mozna si tam postavim i parnik. =o)

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Naposledy upravil 06-03-2006 v 14:09 PM

Old Post 06-03-2006 v 13:00 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_beck
Nový Člen

Karma uživatele da_beck - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 510

takhle sem na tom podobně,akorat s tim problemem že majitle i když jsou daleko tak mi onu zahradku pronajmout nechtěji,pry že ji nutně potřebuji(podzimni 1 m vysoká tráva tomu nasvědčuje) tak nevim...asi do toho pujdu i bez souhlasu

Old Post 06-03-2006 v 20:49 PM
da_beck je offline   Profil uživatele da_beck   Find more posts by da_beck   Foto galerie člena da_beck   Click here to Send da_beck a Private Message   Add da_beck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 511

ALLADIN:jj,nářez,respekt

indica veritas.
hulim tedy jsem.

Old Post 06-03-2006 v 22:58 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelda.cz
Stálý Člen

Karma uživatele Zelda.cz - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 512

Hold lidi nic jiného nezbývá, než abyst si s sebou při posledních návštěvách svých kytiček nosili nějaký obranný prostředek proti čorkám...Ono je to psycho představa, že vám někdo krade kytky a vy se tam najednou objevíte s bassebolkou a dotlučete ho tak, že už si to propříště rozmyslí, jestli bude krást nějaké kytky...

Písňičky o konopí... | Rady, jak být nejdéle zkouřený... | Hulíte tak často, že už nepoznáte jestli jste zkouření? | Razítka na omluvenku...
Jste rádi, že žijete v zemi, kde je nejvíce kuřáků marihuany? | Meteo TV - Počasí online 24 hodin denně...
BIBLE Pěstitelů konopí = Pojďte pokecat
Ať svítí...

Old Post 07-03-2006 v 06:34 AM
Zelda.cz je offline   Profil uživatele Zelda.cz   Find more posts by Zelda.cz   Foto galerie člena Zelda.cz   Click here to Send Zelda.cz a Private Message   Add Zelda.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 30 31 32 33 34 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-05-2020 - Kde všude se dá vysadit aneb tipy kde II. - 37 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás