Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak já další zálivku udělam na ph 5,9 a tím pádem by měla vytíkat 6,5 což by mohlo bejt v cajku,ne?nebo mám jít ještě míň?četl jsem,že se kytkam se nejlíp daří v ph 6,2-6,7.Teď v tejdnu musím ošéfovat to hnojivo s tím hořčíkem aby šlo do další zálivky.
Tak já si nedám pokoj a zase sem dám dvě fota, co ty moje kyti dělaj. No Chroniky to jsou už torza a teď jsou do kopru i ty POGy. Hnojim už jen základnim hnojivem, z vodovodní nikoli osmotický vody.
Příznaky:
Listy POGů viz aktuální foto
Listy a palice Chroniků viz fota ode mě výše
Květy všechny hnědnou blizničky, příliš brzy, je tak 37 den květu.
Nejedná se tedy o parazita než nějaký nevyvážený hnojení?
Jsem Lama, ležím hodiny v diskusích a nejsem z toho moudrej.
cest ty tmave zelene listy by mohly byt prebytek dusiku a ty tecky co jsou na zubech listu zase vapnik...to je jen na prvni pohled co jsem videl a prirovnal..muze to byt taky necim jinym ...hledej priciny
Původní příspěvek od mysak cest ty tmave zelene listy by mohly byt prebytek dusiku a ty tecky co jsou na zubech listu zase vapnik...to je jen na prvni pohled co jsem videl a prirovnal..muze to byt taky necim jinym ...hledej priciny
Jj, můj názor je stejný.
Pravděpodobně vysoká koncentrace hnojiv přidávaná do půdy, což způsobí vytěsnění vápníku z půdního sorpčního komplexu, což bude způsobovat problémy s nedostatkem živin a výkyvy pH.
Jenom tak odhaduji . Příčin může být mnoho...
Čaute,
potrebujem poradiť.....
Žltnú mi listy a mám dve teórie, a to buď málo dusíka, alebo vysoké Ph....
Môže to byť jedna z príčin žltnutia,alebo je to niečo úplne iné?
Info: Amnesia haze, 42. deň kvetu, 185 w clf, teraz im dávam 1ml biobizz grow/l, 3ml bio bloom/l, 1ml topmax/l, 1ml AH enzymes/l, substrát je tottal mix od green label.
no dusik by to mohl byt(pri kvetu ho spotrebovava kytka urcite vice)
..nebo si zmeř PH a uvidis jestli neni vylouceny(N) jinak stare spodni listy bych moc neresil pokud ti to nezloutne extremne
podle toho, jak kyti vypadají, nejspíš důvod udržovat spodní listy nemají. myslím, že v téhle fázi mají hlavní starost udělat co nejlepší květy a na to jim stačí ty horní, dobře osvětlené a zajišťující fotosyntézu.
někdy to může udělat i chybějící závlaha, ale ke konci vegetace už se zálivka stejně omezuje
Původní příspěvek od The jackal Čaute,
potrebujem poradiť.....
Žltnú mi listy a mám dve teórie, a to buď málo dusíka, alebo vysoké Ph....
Môže to byť jedna z príčin žltnutia,alebo je to niečo úplne iné?
Info: Amnesia haze, 42. deň kvetu, 185 w clf, teraz im dávam 1ml biobizz grow/l, 3ml bio bloom/l, 1ml topmax/l, 1ml AH enzymes/l, substrát je tottal mix od green label.
No pridej do zalivky po 3ml Grow zalej to s tim 2x a uvidíš ze to bude oka , je to haze , jeste pokvete tak 20dní že ? Tak potřebuje ješte dusík kterej došel v hlíně , ty listy co jsou cely žluty tak pryč , ty světle zelený by se měli dát dohromady, cau Hlava
Zdravím, nevíte čím by mohlo být způsobeno následující na fotkách? ph 6, ec neměřím, teplota při vrcholkách 29°C, je to 22 druhej den na květu, zhnědlo to cca tři dny po podání hnojek, vlhkost 50%. Díky za odpověď.
Původní příspěvek od smilebug Zdravím, nevíte čím by mohlo být způsobeno následující na fotkách? ph 6, ec neměřím, teplota při vrcholkách 29°C, je to 22 druhej den na květu, zhnědlo to cca tři dny po podání hnojek, vlhkost 50%. Díky za odpověď.
Ahoj, potřebuji poradit.
Genetika AK48 feminizovaný (NIRVANA)
Jedu hydro Drip 400w růst. (10. den 18/6)
Hnojky AH davkovaní od výrobce.
Přidavám H2O2 5ml/10litru vody.
Ph 5,9 Ec neměřim.
Teplota 22-28 stupnu, vlchkost 40-50%.
Podle toho co jsem našel na foru tak by se jednalo o malo hnojek nebo přesolení. Hnojim 3*3minuty + 2*2minuty. Výkonost 30ml/1 minutu z kapiláry. A průplach kažký týden čistou upraveno vodou.
Ten co huli: ahoj, no být tebou, tak si pořeším ec metr, když už jedeš hydro, tak je velká blbost ho nemýt... Nejspíš to bude nedostatek nějakého prvku --> počkej na zkušenější