Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,sem zacatecnik a nevim jestli mam samce nebo samici.Kamarad mne rozhodil,ptz si mysli ze mam samce .Jsou to balkonovky a mel by to byt Orange Bud.
Zdravim,sem zacatecnik a nevim jestli mam samce nebo samici.Kamarad mne rozhodil,ptz si mysli ze mam samce .Jsou to balkonovky a mel by to byt Orange Bud.
Původní příspěvek od erny Zdravim,sem zacatecnik a nevim jestli mam samce nebo samici.Kamarad mne rozhodil,ptz si mysli ze mam samce .Jsou to balkonovky a mel by to byt Orange Bud.
Zdarec, nahoď detailní foto v místě, kde ti nasedá řapík listu na hlavní terminál, nebo vrchol kytky, kouknem na to.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od MartyJ Ahoj Lidi, poznáte co to je?
Díky
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Spíš bych řekl že holka ,u té spodní tam vidím takový váček ze kterého lozí chloupek ale mohu se mýlit. U samce se tvoří taková tečka na stonku kde roste list a ta se pak zvětšuje do kuličky ale pravda je to dost inviduélní ale holka (váček s chloupkem)roste víc nahoře mezi stonkem a listem kdežto kluk se tvoří víc na bok mezi stonkem a listem.
Zdravím,mám zkušenost,
že přidáním květového hnojiva(fosforu) do zálivky ještě ve fázi růstu se rychleji vytváří preflowers,a vůbec se uspíší nákvět-Orange Bud(DP),AdvancedHydroponics.
Třebas u matky OB je do tří dnů vidět,že bylo v zálivce víc složky BLOOM,než by mělo.
Je to jen postřeh,ale je asi jasné,že bušit do týdenních rostlinek dávky fosforu nevyřeší problém selekce pohlaví.
Ja mam ataky otaku mam uz tyden preplo na plod kuli tmu abych poznal samce a nejaks se mi to nedari . prikladam foto a je to power diesel 4 tydny sary a je to z regular semen