Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 29 30 31 32 33 »

xxx
This poll is closed.
xxx 0 0%
xxx 0 0%
Total: 17 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 481

citace:
Původní příspěvek od Kutas
No koreny vypadaji zdrave, ale jak rikas... nechapu, ze mi to v zahradnictvi nedoporucili rovnou. Dokonce tam byl rostlinolekar a ten me poradil velke kulove, ani nepoznal z ceho ten list je Ted jsem koupil 50ml toho Proplantu a vecer to vsechno proleju a zakropim...

Tak odborníci na konopí jsou zde, že :-)
Druhy plísni, kde se rychle tvoří fleky a schnou listy jsou pro kytky celkem velký problém, končící postupnou smrtí. Tam ta plísen je v rostlině a obírání listů nepomáhá, pokud nepomůže tento přípravek, tak potom už nic. Ono po aplikaci těchto přípravků do zálivky nastává změna k dobrému postupně, ještě než zaber léčba, tak se to bude chvíli projevovat a po několika dnech by to mělo ustat a vyléčení bude trvat 1-3 týdny. Klidně přidej i na postřik široko spektrální fungicid , třeba Ridomil Gold atp. Tuším, že se jedná o bramborovou plíseň . Toto jsou zkušenosti z praxe s úspěsnou léčbou.

Grow Max 150W

Old Post 16-06-2013 v 12:18 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NoStress
Stálý Člen

Karma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% PěstitelskáKarma uživatele NoStress - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 482

copak by to mohlo byt - hodne divne tvarovany listy, skoro jako krepovej papir? muze to byt od toho ze sem je strikal a mam docasne vypnutej ofuk (jakoze spaleny od svetla)? Teplota 29°C když do skříně moc nekoukám, vlhkost kolem 50% (už si řeším klimačku, ve skříni nemůže být logicky mín °C když v pokoji mam i třeba zrovna teď 27,5°C)... Tenhle problem je totiz na par kytkach v pseudoaeru, ale i na rizku, kterej je hline od ctvrtka (zdibec hnojiv na ec 0,7-0,8, root + enzymy) a v aeru nikdy nebyl (tam je EC 1.0 a nizsi PH)

1. pěst - LED box nostress SOIL - průměr 0,8g/W
2. pěst - LED box + pseudoaero - NEÚSPĚCH
3. pěst - LED box + soil s trochou coco
4. pěst - Homebox 120x120 600w + 15x CM soil

Old Post 16-06-2013 v 12:21 PM
NoStress je offline   Profil uživatele NoStress   Find more posts by NoStress   Foto galerie člena NoStress   Click here to Send NoStress a Private Message   Add NoStress to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 483

citace:
Původní příspěvek od Bylinkář
Ahoj,

tohle se mi děje na listech ve skleníku.

Myslíte, že je to velkým horkem?

Díky

Na tvuj problém je léčba zde, zvol stejné přípravky do zálivky, jinak kytky celkem rychle přijdou o listy. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=70391

Grow Max 150W

Old Post 16-06-2013 v 12:23 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bylinkář
Stálý Člen

Karma uživatele Bylinkář - 22% PěstitelskáKarma uživatele Bylinkář - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 484

To Ms.Herb:
Zrovna dneska jsem je hodil do 25l kýblů

To Bárt:
Díky za info, splaším to a pak udělám postřik a zálivku.

Díky

Můj prní grow - 150w HPS -> 57g

Můj druhý grow - 150w HPS -> 57g

1. skleník - 2013

AF projekt - Dutch Passion

Old Post 16-06-2013 v 12:32 PM
Bylinkář je offline   Profil uživatele Bylinkář   Find more posts by Bylinkář   Foto galerie člena Bylinkář   Click here to Send Bylinkář a Private Message   Add Bylinkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowMan
Nový Člen

Karma uživatele GrowMan - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 485

Zdravím
Mám tu takový problém s listy...

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1113713890895

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=8137138908911

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=713713890907

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1137138909015

Prosím o odpověď, díky !

Old Post 16-06-2013 v 14:31 PM
GrowMan je offline   Profil uživatele GrowMan   Find more posts by GrowMan   Foto galerie člena GrowMan   Click here to Send GrowMan a Private Message   Add GrowMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BigBangCannabis
Stálý Člen

Karma uživatele BigBangCannabis - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 486

Poradil by mi prosím někdo jak spravím na kytkách ten deficit dusíku jak jsem psal výše? Díky

:P

Old Post 16-06-2013 v 15:32 PM
BigBangCannabis je offline   Profil uživatele BigBangCannabis   Find more posts by BigBangCannabis   Foto galerie člena BigBangCannabis   Click here to Send BigBangCannabis a Private Message   Add BigBangCannabis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Re: Nedostatek Dusíku jak to zpravím? Příspěvek č. 487

citace:
Původní příspěvek od BigBangCannabis
Zdravím, mám nejspíš problém s nedostatkem dusíku, když jsem přepínal na květ tak jsem hned první den začal hnojit květem. mám hnojky Canna růst 3/1/4 květ 2/2/4. Nehnojil jsem to moc ec jsem začínal od 0,9 a teď jsem v 25.dnu na 1,3 ale kytkám světlají listy a pak žloutnou vypadá to na ten dusík...druhou várku kytek co jsou ve 13. dni jsem ještě první 4 dny hnojil růstem a problém u nich zatím není...jak mám dodat kytkám dusík?? mám přidat květového hnojiva nebo tomu stříknout růst který má dusík vyžší?? Díky

po přepnutí hnoj ještě rustově asi 1-2 týdny, po zastavení vytahování už květově. Jinak vzniká deficit dusíku, takže pro nápravu dej rustovou zálivku a dávej ji do ukončení rustu. Květový poměr ted ještě nepotřebují, když rostou a květy se netvoří.

Grow Max 150W

Old Post 16-06-2013 v 20:14 PM
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 488

citace:
Původní příspěvek od GrowMan
Zdravím
Mám tu takový problém s listy...

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1113713890895

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=8137138908911

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=713713890907

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1137138909015

Prosím o odpověď, díky !

pokračuj v rustovém hnojení, jsou zdravé, to se srovná samo. Tečky už zustanou, pozoruj už jen nové listy, ty ti ukážou, kdy se to už srovná, starší listy už tak zustanou.

Grow Max 150W

Old Post 16-06-2013 v 20:16 PM
BigBangCannabis
Stálý Člen

Karma uživatele BigBangCannabis - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 489

Paráda díky za info , já to dneska zalil růstem ono jedny kytky mám ve 20.dnu květu a šišky už tam jsou, na těch mladších už jsou taky palice, já to dneska všechno zalil růstem s ec 1,3, mám pak pokračovat květem nebo tomu dát ještě ten růst?

:P

Old Post 16-06-2013 v 20:20 PM
BigBangCannabis je offline   Profil uživatele BigBangCannabis   Find more posts by BigBangCannabis   Foto galerie člena BigBangCannabis   Click here to Send BigBangCannabis a Private Message   Add BigBangCannabis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 490

Hlavne nechapu, kde se to vzalo, to musi byt proste ve vzduchu, vsiml jsem si, ze na spouste stromu je neco podobneho... Jako moje kytky prezily horsi deste a s nicim podobnym jsem se nesetkal 3 roky. Listy uz jsem prestal otrhavat, myslim, ze to je zbytecne, kdybych mel otrhat vsechny, kde jsou nejake naznaky, tak nezustane skoro nic...
Myslis, ze vic pomaha zalivka nebo postrik? Tech 50ml stacilo podle obalu na 25l, jelikoz mam 25 kytek doma a 25 v prirode, tak to padlo jak nic... zustalo mi jeste trochu na postrik a ten budu provadet jeste par dni. Snad to bude dobre, letos takove megapripravy na out a zeby mi to ukoncila bramborova plisen uz v cervnu??? To teda ne...

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 16-06-2013 v 22:16 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stinex
Nový Člen

Karma uživatele stinex - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 491

cau

zacali se mi objevovat na listech hnede fleky zatim jsou jen na par listech tak by me zajimalo co to je . neco podobneho jsem tu videl ale nenasel odpoved .

substrat.canna profesional +
nehnojeno

dik

Old Post 16-06-2013 v 22:59 PM
stinex je offline   Profil uživatele stinex   Find more posts by stinex   Foto galerie člena stinex   Click here to Send stinex a Private Message   Add stinex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 492

http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422 ?

Old Post 16-06-2013 v 23:38 PM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borisvonprag
Nový Člen

Karma uživatele borisvonprag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 493

-

Naposledy upravil borisvonprag 20-08-2013 v 18:16 PM

Old Post 17-06-2013 v 09:28 AM
borisvonprag je offline   Profil uživatele borisvonprag   Find more posts by borisvonprag   Foto galerie člena borisvonprag   Click here to Send borisvonprag a Private Message   Add borisvonprag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ms. Herb
Stálý Člen

Karma uživatele Ms. Herb - 92% PěstitelskáKarma uživatele Ms. Herb - 92% PěstitelskáKarma uživatele Ms. Herb - 92% PěstitelskáKarma uživatele Ms. Herb - 92% PěstitelskáKarma uživatele Ms. Herb - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 494

to borisvonprag:

http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422

hledej šmudlo

JAH LIVE

Old Post 17-06-2013 v 09:44 AM
Ms. Herb je offline   Profil uživatele Ms. Herb   Find more posts by Ms. Herb   Foto galerie člena Ms. Herb   Click here to Send Ms. Herb a Private Message   Add Ms. Herb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bárt
Stálý Člen

Příspěvek č. 495

citace:
Původní příspěvek od dlouhán
http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422 ?

Mě šlo spíše o ty konce listů, co začínají odumírat , http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=519114 Jestli dobře vidím, tak je to odumírání listu od špiček, tak se projevují plísně, zpravidla to začíná po oslabení výžívou atd...
A i tady http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=519115
Ale možná to muže být i fosfor v kombinaci s tím vápníkem , uznávám :-) http://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=86472

Grow Max 150W

Old Post 17-06-2013 v 10:12 AM
Ray.Wost
Stálý Člen

Karma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% PěstitelskáKarma uživatele Ray.Wost - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 496

Ahoj pánové..
potřeboval bych radu, typ, nasměrovat... mám problém s listy. Zálivka 6,4 pH, hlína All mix od BioBizz. Zářivka 250W růst. Růst cca 23 den. Rostli z řízků, řizky byly zdravé a první dva týdny nevykazovali žádné známka nemoci.
Vlhkost nevykazovala přes 30stupňů (průměrně jen 25stuňů) i přes použití ultrazvukové zvlhčovačky (ofuk silný honeywell), teploty kolem 28st.C u vrchů a 25 u hlíny.
Zálivka každé dva dny, nikdy nestojí ve vodě (přebytečnou odsávám), Z počátku jen stimulátor na kořeny (BioBizz), nadále jsem přidal Alg-A-Mic (biobizz) cca 2ml/litr.. a minulý týden jsem začal přidávat Grow do BioBizz (2ml na litr).
Nově jsem začal používat phytamin (každé dva dny! 1ml na litr) a tímto postřikoval. Následně se mi asi po 10ti dnech začaly tvořit takovéto skvrny u krajů listů. Nejdříve světlejší zelený a následně pomalu do svělé hnědé. Viz. fotky.
Samozřejmě jsem hledal, ale nic úplně podobného jsem nenašel, moje typy jsou tedy:
1. nějaká plíseň (zkusit tedy postřik proti plísním?)
2. přehnojení (tím phyt-aminem? - tedy nasadit enzymy a propláchnout a začít znovu)
3. nedostatek makro/mikro živiny (nevím jaké) způsobené přehnojením, ale hlína musí být ještě čistá, kytky mají 23dní)

Prosím o radu...nebo lépe zkušenost s tímto ... jinak kytky vypadají dobře, ale nechci to podcenit.
Díky moc..

..I don´t you, you don´t me, man..

SCROG 250.. jak vyšitej ;o)
Můj první indoor - 250 ala SCROG..
Growrooom..

Old Post 17-06-2013 v 11:38 AM
Ray.Wost je offline   Profil uživatele Ray.Wost   Find more posts by Ray.Wost   Foto galerie člena Ray.Wost   Click here to Send Ray.Wost a Private Message   Add Ray.Wost to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ray.Wost! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 29 30 31 32 33 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás