Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj moc pěkně to dopadlo na první grow 260 rozhodně není nic za co by ses měl stydět žádnej učenej z nebe nespadl o tom to přece je že si najdeš styl pěstování kterej tobě nejvíc sedí a u toho si vychytáš mouchy a poučíš se z chyb minulýho growu příště to bude určitě lepší ....
nahoď nějeaká fotky pálek z blízka
Tyjo já sem vítěz ? to mě šálí snad zrak !! No kdyz takhle koukam na ty sisky na novinách tak vypadají chutně, o teto odrudě sem nikdy neslyšel stejně si winner Ty protože si zdárně dojel až do konce a máš pěkné šošulky Káčka si rozhodně zasloužíš, jak říká Doxe nezoufej a příště to bude lepší zkusil bych třeba nějaký jednodušší hydro jako mám já, pak bude výnos určitě lepší Na poprvé rozhodně pochvala !!! Tak sem zvědavý na další Tvoje vlákno, doufám že v něm zase bude spousta čtení K+ letí, měj se
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Jak už zde psali kolegové I já se těším na další tvé kolo, které určitě dopadne o něco líp, než tohle. K+ za celkový pěst a hodně štěstí v tom dalším... Tam už snad můj tip vyjde
Původní příspěvek od hurvajs1994 Jak už zde psali kolegové I já se těším na další tvé kolo, které určitě dopadne o něco líp, než tohle. K+ za celkový pěst a hodně štěstí v tom dalším... Tam už snad můj tip vyjde
Ty kokot 94 ročníky už jsou taky plnoletý??? kurňa kam ten svět spěje....
Na pristi kolo abych dovybavil pestebni komponenty k dokonalejsimu pestu nez byl tento jsem objednal jeste ......
(zitra by mi to melo prijit)
EC Tester Milwaukee - CD 611
PH Tester Milwaukee - pH 600
Kalibracni roztoky na EC a PH
16x 11 l kvetinace hranaty
16x vetsi miska aby se vesly vedle sebe 4x4 do boxu.
50 kg kokosu,stejnej jako minule
2x ten maly vetrak hurikan abych mel alespon tri v boxu. (velky vetrak uz davno dovetral a stejen tam prekazel)
Původní příspěvek od Classic Tak nakonec fakt 16 ? ještě si to rozmysli, pokud jsi říkal že tam bylo těsno, dal bych tam jen o pár víc , ale pokud to zvládneš tak ok
16 je ideální počet na tenhle prostor, zkrátí se mu tak doba na růstu a minulý kolo tam bylo hodně nevyužitýho místa, to je vidět z fotek... děláš dobře, butchi
No,tesno tam bylo ale delal to ten obrovskej vetrak 40 cm prumer a ta jeho zakladna postavena do krize,kvuli tomu jsem musel davat kvetinace vic k jedne strane.
Domnivam ze az tam nebude bude to mnohem lepsi snad ty 3 klipsnaky zastanou tu praci taky.
Naposledy upravil Madical-Strains 10-08-2012 v 07:52 AM
Ono to bude záležet od zvolený genetiky a stylu pěstu..
Ideálních na 120x120 může bejt jak 16 tak ale i třeba 36 kytek.. (Já bych tam samozřejmě nandal 36 sogovek v 6,5l květníkách.. )
Dobu růstu zkrátíš určitě,páč pojedeš z klonů..
Původní příspěvek od EDA45 Ono to bude záležet od zvolený genetiky a stylu pěstu..
Ideálních na 120x120 může bejt jak 16 tak ale i třeba 36 kytek.. (Já bych tam samozřejmě nandal 36 sogovek v 6,5l květníkách.. )
Dobu růstu zkrátíš určitě,páč pojedeš z klonů..
Nj Edo, když ty jseš ale SOGovej král
my jsme to tak nějak s Butchem rozebírali přes PM, takže si myslím, že s ohledem na genetiku a styl, kterým pojede, je těch 16 ks opravdu ideální počet
Nj Edo, když ty jseš ale SOGovej král
my jsme to tak nějak s Butchem rozebírali přes PM, takže si myslím, že s ohledem na genetiku a styl, kterým pojede, je těch 16 ks opravdu ideální počet
No to nevim,spíš maniak.. Dostal jsem info o Butchem zamýšlené genetice a
jo,máš pravdu,genetika kterou chce jet bude takhle (16ks) akurát..
Zdravíčko, dnes sem si vyzvedl v místním shopu svoji výhru, ještě jednou díky Butchi 5 semen autoblueberry + dvoje ochucené papírky, od e-grow nálepka Díky moc ať se daří
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"