Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi, ukrad jsem smradům barvy na sklo,neumím ani psát natož co malovat kreslit,leč popadla mě inspirace a nedá se s tím nic dělat...
k ..a co to ještě v sobě máme a nevíme o tom se bojím pomyslet
Ale jo občas si i kreslím. Časem bych sem rád hodil nějaký fotky svých obrázků, ale teď před maturitou na to není moc času, tak sem hodím jen některé, které už jsem měl vyfocené z dřívějška...
Hej prostě je tady fejst lidí co maj opravdickej talent, to se musí nechat. Smekám *THUMBS UP*
- wad: tak ty si king, hej v čems to dělal?
- Lub některe věci maš FAKT drsne!!!
- z3zzz Restecp!!! a ten puzzle man TOTÁLNÍ RESTECP!!! fakt nadupadný!
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Kaptain Morgan, chci se zeptat, to si maloval ty??? Nebo to je jenom jako "tvoje" galerie... Hej jestlis to maloval ty, tak sem se právě posral a tímto se ptám, za kolik bys takový obraz prodal...
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.