Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO wOOkie:-- Baumax. obi, neboli černé stavební kýble (na míchání malty,barvy,...) sou pevné černé a dostupné jako např-10L, 12L (25 Kč), 20L, 65 L, 90L pak jsou dál už jen bečky na vodu od 150 DO 500L čau a sílu
bacha na ty vetsi kybliky, protoze treba takovej 90 litrovej macek se az na vrchol stromku taha opravdu blbe :-)
Me stacilo, kdyz sme s kamosem tahali obyc 12L. Napoprvy jsme to vysipali metr nad zemi a vsechny peclive zasazeny seminka se rozbehly po lesni zemine a bylo to. Jeste ze sme meli par nahradnich, ze kterych ale bohuzel vzesel jen jeden - vsem velice prijemny - samec.
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
TO chodec jak brutalita dostal sem strach letos skouším jednu 65L kruhovou vaničku tak jestli víš co s toho vyroste nebo někdo jiný tak mi to řekněte dokud je čas a dokud ještě žiju
jo lidi tak sem si precetl vsech 646prispevku docelka brutal a rozhodl sem se do tohp taky prasknou takze sem si udelal zatim pet kyblu ud primalexu a tak 1 nabarvil na zeleno a na nezaschlou barvu sem nalepil listy 3 sem nabarvil na hnedo a jak barva stejkavala tak to delalo neco jako kuru(docela husty) no a jeden sem obalil kurou a bripevnil dratem ale je to takovy nestabilni no nic takze ten jeden zelenej sem si umystil na peknej 20m smrk prvnich 5-10 metru sou vetvicky tak mrnavy ze em byl rad ze sem se udrzel pak zacinaji silny vetve kybl se dal tak 2-4m pod spci a musel sem uriznou 3 vetve(sorry ale pak sem 8l kyblem plnym vody zalil skolku za odmenu) a posadil mezi vetve kybl kterej pricvazal dratem slunce ta pera od rana do vecera nejhorsi blo tahat kybl plnej zeminy nahoru a pak sem tam tepr dal 2 sazenicky newym co je to za model jo a jeste k tomu stromu vite jak sou ty cerny lesy (vzrostly stromy ze skolek) tak do tech to sazim nenji moznmy to tam nalezt(doufam)
a jeste sem chtel podotknul k tem pokaceni stromu kdyz na svym stromu najdete cervenou tecku nemusite se hned strilet tak na ni bud udelate zelenou skvrnu(sprej se da koupit je to takovej jakoby svitici) a nebo to proste treba spachtly odloubnete i s kurou a bud to tak nechate a nebo kdo ma i ten cervenj sprej tak ho udelate na jinym strome
that"s all and I"m quit
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Ja už dneska zasadil 2 řízky Orange Bud na strom. Je to takový malý, asi 10ti metrový smrček na který se dobře leze a svítí na nej slunko skoro celý den. Doufám že to poroste. CUS
Uz pisete, ze davate kytí na stromy,ale já se ještě ve zprávách o počasí dovídám, že se teplota v noci a ráno pohybuje i okolo 0 i míň!! Nechci zbytecne strasit, ale ta moznost umrznuti vasich milacku tu porad jeste je. Radsi pockat do kvetna a na lepsi teploty...
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
jo lidi tak ja uz mam dohromady 6kyti na strome zatim jenom 2 na 10l kybl ale nakonec tam bude jen jedna jo a jeden kybl je nevyuzitej priptavenej pouze d ne zasadit takze strom 20m docela psycho nahore mam jeden kdybl zasazeno pred 14dnema dalsi 15m strom ten je v pohode tam ma taky jeden kybl a v tom 2 kyto sazeno vcera takze v nedeli a nakonec 25-30m strom to bylo hodne psycho pskrabanejj jak swine nez sem vylezl nahoru taky nahore to fici ja mel skoro zavrat ac ji nemyvam a tam mam 2kyble ale veslli by se i tri a v tom jednom mam 2kyti a v tom druhym jenom hlinu a tam zasadim pristi tejden tot vse
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Kluci musim řict fakt dobry projel sem tu teměř všechny vzkazy a klobouk dolu....
Vypada to že do toho pěstění na stromě du taky........
Tak ať je letos dobrá sklizeň.... peace
no tak sem si taky zkousel vylizt na strom, a zjistil sem ze mam strach z vejsek.... lezl jsem ale na borovici a ta ma kazdou vetev jinde takze sem vlastne lez dokola kolem kmenu a asi po 4-5 metrech sem se bal ze nedosahnu na vetev nebo se podemnou neco zlomi a slezl sem. chci nekde splasit zebrik a vylizt si na jeden peknej smrk, to uz snad bude o necem jinym