Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej blázne,,ten kruhák,,,je dobrej!Jak řikám za městem u prumyslový zony,,má velkej pruměr cca 100 a je strašně zarostlej!!Tak se nesměj,když neznáš sitiaci!!A byl to jenom nápad!!
teda situaci!!!! ta vypálenost,,dělá mi nějakou lenost,že zapomínám na nějaký písmenka!!!
Kruhák = kruhový objezd. Taková ta věc, kterou občas můžeš potkat na silnicích. Je kulatá a ten kdo po ní jede má přednost
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Docela bych chtěl vidět kruháč, kterej má průměr 100 metrů! Jinak mi to přijde jako blbost...když už ne kvůli ničemu jinýmu, tak aspoň kvůli splodinám, který by se u silnice v těch kytkách usazovali... Moh bys tam vyšlechtit novou odrůdu s názvem Burned Diesel, pojmenouvanou po její lehce naftové příchuti!
flintak:
pohoda,o to tu jde ne?drž se krom toho skrývání i toho pravidla "pod svícnem tma" někdy se to vyplatí víc,než sebeskrytější místo.u toho kruháče jde vážně spíš o ty kanály,co vypouštějí auta.čest
jo jak sewm koukal ty pěstíš převážně za plotem taky dobrý,,ale já jsem to s tym kruhákem jen navrch, rozhodně tam nebudu pěstovat!!Mám svoje místo na vesnici hluboko v kopřivové džungli!!
jasný já sem taky mámě na chatě šoupnoul na zahrátku vedle pažitky pár kytek a ani ji to newadilo ba naopak nechápala když sem kosil samce prej : proč to děláš???
flintak, super napad s tim kruhakem. mame ve meste hned tri-3 pole!!! a jeste to muzu dat na parkoviste ke Kauflandu. kdo by hledal 20 kytek na parkovisti uprostred mesta? omg, to sou napady.
Mne sa veľmi vyplatilo to pravidlo , že pod slnkom je najväčšia tma, pretože ty blbci fakt hľadajú tam, kde hľadaš si aj ty miestečko.No 100% flek veľmi ťažko sa najde.Hlavne by som poradil nesadiť okolo vody(nemyslím potok, ale rieku), tam to hľadaju najviac(aspoň u nás).
tak to je mazéc- některý nápady jako kruhák stojej opravdu za starou belu
myslím, že nej je sadit na horách! Dá to hodně práce najít místečko, kde prosvítá slunko a je docela vlhko... radím vám ať si s sebou rovnou vezmete nějakou zeminu, perlit a trochu hnojiva a nějaký pletivo..když by se vám nechtělo tak moc hledat, zkuste si něco zjistit o sazení na stromech! zkoušel to kámoš a nikdo mu to nevzal... 9-20m vysoko to je docela mimo pohled slídílů, ale chce to nějaký vybaveníčko samo s sebou...
Jen co rozjedu první indoor, pustím se asi i na letošní první outdoor, a nej mi přijde balkon!
Já mám taky dilema kde budu sadit letos. Nejideálnější mě příjde školka smrková, hustá výška tak 180 - 200 cm kde bych veprostře, omlouvám se školkařům vykácel normálně pár stromků... Ale horší je že nevím o žáýdné vhodné školce. A k těm místům. Moji kámoši jedou outdoor už třetím rokem. Vždycky měli tak tři pole. Nejsou to žádný géniové. Jak by někdo řekl jsou to vyhulenci. Oni toho rozumu fakt moc nepobrali ale když příjde na sázení tak to sasadí na první místo které je napsadne. Minulej rok to měli u rybníka kde se denně vystřídá vlétě desítky lidí a nikdo jim to nesklidil. Nebo šli takhle po poli a koukali kam by to dali. A najednou je napadlo že jdou po poli. Tak zašli ke kraji oranice a tam si udělali jen tak ve vysoké trávě pole. Kolem toho jim zemědělci nechali růst vysokou trávu takže veget. Ale nevim kdy to bylo kytky už byli tak 180 tak zemědělci s traktorama vyjeli a louky posekali. Nekecám!!!! A mám někde schovaný fotky ty kytky minuli o pár desítek centimetrů. Když to sklízeli tak kytky měli přes dva metry a byli vidět z mrtě velké dálky ale musím uzna¨t že nebylo zdálky poznat co to je za kytky. A na závěr bych dodal dobé místo. MOKŘADY! Nevim jestli to tady někdo psal. A je to trochu problém když tam musíte jít v létě v holinkách ale stačí si najít takovíto zaplavený rašeliniště a tam si dát pár kbelíků s čistou hlínou. Jelikož sem nepáchne opravdu nikdy nikdo můžete kbelíky posadit i na primitivní konstrukci ze dřeva aby náhodou nenasávali kyselou vodu z podloží zkrz díry v kbelících. Problém je že nemám dost velkých kbelíků abych tam rozjel letos pořádnej outdoor...