Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych vědět jestli někdo nevíte jak levně udělat sodíkovou lampu?
předřadník tlumivka atd.
a nebo jak sehnat lampu na sodík ale za jiný peníz než v obchodě Grow protože komplety stojí cca 3000 Kč a pokud chcete s digitálním předřadníkem tak si nachystejte 4000 Kč
Tak na philips jsem uplne zapomnel, i kdyz mam od nich rust svetlo 😁 Derava hlava no...
Tou vetou jsem myslel jako ze kvalitou sou taky nicmoc jen ta znacka celkove je brana jako dobra... Ale svetla jsou pry jen prevzate od jineho vyrobce a prelepene jejich znackou..
Takze ty myslis gib>osram a co philips lepsi nez gib? Ten je vzdy vychvalovan.. Spektrum je docela podobne, pocet lumenu temer identicky u vsech..
To mi bylo receno od majitele grow eshopu.. A jednalo se o jeho nazor tak jsem tam psal co vse uz jsem vedel... Nakonec jsem vzal philipsku son-t pia diky vasim referencim a tak celkove... Navic jsem ji koupil za 310kc novou takze super...
Nejlepší je PHILIPS, jejich provedení "PIA" uchycení hořáku je jedinečné a perfektní.
A trafo LUMATEK od GIBu.
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Čaute draci
Cem sa spýtať či by sa dalo niečo vypestovať pod 2x 61wat + 95wat usporka žiarovka to len tak ma napadlo dakujem za odpovede... A sory za sprostu otazku
Měl jsem GIB, pak jsem vzal na doporučení od Growera Osram 250w .... Podle mě ten Osram svítil jako nový líp než nový GIB a byl i lepší výnos o nějakých 35g, ale tak to nemuselo být tím (jinak obojí byl Mazar) ...