Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prodavac elektra, bohuzel v praci se to mooc neda, zvlast kdyz proti me stoji clovek ani ne metr pres pult a ja s kazdym z oci do oci resim co chteji , a moje oci vypadaj asi takhle , ale asi si koupim VISINE a bude to ok
janísek - přesně vim o čem mluvíš - kdy čas nehraje roli.... kdy je jedno co je za den, kolik je hodin, prostě život podle bio hodin v přírodě, žila sem tak, teďka žiju v praze, dokonce chodim i do práce, do přírody a je to taky dobrý - přes zimu tu budu a pak se uvidí. Takovýhle život je supr, akorát to chce buď něco dobrýho osquatovat, přiložit ruku k dílu, nebo trochu peněz a udělat si to po svym - obojí dohromady nejlepčí idea - komunita s podobně smýšlejícíma lidma někde na horách - můj sen
A proč to neudělat? Když už to jednou šlo?? Akorát už je člověk starší a uvědomnělejší, taky má povinnosti, účty a majetek
Tenkrát žádnej nebyl. jsem vypadla hned po matuře a bylo mi všechno jedno. I rodina. Takže chci odejít vážně s čistým štítem a svědomím. Zrovna včera jsem mamce řekla, že odejdu z Čr a jediný co mi na to řekla: A vrátíš se?? A víš kam chceš jít? Tak to musíš pošetřit, ne?
A já: na co - skončí liška, ne??
Máma: Hm, tak to budeš mít zas hovno.
Xerthon - mě je to jedno, kde budu. Nemusí to být zrovna cizina. jsem Čech. A u nás mít takovou komunitu - tak by se to stejně rozkřiklo do evropy a lidi by zavítali. Tak jako my tam:-))
Já to oznámila doma, aby si na to pomalu zvykli
jo do toho bych šla jediný - to nejdůležitější - je to, kde sehnat barák, ze kterýho nás nikdo nevystěhuje, jináč chodit na dřevo a pěstovat potraviny a sem tam něco vydělat na chod pro mě neni problém - o baráku nevim, kterej se dá osquatovat a kde to má cenu a prachy na pořízení baráku nemám. minulou zimu sem obydlela chatu mých předků(dřevěnou), předtim ve španělsku nějaký komunity a jeskyni(parádní bydlení) a teďka mě předci už chtěj pomalu odstěhovat kamkoliv, protože ono se to opravdu rozkřiklo a lidi zavítali - a občas jich zavítalo až moc.......
Chce to mít fakt něco svýho, kde nikomu nebude vadit víc lidí
janisek:nejdriv by to chtelo vlastnit nejaky prostor.Na nem pak postavit pribytky.Bez stavebniho povoleni lze stavet jen tvz.drobnou stavbu s podkladem do 16m2 tj.bouda 4x4m.I takova drobna stavba,ale musi byt nahlasena a schvalena stavebnim uradem jinak hrozi pokuty.
Bohuzel nejsme rusaci abychom si tady mohli postavit city v chranene oblasti
bluerberry - vidělas Želary??? Tam musí být hafo opuštěnejch domků. A hodně daleko od sebe. Mraky místa pro pěstění čehokoliv. Otázka zní: oBejdu bez netu?? Budu muset.
Jinak, jak jsem jela do Chorvatska - vlakem- tak přes slovinsko je taky moře domků. Jen newíím, newíím - kosovo a spol. A půda je tam taky na pichu. Červená
kdyby slo o komunitu tvurcich a pracovitych lidi,verim ze by nebyly problem vetrne elektrarnicky a mobilni net.Minimalne aspon jedna bouda v osade co infocentrum z elektrinou par kompama..netem
celkom dobre sa čítaju tieto idealistické veci...aj mne by sa to páčilo , ale dlhé roky musím uvažovať realisticky ..ináč prečo nie ? a já pracovní, nadaná a manuálně zručná ...to sa mi páči , len babku som mal taku, po nej mi zostal aj hasák a naučila ma doma všetko opraviť......Janísek napíš mi prosím ťa odkaz na web...nech sa niečo naučím ,,,dakujem
student- moji naplni dne je hulit, a kdyz nehulim tag hulim taky...a hlawne we skole, to hulim nejwic, protoze se me dela blbe z toho kdyz widim kantora kterej o necem keca a pritom newi o cem.... a i kdyz uz to tag dawno neni, tag was to podle osnow nauci... - sem se rozjel, kdyt to rikam ze hulim porat ... a to pag premyslim.....ale mame 1 peknou ucitelku, a tam ma wnady... hafo pokourenicko
Obráběč kovů, kupodivu i u soustruhu se dá v pohodě hulit, už jsem si zvyknul, ze začátku, kdysy dávno to bylo vo pazoury...
Teď už se kolegové jenom diví, že jsem u stroje tak vysmátej :-)))
I'm student. I smoking cannabis at school after or before. That my popupar flower like for everybody on this server . Never go to better drog like kokain and ather bury sh*t.. Blee.. I would wont so people which they smoking cannabis all the time (all all all the time) i kdyz sedi na hajzlu tak si proste daj speka .. prid ke znazorneni jsem ja .. nemam co delat hned spek..
KOMUNISTI SOU ******** ble ble ble ble ble bleeeeeeeeeeeeeee
(nechci dostat ban, tak jen slusne)