Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak prihodím aj ja
foto č.1 10.9.2011 kontrast
foto č.2 10.9.2011 stona
foto č.3 23.9.2011 jedna kytka bola už hodená mierne na stranu boli už moc tažke palice
No nič proti velkosti, ale zo skúsenosti viem že tieto prerastené obludy sa nechytajú na 1,5 metrové kričky, riedke šišky, chuť a učinok nič moc. Kvetiny menšieho vzrastu dozrievajú skôr a pri spravnom ohybaní je aj vynos gigantický, tak isto chuť aj učinok. Tolko môj názor
Původní příspěvek od šempí holsen No nič proti velkosti, ale zo skúsenosti viem že tieto prerastené obludy sa nechytajú na 1,5 metrové kričky, riedke šišky, chuť a učinok nič moc. Kvetiny menšieho vzrastu dozrievajú skôr a pri spravnom ohybaní je aj vynos gigantický, tak isto chuť aj učinok. Tolko môj názor
Hmmm tvoje zkušenosti bych chtěl mít! Vše co bylo řečeno je naprostej nesmysl!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od šempí holsen No nič proti velkosti, ale zo skúsenosti viem že tieto prerastené obludy sa nechytajú na 1,5 metrové kričky, riedke šišky, chuť a učinok nič moc. Kvetiny menšieho vzrastu dozrievajú skôr a pri spravnom ohybaní je aj vynos gigantický, tak isto chuť aj učinok. Tolko môj názor
Taky musim víc jak nesouhlasit,nějaké pochybné zkušenosti nebo názory???
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Víš ony jsou dva druhy Indica která roste do 2m možná některý druh i víš ale v podstaťe pokud tě zajímá její tlumivé učinky a pocit větší síly na tělo tak prosím a pak tu je Sativa která jede až do 5 metrů a zde ten tvůj řídký pocit a stav spíš energy než kladivo do hlavy a opět tvůj pocit že je to na škodu?
Pěstuju to co mi chutná a má na mě ten potřebný vliv ,ale odmítat něco na základě takových dojmů tak bych nabyl dojem že konopí znáš leda z vyprávění vyhulenců.
Prosimte, ze to nemyslis vazne a tohle jsi psal kdyz jsi byl na tripu... Jinak me nezbyva nic jineho nez *lol* protoze jak rikas ty MEGA kytky nemaji opravdu moc velky vynos kdyz takovy Jorge Cervantes dokaze udelat z jedne opakuju z jedne kytky 50-90kg!!! A ty udelas s 60cm kytky urcite minimalne 40g!!! A to je docela rozdil kamo tak se sam nad sebou zamysli, jinak nic proti tobe nemam ale tohle me dostalo Mej se pekne cau
Prosimte, ze to nemyslis vazne a tohle jsi psal kdyz jsi byl na tripu... Jinak me nezbyva nic jineho nez *lol* protoze jak rikas ty MEGA kytky nemaji opravdu moc velky vynos kdyz takovy Jorge Cervantes dokaze udelat z jedne opakuju z jedne kytky 50-90kg!!! A ty udelas s 60cm kytky urcite minimalne 40g!!! A to je docela rozdil kamo tak se sam nad sebou zamysli, jinak nic proti tobe nemam ale tohle me dostalo Mej se pekne cau
50-90Kg WTF??????????????????? to bych chtel videt
sry za offtopic,ale tohle mi nedalo
edit: ted jsem to googlil a nasel jsem nejakej clanek, kde to pise,ale i na tak velky kytky je to podle me prehnany.
tak bylo to napsano myslim v Konoptiku nebo nejakych tech novinach... a myslim si ze takove palice co striha v tomhle videu neco vazi http://www.youtube.com/watch?v=oPSHxdB55ys
jj, videl jsem,ale stejne... cetle jsem ze mu nektery kytky udelaj treba 54 kilo a on to sklizi na ctyrikrat, s tim ze porad rostou novy palice, az se dostane prej na 90 kg. fakt nevim no..
Původní příspěvek od Dutchpro halo pratele 50 kg tak mozna mokreho to je mozne,ale sucheho v zadnem pripade.takze kdyz udela 5 kilo suseneho tak to je tak max co muze udelat.
Na youtube má 10+lb plants 1lb =0,454 kg takže kolem těch 5 kilísek. Na těch 50 by potřeboval asi nějakou hezkou planetku blíž Slunci XD
Původní příspěvek od Warlock* tak bylo to napsano myslim v Konoptiku nebo nejakych tech novinach... a myslim si ze takove palice co striha v tomhle videu neco vazi http://www.youtube.com/watch?v=oPSHxdB55ys