Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » SNB a huleni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

PiosOne:
jen tak dál.....Začátky jsou vzdycky tezky,ale pak je to supr.Zkraje jsem byl sama modrina,ted jezdim uz 6. nebo 7.sezonu,i cernou si dam na switch(obracenou nohou dopredu nez normalne jezdim) a je to pohoda!.Snowboard je skvelej sport,i kdyz by mohl byt levnejsi

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 05-03-2004 v 13:27 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smaba
Stálý Člen

Karma uživatele Smaba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Jo je to fakt v poho ale vyhulenej si rád dávám nějaká prasárny nemám z toho takovej respekt!!!!!!

Old Post 28-03-2004 v 17:52 PM
Smaba je offline   Profil uživatele Smaba   Find more posts by Smaba   Foto galerie člena Smaba   Click here to Send Smaba a Private Message   Add Smaba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

KQ: jj, už se těším na příští sezónu, protože tuto už do toho asi nepůjdu (čas, finance a hlavně počasí). ale příští zimu jdu do vlastní výbavy.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 29-03-2004 v 07:22 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dicius
Stálý Člen

Karma uživatele Dicius - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

no jo.... jezdit na snb zhulenej sem skousel, a neni to nic moc... neumel sem se pri tom dost dobre hejbat... ale ty haluze stali za to....

Old Post 29-03-2004 v 14:51 PM
Dicius je offline   Profil uživatele Dicius   Find more posts by Dicius   Foto galerie člena Dicius   Click here to Send Dicius a Private Message   Add Dicius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exodik
Nový Člen

Karma uživatele Exodik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Přijeďte všichni na Praděd!!!
je tu vyborny pocasi a kdyz si privstanete tak i hodne kvalitní sníh. Byl jsem tam včera. Rano jsme na dobrym snehu zajezdily po obede zahulili a pote zaskakali. Kdo se chce opalit (vypalit) na snb at jede na Praded.

Old Post 02-04-2004 v 07:11 AM
Exodik je offline   Profil uživatele Exodik   Find more posts by Exodik   Foto galerie člena Exodik   Click here to Send Exodik a Private Message   Add Exodik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Já na snowbiku jezdim zhulenej skoro furt ale co se dá dělat.Kryž svítí sluníčko tak na to začnu mít hroznou chuť.Když sou mraky tak to takový neni.Nejvíc mě stejně baví potom freeride pěkně mezi stromkama.Skákat to neovládam -Zvlášť ne když sem zkouřenej,maximálně tak 180ku si dam nebo různý lehčí triky.Ale zápradlíčko docela zvládam i zhulenej.Tak se lidi měte zdary a možná se někdy potkáme na svahu.čuus

Old Post 08-04-2004 v 18:33 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exodik
Nový Člen

Karma uživatele Exodik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Omlouvám se všem, kterým jsem nevěřil, že brko a snb moc spolu nejde. Vzdycky jsem jezdíval a hulil jen lehce ale naposled jsem bzl uplně na sračky a skákali jsme a skončilo to tak, že mne vezla horská a mam teď šrouby v kolene. Tak si ze mne vemte příklad a nezmasakrujte se jeste než začnete jezdit!!

Old Post 02-05-2004 v 12:05 PM
Exodik je offline   Profil uživatele Exodik   Find more posts by Exodik   Foto galerie člena Exodik   Click here to Send Exodik a Private Message   Add Exodik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blek
Stálý Člen

Karma uživatele blek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Neznamená že zhulenost + ježdění rovná se úraz. Nezapomínejte na protažení a lehký rozvičení, zkušební skoky a soudnost. I poměrně malý airy můžou způsobit vážná zranění. Občas bych některý kaskadéry masírky co se naučej zatáčet a hned se pouštěj na skočky bez jakýkoli kontroly jízdy nakopal aby si uvědomili že kosti se lámou snáz než se zdá a páteř toho taky moc nevydrží. Jestli se na něco necejtíte bez brka tak to nezkoušejte vyhulený. Ne každej má na to aby flipoval, rotoval a vůbec. Užívejte si jízdu a ne to že na vás někdo čumí. Freeride is the best a i pro něj platí výše napsané. Nějak moc snb videí začíná poslední dobou IN MEMORY OF, DEDICATED TO, WE MISS YOU LITTLE BROTHER.

EXODIK: ať se ti to dobře hojí, v zimě si zas zajezdíš.

Příspěvek jak od nějákýho fotříka no, dávejte bacha.

Old Post 02-05-2004 v 12:43 PM
blek je offline   Profil uživatele blek   Find more posts by blek   Foto galerie člena blek   Click here to Send blek a Private Message   Add blek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fefl
Stálý Člen

Karma uživatele fefl - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

jooo tak já hulim jenom když du jezdit snowparku NIKDY!!!!Naplaví se mi do mozku tak tuna adrenalinu a bojim se moc a pak z toho vznikne hodně zajmavej skok : ).Možná ty menší skoky sou v poho ty o kterejch vim že je dám na 100%.Na rail bych nevlez zmatlanej nikdy-zkusilsem to jednou a nedopadlo to dobře : ). Ale zkouřenej na ňáký freerajty s pořádnejma dropíkama a sluníčkem někde v Zillertaleru to je nej : )))))).

Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!

100W Hydro-polosuk-feferonky a papriky CO2 levnejc

Old Post 02-05-2004 v 13:44 PM
fefl je offline   Profil uživatele fefl   Find more posts by fefl   Foto galerie člena fefl   Click here to Send fefl a Private Message   Add fefl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcpalice
Nový Člen

Karma uživatele thcpalice - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Zdarec ja se taky pripojim k nazoru radeji necudit kdyz jezdis ale je to hodne individualni. taky se mi stalo ze po poradnem zkuri jsem si zaradil vyborne ale zase jindy jsem porad jenom padal a tak...urcite naka konstalace hvezd nebo tak. jo a dobry snowpark je na severce je to u slovenskych hranic trinec a tak je to tam super jedna velka skocka pak nake male taky mail box cecka trubky rovne lamane a neni tam moc draho. takze pristi sezonu.....?

dxt a uz to ubal umare

Old Post 03-05-2004 v 08:58 AM
thcpalice je offline   Profil uživatele thcpalice   Find more posts by thcpalice   Foto galerie člena thcpalice   Click here to Send thcpalice a Private Message   Add thcpalice to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

no když to tu tak čtu, docela mě mrzí že tu neni žádnej vyznavač snowparků a spíš tu převažujou víkendoví jezdci do pohody.. freeride je samozřejmě supr pocit ale rozjet to pořádně rychle na skok a napálit tam nějakou točku nebo něco přes hlavu, chytit prkno, užívat si stav beztíže a pak to připlácnout nadopad, pokrčit v kolenou a v hroznejch kulích to pálit dál to je prostě pocit jakej maj rváči, kterej se s hulením nedá srovnat.. když se dostanu někam kde je upravenej park tak to tam chci nahrotit co nejvíc, něco se naučit a posunout se v tom sportu dál. kdo se spálí na kaši a pak si užívá obloučky po sjezdovci mrhá talentem.. RIDE HARD - DIE FREE !

ride hard - die free

Old Post 11-05-2004 v 18:31 PM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 44

Ziki to sem čekal kdy to někdo napíše. Máš pravdu někdo prostě musí zkoušet nový a nový. Hnát to někam dál a dávat brutal triky to musí bejt, toje jasný. Ale zase někdo prostě nemrhá talentem, když žádnej nemá a jen si prostě užívá radost z toho co mu de a adrenalín si užije jinde, a bez lidí jako ty by se zase dneska netočily 1080ky. Taky je to možná věkem. Jezdím docela dost, a pocit rváče mam po 2 hodinovým výšlapu na horu a 5ti minutovým frírajtu. Sjezdovky sou na prd a plný lidí, ale někomu to zjevně vůbec nevadí, tak co. RESPEKT

Old Post 12-05-2004 v 13:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blek
Stálý Člen

Karma uživatele blek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Zase mě to odhlásilo, já sem ten co netrikuje :-)

Old Post 12-05-2004 v 13:47 PM
blek je offline   Profil uživatele blek   Find more posts by blek   Foto galerie člena blek   Click here to Send blek a Private Message   Add blek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dusann
Stálý Člen

Karma uživatele Dusann - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

jojo....jezdit si na prkenku jen tak po brcku je pohohda...ja sice na prkne moc neumim...ale pohoda...ale jinak jezdim5 let na Big footech...sem do nich fakt psychous...mam bundu, brejle, kalhoty, batohy, hulky....proste vse....a to je fakt nejvetsi ulet...po burtu, naky 360...ulet dobrej...fakt pohoda...miluju tendle sport....zatim, a hodne najezdenejch a odjetejch airu...

Old Post 12-05-2004 v 14:40 PM
Dusann je offline   Profil uživatele Dusann   Find more posts by Dusann   Foto galerie člena Dusann   Click here to Send Dusann a Private Message   Add Dusann to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaO
Stálý Člen

Karma uživatele MaO - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

jezdit na snb zhulenej je fakt pecka. nejlepší je na klínovci druhá strana je tam sedačkoválanovka dá se tam dosta z neklidu lesní cestou kloem hájovny a pak je tam odpočívadlo tam se dobře hulí pak do kopce asi 500 metrů nehoru a tam je ta sedačkovak platí tam permice z neklidu. pohoda je ject nahoru vypálenej pak pekne fajfku nahore a dolu lesem sjezdovka je atky v pohodě taková neudržovaná.
sopu tam dvě klády vohoblovaný dost skoků ale ten les to je fakt nádhera.jezdit zhulenej je to nejlepší co de!!!

Old Post 13-05-2004 v 14:20 PM
MaO je offline   Profil uživatele MaO   Find more posts by MaO   Foto galerie člena MaO   Click here to Send MaO a Private Message   Add MaO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Sice jezdim uz 5 sezon, ale kazdej rok jenom tak na tejden, takze si to jeste nedavam tak, jak bych chtel. Ale co me fakt bavi, na Churanove jezdit pod lanovkou. Je tam par prirodnich skocek, ale neni to zadnej hard-core. A kolem treti hodiny si dam brko a jezdim po sjezdovce. Je to takovej mirnej placek, ze ma clovek skoro strach, aby se neztavil. Ale pokud tam neni moc lidi tak se zase clovek muze vykourit uplne naplech a je to bezpecny.

Navic vyhoda o proti freeridu, ze pokud se rozrakvite na sjezdovce, tak vam to pojistovna zaplati

Jeste poznamka. Kdyz jsem zkourenej, tak se strasne rychle unavim. Vydrzim jezdit tak hodinku a pak zatahuju. Jak to mate vy?

Old Post 20-06-2004 v 11:12 AM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-05-2005 - Pestovani a huleni v UK - 9 odpovědí
11-05-2004 - Baleni - 10 odpovědí
11-10-2007 - Pocitac a huleni - 27 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás