Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no mne by bodlo nastavit stupen bezpecnosti clena. karma a ctverecky nic neresi. jak mam verit nekomu kdo mi odpovi a ma 4 prizpevky( sam jich nemam vic). poldove tu asi maji raj a jamam zase stihu. asi moc hulim. no je to pruser. co s tim????????
No jó ale jak to provést... Kdo by byl ten soudce co by rozhodoval komu dát mástr security a komu houlyšit security. Myslim že něco podobnýho se tu už taky řešilo ale nedošlo se k žádnýmu zdárnýmu konci.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4 Chcita
Víš co zkus, nevim jestli to bude fungovat. Zkus Muj Grower a nastavení a pak dát Automatically login when you return to the site? na NO. A uvidíš co to bude dělat, já to nevim
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
já bych v nové verzi rád měl možnost mít uploadnutých více avatarů a potom bych si z nich vždycky mohl vybrat. a ne jako teď kdy se avatari pořád musí uploadovat. samozdřejmě že by pro ostatní byli momentálně nepoužití avataři neividitelní.
ad Tip1: hloupost, mozna tak nearchivovat stare prispevky v kanalu, ale i tak clovek obcas zabrousi do "archivu". Dalsi vec je, kdo by tridil ty přínosné nebo aktuální příspěvky - to tak aby si to clovek vzal na plny uvazek
ad Tip2: IMHO je plocha reklamy dostacujici a pochybuji, ze by subjekty, ktere zde maji reklamu byli ochotne platit vic jen za vetsi banner, kdyz nynejsi velikost je pro ne dostacujici, ale mozna se pletu
daniel: přesně jak píše cicmon, nearchivovat staré příspěvky by byla chyba. je tam spousta přínosných věcí, které přece nebude nikdo psát pořád dokola, když už to jendou někdo napsal.
co se týče reklamy, tak pro mírné zvýšení (tak o jeden baner) bych nebyl, ale nejdříve je nutné tady přilákat další a další lidi a tím i investory do reklamy (snad nám v tom pomůže právě skončená soutěž s bannery).
já bych v nové verzi ocenil ještě možnost připsat si ke každému členu nějakou poznamku. znám tady spoustu lidí a občas v nich mívám zmatek (co jsem komu slíbil, nebo naopak co kdo slíbil mě apd.). taková poznámečka by se mi hodila a nechce se mi to psát někam do diáře apd., chtěl bych to mít všechno na jednom místě.
maruš: Mas pravdu.Fotka tydne je taky soutez...Ale co ty ostatni souteze.Myslim,ze je to dobra vec...Ale pokud by mely byt nejake ceny,tak myslim,ze je to problem.Stalo by to penez 3prdele.Jedine souteze jen tak pro dobrej pocit....(taky jsem pro ne hlasoval)
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
no já jen,aby se pak ve finále nerozhodovalo mezi soutěží a soutěží....takže bych soutěže udělal standartou/pro jistotu/ a anketu zaměřil spíš na "nejpraktičtější" vychytávku,pochystávku zvyšující standart uživatele/člena/
ostatně anketa jednoznačně ukazuje,že soutěže jsou prioritou většiny členů,ale nemyslím si ,že spadají do stejné kategorie,jako ostatní body,jelikož soutěže považuji za kultůrní počin,kdežto většina ostatních bodů je spíš zaměřena na technické vychytávky a komfort uživatele/vyjma více článků v magazínu a témata podle karmy/
no a ted bych si dovolil zabít více much jednou ranou:
soutěž o foto týdne by mohla být odměněna titulem /smluveným/,a jelikož je to soutěž trvalá,by mohla být archivovaná v podobě jinak barevné karmy...
PS soutěž doufám nedělá její hodnotná cena,aspon já to tak vidim
Byl bych pro to, aby Hosti měli zakázáno zakládat nový témata. Normální příspěvky bych jim povolil jen pod podmínkou že se aspoň jednim znakem podepíšou. Teď je tu skoro víc hostů Hostů než registrovaných členů. A to co tu vytváří... škoda mluvit. (samozřejmě neplatí na všechny, ale stejně)
Jinac by mozna nebylo spatny kuli tomu problemu s mnoha threadama a opakovanim se stejnech dotazu vedoucich k uplne nahovno hledani, udelat takovy to pravidilko :
Ten kdo thread zalozil na nej stejne chodi sledovat co pribylo, tak by moch po vyreseni problemu napsat strucnej souhrn reseni a vymazat bordel z opakujicich se dotazu (jako zakladatel k tomu snad prava ma)
Mohl by tim za to dostat i nakou tu karmu
jo je jasny ze se to nehodi napriklad do Kurarny, ale tam kde nekdo neco potrebuje najit by to nebylo spatny
mozna by server nebyl ani tak vytizenej obrovskym vyhledavani
asi by se to vyplatilo a jestli se pude nanovou verzi groweru, tak by se to mohlo na tyhle vyskouset