Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc hezké thaavi. Mě celkem překvapuje, že ti to lezlo do hlavy. Co jsem to zkoušel od kolegů tak mi to přišlo jako strašně slabá tráva na kouření. Uvidím jak dopadne košt těch mojich royal mediců. Včera jsem začal sklízet, takže příští týden bych už mohl mít nějaké poznatky z účinků. Když tak se více rozepiš, jak to na tebe fungovalo s plynoucím časem
Tak asi finální příspěvek. Slzy vyrobeny. Z 1kg sušiny 50ml výtažku. Nechal jsem si pár gramů do vapíku. Od února, kdy jsem dal klíčit to bylo pěkných pár měsíců pěstování a všeho, co s tím souvisí. S kytkama nebyl větší problém, až na to, že větve se ke konci dost lámaly. Jinak výška, výnos, odolnost optimální. Doufám, že výtažek bude pomáhat, o tzom ještě když tak napíšu. Letos můj první pěst a stihnul jsem toho celkem dost. 3 normální kytky, jednu fastku, nějaký ten automat. Pěstováno ve 3 různých lokalitách. Výroba mastí i Fenixových slz. Příroda a počasí letos myslím fantazie. Příští rok se těším znovu, už přemýšlím, co zasadit. Dík všem za podporu a komenty.