Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ať se klidně hranice zavřou, klidně si vyčkám v koloně několik hodin, než abych byl svědkem situací, který se odehrávali třeba v Londýně a navíc - v letadle je člověk stejně podroben důkladné kontrole, akorát že místo pasu se ukazuje občanka ...
já jsem proti neřízené ilegální migraci, tak jako je to nyní... naši sousedi tu situaci nezvládají a ani se to nenaučí, ono to ani nejde. Může to časem vygradovat v občanskou válku, kdy oběti vezmou právo do svých rukou. Ta situace je kritická zejména v bývalých koloniálních mocnostech, které se účastní různých zahraničních akcí. Lidé z Afriky jsou kulturně taky úplně někde jinde. Vždyť vzpomeňme jaká závist byla mezi lidmi v devadesátých letech u nás, kdy bohatých bylo jen pár a o to horší je to, když do Evropy dorazí negramotný člověk, který přišel z válečného konfliktu a bydlel v chatrči. Nemám nic proti imigraci, ale musí být systémově řízená na základě daných kritérii - pokud toto nefunguje, pak je nutné zavést celoplošné restrikce.
Je nutné k tomu problému přistupovat racionálně bez emocí a různých pseudohumanistických ideií. Je nutné zabránit tomu, aby v naší společnosti někdy došlo k tomu, co jsme viděli dvakrát v minulém století a co jsme mohli třeba vidět i v bývalé Jugoslavii, nebo když bul nucený odsud němců z pohraničí. Už v zárodku se musí zabraňovat tomu, aby se roztočila vlna násilí, jehož prvotní impuls nám se někdo importuje.
Každý den do Evropy připlouvají tisíce migrantu.Je škoda,že se to nechalo dojít tak daleko.Měli to zastavit včas a postavit jim na ostrovech ve středomoří nějaké ubytovny.Teď už je pozdě.
čtu si tak co se tady děje... a přiložím tak nějak příspěvkem do diskuze.. takže ano Okamura má docela pěkný seznam věcí ktere by chtěl změnit a mě se to líbí ... dále pirati rozhodně ne protože mají pro imigrační politiku měl by jim to někdo vysvětlit ( nejlepe onen imigrant .. ) bydlím ve velkém panelovém domě pro socialně slabé .. je tu taky hotel pro pracovníky sportoovce a tak a nakonec ubytovna... Denně na schodech mám sfetovanýho blbečka či nějakou jinou fetku .. dvakrát za měsíc podržím dole policajtům ze zasahovky se samopalama dveře od vchodu aby mohli naběhnout na toho zýpka s perníkem co to tady selí i dětem... občas rozbité dveře krvál stříkačky kolem baráku bordel a chcanky... No Idýlka... já mam za to .. chytejte prodoavače perníku .. a zavírejte varny.. no rozhodně nechte nás se zelenou bylinkou na pokoji.... řeknu vám poprvé vidět těžkooděnce nabíhat do mojeho vchodu když jim držím dveře a mám doma akorát první kolo před sklizní v květu .. docela maras...
ano taky bych byl imigrant kdyby někde na ostrovech okolo afriky stavěly free bydlení
Multikultura je součást naší budoucnosti at chceme nebo ne.. dřív či později .. i kdyby ted okamura urdžel politiku třeba i na 50 let ... tak potom se to z okolí stejně domíchá... ano namixování kultur je nevyhnnutelné projekt pan evropan starý 80 let (možná více ) tenhleten maras předpověděl přivolal i naplánoval.. se podívejte.. ) prostě lidem určují osud bohatí a mocní a my s tím nic neuděláme..
a ještě taková poznámka na závěr k těm volbám .. nezáleží na tom kdo příjde k volbám .. to je až druhá podmínka.. t nejduležitější je se zeptat .. kdo ty hlasy počítá ? pak se mužeeme o něčem bavit.. aneb mě pobavil ftip z politiky...
Pane Premiere.. v průzkumu kde jsme se lidí ptali na vaše politické názory máme hodně procent s negativním názorem...
Pan Premier : vážně... ? to nevadí udělejte jiný pruzkum kde bude většina souhlasit
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
„Při domovní prohlídce jsme našli kromě pěstebního boxu veškeré zařízení potřebné pro pěstování. Patří tam například ventilátory, uhlíkový filtr, vzduchotechnika, zásuvky s časovými spínači, hnojiva a také drtičku marihuany,“ vyjmenovala mluvčí.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Pár kytek a benga stoho udělají jak by vyloupil banku. Člověk nikomu neublizuje, snaží se naopak pomáhat a pak mu dají za pár kytek dva roky. Legalizace!!!!!!
Původní příspěvek od LinChi Denně na schodech mám sfetovanýho blbečka či nějakou jinou fetku .. dvakrát za měsíc podržím dole policajtům ze zasahovky se samopalama dveře od vchodu aby mohli naběhnout na toho zýpka s perníkem co to tady selí i dětem... občas rozbité dveře krvál stříkačky kolem baráku bordel a chcanky... No Idýlka... já mam za to .. chytejte prodoavače perníku .. a zavírejte varny.. no rozhodně nechte nás se zelenou bylinkou na pokoji.... řeknu vám poprvé vidět těžkooděnce nabíhat do mojeho vchodu když jim držím dveře a mám doma akorát první kolo před sklizní v květu .. docela maras...
Nejsme nahodou sousedi?:-D taky jsem poprve malem dostala infarkt, kdyz ve tri rano nabihalo komando do baraku... Ale musim rict, ze i kdyz byli az u nas v byte (na stole ne zrovna malej pytel ganji, nabity bongo, cejtit museli travu vsude, protoze v baraku nejsme jedini..) tak nic ani nerekli. Ale radsi si davam bacha a od te doby nenechavam nic na stole a kytky taky "zneviditelnim", kdyz se objevi modry svetla nebo neocekavane busi nekdo na dvere.
I don't care about someones
politics, nationality or skin color. I
just hate everybody.