Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Treba to sledovať, ale snáď len panikárčiš - dúfam
Podľa môjho názoru si pri tom novom roztoku nasadil vysoké Ec, tak to snáď dievčatá rozchodia...predsalen to je iné hnojivo
K výške - je toho veľa na malom priestore - čo už!? - skús začať vyvazovať jednotlivé rastliny, nech to nemá tendenciu sa to vyvaliť doboku.
Hnojivo si dal pomer rastový, alebo kvetový?
Jo snad jen panikarim,hnojivo je Atami Bcuzz Hydro A+B, poměr je v celé fázi života rostliny stejný.jen se přidávají doplňky který přidají P K. Zatím ani náznak přehnojení, budu to muset zohybat,brzo nebude kam posunout lampu.Nejak to dopadne když ne dobře tak špatně určitě
Čau, tak mi to brutalne prerostlo, kolem 90cm pod 250 w... no co už, dojet se to musí, ohýbal jsem, ale ted vázne uvažuju nad lamanim.Zitra dam ventilator ven ze skříne abych mohl lampou az ke stropu. Jaaaaaj
kwb: pozor na to lamání, moby je křehkej jak sviňa! A říkal jsem ti, že přepínám ve 30cm v soilu a že se vytáhne cca na těch 90...ty si to u hydra přepnul v 15cm, ale tam si měl počítat stím, že to vyletí mnohem víc, tak ještě, že si ho zaštípnul...postni foto...good luck
Původní příspěvek od Paranormal Grow kwb: pozor na to lamání, moby je křehkej jak sviňa! A říkal jsem ti, že přepínám ve 30cm v soilu a že se vytáhne cca na těch 90...ty si to u hydra přepnul v 15cm, ale tam si měl počítat stím, že to vyletí mnohem víc, tak ještě, že si ho zaštípnul...postni foto...good luck
No s tou křehkosti už jsem to taky zjistil, v podstatě dutej stonek. Takže jednu větev jsem úplne dokurvil, ale asi za hodinku zase vypadala plna života, ale visí jenom na "vlasku", no možná bych to napsal bez těch uvozovek foto nahodim zítra, holky už maj tmu (zase rostou mrchy) tak je nechci rusit
No rychlost růstu v bubleru je určitě vyšší.Hodne to nejspíš záleží na odrůdě,ale konkrétně v tomhle případě to roste jako z vody (Teda roste to z vody ,víš jak to myslím.
Včera jsem vyndal ventas,dal do provizorního boxu (je to ulita), natahl rouru ke stinidlu no a zvedl lampu skoro na doraz,mam tam ještě tak 15 cm max. Tak doufám že to dojedu.Stonky co převyšovaly ostatní jsem v prstech zmáčkl a zlomil. A trochu jsem prostrihal spodní část.Zhurba 20 cm,ale chtělo by to asi víc,ale nechci to nějak podelat. Foto dám po zhasnutí.
Člověče nemáš to spatny jen myslim ze si tam nemusel ani cpat tolik kytek . Stačilo by tam hodit dva nebo tři rezy a stipnout je . Jinak prohol spodky akorat ti budou ubirat sílu lampa ti tam stejne neprosviti. No k ty výšce fakt je ten že je to hodneu lampy dal bych vetrak na stinitko nebo cooltube.
Jo ten pocet neni idealni.Tedka nejsou finance na cooltube,ale moc rad bych ji tam dal,to mi ver.Vytahl jsem rouru odtahu pod stinitko k vybojce tak aby to nestinilo.A lampu dam asi jeste vys,ale fakt je to uz tesny
Jestě jsem tady viděl přepažení stínidla sklem vytvoříš vlastně takovej cooltube. S tím že necháš po stranách vuli mezi hranou skla a boxem tak aby tam mohl pořád proudit vzduch např.5cm na každé straně. Odělíš tak sálavé teplo vybojky od vršku rostlin.Mužeš ještě na stínítko připevnit pc větráček aby ti ofukoval vybojku. Jestli máš ve městě sklenáře sklo koupíš tak do stovky pc větrák seženeš po znamejch nebo ekodvur plus 12v trafičko.
Myslím, že jestli to zhermí nebo ne se dá celkem slušně ovlivnit PH, takže to hlídat.
Nevím jistě musel bych hledat. Ale vím, že když má potenciál hermit, tak se dá ovlivnit kyselostí půdy pohlaví rostliny... Myslím, že kyselejší prostředí je pro samice. Zkusil bych furt držet to PH pod 6 a hlídat to :/ Víc vám asi nepomůžu :/
Pánové hodte se do klidu, mobyho mám přes čtyři roky a ještě se mi nestalo, že by někomu zhermil....je to stabilní gen jak sviňa a pochopitelně, když je od DINAFEM vole, tak to asi nebude regular....!