Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
148g, Snad bude víc, protože já teď OGa taky jedu. Nicméně se mi zdá, že tam byl asi nějaký deficit a nebo naopak silné přehnojení vzhledem k tomu, jak vypadaly listy. Vím, že z přehnojení může kytka zastavit květ.
2 Hardic: je to možné, že o vliv mělo. Byl jsem často pryč a EC občas vyletělo a to vysoko, nicméně u jednoho fenotypu byly palice pěkné a celkem průměrné.. Tak těžko říct..
Ony ty listy šli doprdele po zahájení flushingu - viz foto na první straně. Za celou květovou fázi tam byly až nakonec možná dva tři nažloutlý, což si myslím že by bylo horší kdyby to bylo nějak extra přesolený... Nejvrchnější byli trochu lízlý.. Ale celá masa hlavní pod tím nic pohoda.. Ale stejně toho asi moc nevykoumáme takhle doměnkama
Každopádně INFO už je o všech aspektech zpracováno, takže honem honem tipy, zanedlouho to sem pucnu!!