Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Šňupat trávu? Fuj. Stejně jako si jí třeba píchat. Nevíte někdo jestli by ta iněkce něco vytvořila? Jako třeba ňákej výluh nebo tak něco? Rozhodně to nechci vyzkoušet ale vopravdu by mě to zajímalo - takovej šit.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Taky si myslim že to f injekci nefachá a je dobře že ste mi nikdo neodpověděl což znamená že to prostě neděláte. Paráda, sem spokojenej.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
ytumama: ja vím že jde vyextrahovat haš nebo čaras, ale nedovedu si přestavit, že bych si to potom píchal. nebo máš snad na mysli nějakou jinou extrakci?
Hele už toho nechte s tim pícháním si. Já to jen tak plácnul, dejme tomu že to de, ale na co by nám to bylo, dyť je tolik jinejch prostředků jak se tim pořádně sjet (joint, vodnice, vaporizer, sežrat to ap.) takže je to zbytečný i kdyby to zkouřovalo 100 krát víc než klasika špek ne?
Původní příspěvek od Taker Šňupat trávu? Fuj. Stejně jako si jí třeba píchat. Nevíte někdo jestli by ta iněkce něco vytvořila? Jako třeba ňákej výluh nebo tak něco? Rozhodně to nechci vyzkoušet ale vopravdu by mě to zajímalo - takovej šit.
No ja radsi snupu nez kourim, takze nakou snupaci marihuanovou smesi bych rozhodne nepohrdl.
A injekcni aplikace by taky nemusela byt uplne od veci (strelit si cisty THC...). Ja jsem si vzivote nic nestrelil, tak bych do toho nesel, protoze bych se bal co to muze udelat. Ale pokud je nekdo v tomto smeru vic zkuseny a taky nadseny experimentator .....
Kazdopadne bys mohl byt trochu vic tolerantnejsi ...
Původní příspěvek od pyroman.cz k tomu mlíku mam dotaz , co dělá to mlíko když ho vychlastam ? ještě jsem to nezkoušel a tak mě napadlo ejstli to ma cenu ... ptam se na ucinek ..