Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a ty nemas pachovej filtr? jinak fotka nic moc, podle toho moc nepozname... spis nahod fotku detailu palice a napis jak dlouho uz je tam mas na kvetu... a jak jsi na tom s proplachovanim?
Bych to viděl 7 - 10 dní od poslední fotky. Teď už by měly bejt na flushi
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
- jahodníky v růstové fázi - typický hydro.. to je radost to pozorovat
- co se týče výšky, tak na příští kolo 1x záštip + SCROG mřížka... Uvidíš že se ti s tím bude mnohem lépe pracovat a snázej to uhlídáš. Alespoň mě to tak přijde nejlepší
- data uvedený od seedbank bývají v případě 250w o klidně 15-20 dní opožděný. Dle mě to valí určitě pod silnějšíma světlama, pod kterýma (možná kvůli důkladnějšímu prosvitu) si myslím že to dovalí rychlej. Orientuj se podle pryskyřice a ne podle data na obalu ...
Každopádně to vypadá moc pěkně a věřím že budeš spokojenej
omlouvam se za dlouhou odmlku. No bylo by blbe vlakno neuzavrit, kazdopadne uz je daavno sklizeno. Vysledna gramaz cinila 130g.
Smoke report: uz to nekourim, posledne jsem si dal na noc zilecku a dalsi 3 hodky jsem nemohl usnout protoze jsem mel halucinace.
Grow hodnotim jako velice zdarily. Sousedi v mem panelaku moc dobre vedeli co se u me odehrava a tak si davam na cas pauzu, malem me to stalo problemy. Smrad se tahl snad 5 KM daleko.