Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hah to znám taky pořád čučim do boxu a koukám jak rostou , jsou už docela obsypaný se vsadim že i pěkně voněj :-) ...kolika litrový máš ty květníky?Já jedu 6,5L a přijdou mi zbztečně velký,tyhle se zdaj menší-mohl by si pls po kose nafotit jejich bal jak jsou na tom kořeny?porovnal bych to s těma svejma a na druhy kolo bych asi čáhnul po 3,5l květináčich...
hele to vypada hodne slusne ja tam vidim proste minimalne 40g bejt tebou sem spokojenej,libi se mi ze to mas srovnany do jedny letovy hladiny takze ty palice budou rovnomerne prorostly a budou tak nejak stejny,presne takhle zprznit to planuju na svuj druhej pest pod usporkou ...takze zatim dobra prace!
Ahoj,
máš to opravdu perfektní.
Možná bych si jenom trochu rýpnul, když přidáváš fotky, otáčej je, tak jak mají být.
Díky a ať se daří!
Bylinkář
PS: už se těším na tipovačku.