Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Mr.MEN-Tak upřímně mám doktory venku nejpozději do konce řijna sklízím.
Kytky krásný, výnos velkej,plíseň 0,škůdci 0 odolnost jak sviň.Fakt čumím
na kaliforňany....
Proč si pořád indaři myslí,že venku nic pořádnýho nevypěstujem....????
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
bruno.kudrna: Ale já taky pěstuji venku. No právě že tento rok mám venku borůvky a musím už sklízet protože plíseň je snad všude.
Pak jsem měl O.G. kush venku začal kvést asi 14dní po borůvce a myslím si taky že by to snad mohlo být do konce října kdyby někdo před týdnem nepřišel a nesklidil to za mě.
Ale jinak jsem psal že si nejsem jistý že by to dozrálo ne že by to nebylo dobré.
Tento rok je docela teplo. Tak že do konce října pohoda docela. Ale třeba minulej rok by to bylo horší protože když klesne venku teplota myslím pod 5 stupňů tak se vlastně všechno v té kytce zastaví. Jako kdyby zamrzla. V tom vidím takoví problém který by zapříčinil nedozrání.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zdravím pánové, můžu se zeptat jak vám voní Dr Greenthumb's Em-Dog?
Protože se mi zdá že ten můj zase tak výrazný není. To O.G. kush co mám vedle smrdí na 26den už docela dost a třeba bubble kush je fakt brutální ve vůni. Za to em-dog má tak jednou vetší paličky. Ale uvidím co se z něho ještě vyklube.
Jinak sklizeň byla 19.10 a druhá kyti šla 28.10.Bez plísně a krásně zralý.Odolný
kytky který hodně vydržej.V růstu trochu svilušek,ale dva postřiky bioolem a
byl klid.Semena trochu dražší,ale doporučuju.Já osobně ho beru zas.
Tak ať se daří.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky