Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska sem hulil Kalli Buba, White russian a Super Skunk Všecny 3 zmašťováky,
akorát Rus jedinej je trochu energickej KB a SS jsou vrahouni
Všechno vlastní tvorba bio hnojky, hlína a sodíkový slunce, pečilvě nasušeno a uskladněno (7 měsíců)
na Fotce je akorát SS
Tak pánové já si dneska po obědě dal osobáčka durban poisonu ;-) je to dobrej model jsem rád že mi pomalu roste 9 kousků ;-) kdo kouřil tenhle model asi ví a k tomu poslouchám oldschoolovky jako http://www.youtube.com/watch?v=rzM7F78G7n4 :-D ale to už je malinko OT ;-)
už několik dnů kouřím hašiš... dám ho do mrazáku... on pak pěkně ztvrdne... pak jde krásně nastříhat do trávy... už to takhle hulilm asi měsíc a světe div se chutná mi to pořád a navíc i v práci jako by to bylo takový lepší... mám rád hašiš
Tak, já buď hulím hašík a nebo trávu.Míchánim se jenom přebíjí opojení z hašiše s nakopnutím z trávy.
Dále pak hašík je nejlepší pořádně nahřát ,aby pustil co nejvíce oleje a pak ho rozmnělnit s tabákem,při kouření se totiž malý kousek zahasí hašolejem a většinou nestihne prohořet a odklepávaš popel i s nevyhořeným hašíkem.
Toť rada starého hašišáka!lol
Náhodou se ke mě dostala hlávka této dobroty od neznámého známého,který ho měl loni na outu a velice se ho chválil.... a co je zvláštní, ikdyž je to zelené pheno, cosi v něm chutná modře,do borůvky? yum yum....
a já si stále frčím jediné vlastní, které mám.. CM od místního člena.. s dobou uskladnění kvalita i spokojenost roste..
.. a mimochodně - tu pixličku miluju a pořídil jsem ji před sedmi lety při první návštěvě Amstru...