Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Návod na ventilaci z PC ventilátorů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
"Piece of s**t"
Stálý Člen

Karma uživatele "Piece of s**t" - 10% PěstitelskáKarma uživatele "Piece of s**t" - 10% PěstitelskáKarma uživatele "Piece of s**t" - 10% PěstitelskáKarma uživatele "Piece of s**t" - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Ahoj. Mě se to moc líbí, ale jen jestli bych mohl něco doplnit ze své zkušenosti. Pěstoval jsem pár koleček s ufíčkem s teplotním čidlem a je to prostě nuda, nic nehlidat :-) O naprosté nutnosti těchto větráků v prostorách větších než metr na metr vůbec nepochybuji. Přesto mě v menších projektech baví používat tahle pc šmudlátka, osobně napajim tři nezávisle nabíječkama do mobilů a dalších asi 5 z přemostěnýho 350w pc zdroje :-) Baví mě to ladit, ale fakt v malým prostoru do pěti kytek, aby totiž vůni dozrávání dokázal neutralizovat nějaký pohlcovač pachu. A tím jsem se trochu komplikovaně dostal tam, kam jsem chtěl vlastně dojít a to k zápachu, kterej v případě použití pc fanu nesmí vadit, protože tyhle větráčky dokážou sice vyměnit hodně vzduchu, ale nesmí se jim funkce ztížit jakoukoli překážkou, protože nemají žádnou sílu a tlak vzduchu je okamžitě nula. V boxu metr na metr a víc si to prostě neumím představit, protože pachovej filtr neprofouknou ani náhodou. Když se jich zapojí pár za sebou, tak jakžtakž utáhnou mini homemade filtr z pet flašky. A to nestačí. V případě, že jednou z pestebnich priorit je naprostá eliminace zápachu. Kluci z vesnice, nebo někde z klidnýho místa, kde se smrad neřeší, to jistě vidí jinak, než typek z paneláku. Jen jsem chtěl podotknout, že tyhle větráčky jsou super, ale ve městě použitelný fakt jen do malinkyho prostoru, dle mě tak max do 250w a standardního rozměru šedesát na šedesát. Moc díky za příspěvek! Je vidět, že hračičkové ještě nevymreli a to je dobře. Z nudy a ze zvědavosti, jestli to bude fungovat si doma bastlim, co se dá a nekupuju co nemusim a to snad ne, že bych na to neměl. Nic proti plně plně automatizované ventilaci. Bohužel se tím dost výrazně zúží manevrovací prostor pro pěstební experimenty v této oblasti. Pokud někdo doporučené teploty, jejich stálost a doporucený objem výměny vzduchu bere jako neměnné dogma, kde není dále co zlepšovat, ochuzuje tím sám sebe. A proto: Ať žije 12voltova kultura!

Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně

Naposledy upravil "Piece of s**t" 14-04-2013 v 05:18 AM

Old Post 14-04-2013 v 00:38 AM
"Piece of s**t" je offline   Profil uživatele "Piece of s**t"   Find more posts by "Piece of s**t"   Foto galerie člena "Piece of s**t"   Click here to Send "Piece of s**t" a Private Message   Add "Piece of s**t" to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

ty větráky fakt maj svoje výhody. a to že aktivní člověk, může mít zadarmo, a taky dělaj fakt menší hluk, než to VKo, jelikož ho mám doma, a hluk je to dost větší než od pc větráků. a možná proto že to moje vko je stary a stary jsem ho už koupil. a pc větráky protáhnou i pachovej filtr, ovšem ne obyč filtr, ale uhlíkovej filtr do digestoře, takže pro lidi který to jedou na tajnáka. nemůžou si dovolit utrácet a mít to hlasitý jsou pc větráky dobrá volba. já sám jsem na pc větrácích začinal jako¨chudej student, a snažil se na všem ušetřit. a jel jsem 70w v paneláku v praze. bez pachovýho filtru, a smrad se držel jen u mě v pokoji, dveře do pokoje jsem měl odizolovaný i klíčovou dirku zacpanou a prostě , pokud někdo z bytu nezap digestoř v kuchyni, tak to v ostatních častech bytu cejtit nebylo.

Old Post 14-04-2013 v 10:22 AM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smart
Stálý Člen

Karma uživatele Smart - 77% PěstitelskáKarma uživatele Smart - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Ahoj,
myslíte že jeden 7cm PC větráček bude stačit jako odtah na skřín:
145cm-Výška
50cm-Široká
55cm-hluboká

a 250W sodík?

Dík

Old Post 24-04-2013 v 15:09 PM
Smart je offline   Profil uživatele Smart   Find more posts by Smart   Foto galerie člena Smart   Click here to Send Smart a Private Message   Add Smart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

citace:
Původní příspěvek od Smart
Ahoj,
145cm-Výška
50cm-Široká
55cm-hluboká

a 250W sodík?

Dík

Pravděpodobně ne.

Musely by tam být tak 2-3, ale taky záleží, kolik toho vzduchu přepraví, to nepíšeš.

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 24-04-2013 v 15:14 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petis__
Stálý Člen

Karma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Ahoj,
145cm-Výška
50cm-Široká
55cm-hluboká

a 250W sodík?

Dík

I dva 12cm větráčky by byly málo U 250w sodíku nemá cenu nad PC větrákama jako odtah uvažovat. Jedu mikro už několik let, takže vím o čem píšu.

HM pacháč levně a funkčně
70W 2x Power widow
150W 3x Special queen
150W 4x_ERSB_3x_AK47_3x_WR
150W/250W 7x ERSB 1x BB
250w_WW_SS_MMxGG_DWCh

Old Post 24-04-2013 v 15:17 PM
petis__ je offline   Profil uživatele petis__   Find more posts by petis__   Foto galerie člena petis__   Click here to Send petis__ a Private Message   Add petis__ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smart
Stálý Člen

Karma uživatele Smart - 77% PěstitelskáKarma uživatele Smart - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

35.568 CFM Nic jiného výrobce neudává,jak jsou na tom s kvalitou a hlučností ventilátory TT http://www.e-grow.cz/products/venti...0-145-187-m3-h/ ?
Dík

Old Post 24-04-2013 v 15:19 PM
Smart je offline   Profil uživatele Smart   Find more posts by Smart   Foto galerie člena Smart   Click here to Send Smart a Private Message   Add Smart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HelpYeHard
Stálý Člen

Karma uživatele HelpYeHard - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

citace:
Ahoj,
145cm-Výška
50cm-Široká
55cm-hluboká

a 250W sodík?

Dík

Skus to a uvidíš

Old Post 24-04-2013 v 15:34 PM
HelpYeHard je offline   Profil uživatele HelpYeHard   Find more posts by HelpYeHard   Foto galerie člena HelpYeHard   Click here to Send HelpYeHard a Private Message   Add HelpYeHard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

citace:
35.568 CFM Nic jiného výrobce neudává,jak jsou na tom s kvalitou a hlučností ventilátory TT http://www.e-grow.cz/products/venti...0-145-187-m3-h/ ?
Dík

Já mám TT125 a TT160 a jsem s nimi spokojený. Velmi dobrý poměr výkon/cena. IMHO jsou docela tiché.
Na PC větráčky rovnou zapomeň, to je slepá ulička. Nemají totiž potřebný tlak, který potřebuješ, abys profoukl tu masu listí.

Old Post 24-04-2013 v 15:46 PM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
29-10-2016 - Čo najtichší ventilátor? - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás