Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to né! říkám si hle nový up a ono vyjebaný čerpadlo,,,to je poser.
To mne mrzí tak pěkně rozjetý,,,ale nevyhazuj je a neztrácej naději, uvidíš co budou dělat v následujících dnech,,,jj, světlo výše co nejvýše a uvidíš, snad to trochu rozdejchaj. Drž se kámo!
Díky lidi za po podporu,jo uvidím no,teď jsem byl na návštěvě u známého a jemu se stalo něco podobného v Aeru,ovšem né 2 dny ale 5 dnů bez vody,říkal že to pak dojel,respektive to nechal jen dozrát,ale kytky už se nehnuli
Takže tohle asi předpokládám nastane i u mě ach jo pane jeho
Ani mi kluci neříkejte jak to bylo pěkně rozjetý,jsem z toho celej sešlej a ani nic do huby není abych se uklidnil
Když se daří,tak se daří
Jdu se mrknout do druhého boxu,snad mi to udělá radost aspoň tam
Ach jo,takže jsem musel vystavit parte
Carnival,BtB,2xDD to prostě nedali,kytky už usychali sami v boxu,takže by to už ani nedojelo,proto jsem to sundal
Shit,tohle se nemělo stát,ale budiž.. Do příště snad bude lépe
Tak tady docela slušný,alespoň něco mi poopravilo náladu.
Holky jsem dneska vytáhl a trošku proházel,docela se to nafouklo
Advanced jsou zřejmě kvalitní,uvidíme výslednou chuť
Jelikož jsem zraněný a mám k dispozici jen jednu ruku tak sklízení probíhalo od 12,00h do 23,15h mám tím na mysli oba boxy,ale i tak jsem tam nechal kůži
Když to shrnu tak vcelku dobrý šišky,kompaktní,krom AK-47 to je sice takové řidší,ale zase velké bambule a hodně moc,ale nejsou to kameny no uvidíme až seschne.
A tady už je taky dokonáno,docela mě překvapily holky,zachránily mě před NFT,nebejt jich nevim co bych dělal
Musím upozornit na LA Cannalope že to je opravdu brutální zabiják a něco to má do sebe že to je z American model smrad uplně jiný než ostatní modely,kdo měl ví o čem mluvím
Překvapily mě i AK-47,abych to nějak uzavřel tak pheno 3 dělá menší paličky,ale má zase hustější konzistenci oproti phenu 10,která měla zase o dost větší palice,ale jsou zase řidší
Jinak pheno 3 voní o dost lépe než 10,ale učinek bych srovnal asi tak na stejno
AK - 47 ph 3 - 34,8g
AK - 47 ph 10 - 38,1g
KILL BILL - 43,3g
WHITE WIDOW - 45,7g
LA CANNALOPE - 46,2g
CELKEM - 208,1g
1.foto : AK-47 pheno 3
2.foto : AK-47 pheno 10
3.foto : Macro AK -47
4.foto : Kill Bill
5.foto : Macro Kill Bill