Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Astronaut plno malejch korinku myslel tech z tech starejch uz sklizenejch kytek.... na movejch mu rostou normalmi koreny.. myslel ty maly stary mrtvy z predeslejch pestu.
Přesně takhle jsem to myslel kámo a kokos (použitej) před dalším kolem nepotřebuju nějak upravovat protože proplachuju do nulovejch hodnot EC, potom prostě vyberu ty největší kořínky a jedu dál, takhle to dělám já, je to praxe, nikoliv teorie a nemám žádnej problém.
Ahoj, nechci se vám do nějak míchat, ale jakou máš vlhkost? Stěny se pěkně lesknou tak jestli nebude plíseň listová. Já bych řekl že ano. At se daří...
Přesně takhle jsem to myslel kámo a kokos (použitej) před dalším kolem nepotřebuju nějak upravovat protože proplachuju do nulovejch hodnot EC, potom prostě vyberu ty největší kořínky a jedu dál, takhle to dělám já, je to praxe, nikoliv teorie a nemám žádnej problém.
hehe líbí se mi jak astronaut myslí za tebe neříkám že ti to neroste, jen že kokos po pár kolech stojí za h.. a nejlepší je stejně vždy to první kolo, takhle to dělám já a už mě to sere, protože mne naebaví navážet ty kila materiálu po pár pěstech, tak proto ta zmínka o hydru. To je zas moje praxe
Tak je to 3dny co jsem to prolil Ec 2,2 a zadna zmena, tak me napada jestli to fakt nebude ta plisen.. A kytky uz jsou tak oslabeny ze nechlastaji ani nerostou... Prikladam fotky listu..
Ano, z toho co je na fotkách usuzuju že je to plíseň. Taky sem jí měl. Živinama to nebude když si to prolejval a není na nich rozdíl. první pohled je plíseň
Tak 24.zalito Ph 5,8 Ec 2,2 včera jsem to prolil znovu a zadna zmena se zatim neděje.. Poradi nekdo co s tim? Mam otrhat poškozený listy a postříkat to něčím proti té plísni jak píše coupac?
Původní příspěvek od Vodafone Tak 24.zalito Ph 5,8 Ec 2,2 včera jsem to prolil znovu a zadna zmena se zatim neděje.. Poradi nekdo co s tim? Mam otrhat poškozený listy a postříkat to něčím proti té plísni jak píše coupac?
no a zjistil jsi si kolik ti z toho teče? tím vyloučíš zasolení, nebo ho jednoduše potvrdíš,ale pokud ti kytky nežerou tak nemá cenu je dál solit, naopak propláchnout jen upravenou vodou a to pořádně aby se ti ten kokos odsolil, hraje ti to všema barvama, takže mi prosím tě vyvrať mou doměnku že je to zasolený a tím pádem nizké ph.
Ono, v tomto stave nemožes čakať že sa to znovu zazelená za 3 dni.Nekrózne časti listou už sa dokopy nedajú, to je jasne ale z pr. č. 39 mám pocit že sa tam navracia zelaná zdravá farba. postupuje to od ziliek ku okrajom.Možes ostrihať špičky ktoré sa už drolia ale listy netrhaj.Na 99% to nieje pliesen a nešíri sa to vzduchom!Nechcem zhadzovat kolegu coupača ale toto s pliesnou nemá nič spoločné.Padlí ktoré útočí na listy vyzerá úplne inač,(biely povlak) a o palicovej pliesni nemože byť reč..Diagnóza je podla mna jasná. Podvížívený a preliaty substrát.
Viz: http://grower.cz/forum/showthread.p...5196#post365199
Teraz by som to nechal trošíčka preschnúť a hlavne už nič nepreplachuj, korene nemajú sancu na zdravý rast v takto nasiaknutom substrate..musíš ich nechať "nadýchnuť". V prípade že budeš mať pocit že je treba zaliať, poťažkaj kvetináč, pokial je tažký tak nieje potreba zálievky a aj v prípade zálievky tam nemusíš rubať 2L vody..stačí 3-4 dcl 2x denne.V takomto prípade zalievam bez výtoku, pretože je to zase o preliatí, ale u toho ec by som vytrval , kokos je hold nenažraný a musíš ho znova "nabufrovať" na ec 2 ktoré je normal napríklad u kvalitnej hliny typu royalty mix apod. Pametaj že ideš hydro rockwool sa správa dosť podobne..
Zdravim chlapáci tak jsem rozjel další kolo po tom nezdařeném (to ma ješťe 14 dní do konce ale nevypadá to moc hezky) tak sem dam foto jedný malý je to 11den 18h, v 1,3l květináčích svíceno 4kilem hnojeno dle tabulek Metropu + dvojnásobek Calgreenu, ph dávám 5,8 zalévám cca. za 3-4 dny (až jsou total vyschlý). Chci jenom vědęt jestli vypadají ok mě děsí po těch nezdařených kolech každej flíček na listu
Původní příspěvek od Vodafone Zdravim chlapáci tak jsem rozjel další kolo po tom nezdařeném (to ma ješťe 14 dní do konce ale nevypadá to moc hezky) tak sem dam foto jedný malý je to 11den 18h, v 1,3l květináčích svíceno 4kilem hnojeno dle tabulek Metropu + dvojnásobek Calgreenu, ph dávám 5,8 zalévám cca. za 3-4 dny (až jsou total vyschlý). Chci jenom vědęt jestli vypadají ok mě děsí po těch nezdařených kolech každej flíček na listu
Proč jedeš dvojnásobek calgreenu když na něm máš jasně napsáno "nepřehnojte" ? Nějaký pokus?