Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Samuel Teď jsem byl v Hornbachu,OBI,Baumaxu a nějakým květinářství a po Dursbanu ani stopa.Říkali že ho měli ale už není!!Kua Aspoň jsem koupil ještě 10 žlutých lepivých destiček.
Já to koupil v běžným,malým zahradnictví.Smůla,teda..
K tomu postřiku,moc bych nevěřil,že to zlikviduje to hemžení,co bejvá na dně květináče..
a to ti jako vydrží pH6 jak dlouho v tom 50l barelu) dík
Ahoj,
tak to už si nepamatuju ale túším že sem s tím vystačil na 14-20dní.. a PH drží až po druhém upravení po 24řech hodinách..
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno
Ještě včera jsem k holkám zkoušel dávat plátky brambor a něco málo jsem vychytal.A dnes ráno jsem uvařil kávu, dal tam 2 lžičky cukru a to je opravdu super šididlo pro ty "Svině".Létají dovnitř a topí se.
Přesné znění z tématu o smutnicích zní "stačí uvariť kávu a pridať do nej cukor nechať ju vedľa rastlinky smutnice tam budu chcieť naklásť vajíčka avšak už sa neodlepia a utopia sa"
Jejich počty značně redukuju!!!
Původní příspěvek od volver
Ahoj,
tak to už si nepamatuju ale túším že sem s tím vystačil na 14-20dní.. a PH drží až po druhém upravení po 24řech hodinách..
K tomu barelu je to hodně dobrá věc, která pomůže a usnadní práci.V této chvíli použivám jen 5L kanistry stačí to ale... Do příštího kola snad koupím kalfas minimálně 45l + další věcičky.Uvidím kolik chechtáků budu moct pustit
Čau, taky jsem teď řešil smutnice. Pořídil jsem na ně spruzit aplikuju ho jako postřik na substrát v květináči předtím než kytky zalívám a taky postříkám podtácek od květináčů, protože smutnice vylézaj spodem a díky tomu hned chcípnou protože narazí na ten postřik. Viditelné zlepšení bylo už po prvním postřiku a je to Bio, žádný pesticid.
Původní příspěvek od petis__ Čau, taky jsem teď řešil smutnice. Pořídil jsem na ně spruzit aplikuju ho jako postřik na substrát v květináči předtím než kytky zalívám a taky postříkám podtácek od květináčů, protože smutnice vylézaj spodem a díky tomu hned chcípnou protože narazí na ten postřik. Viditelné zlepšení bylo už po prvním postřiku a je to Bio, žádný pesticid.
Ahoj,
Díky za tip akorát ta cena je dost vysoká.Počítám že ještě tak 2 dny a taky se jich zbavím.Vlhkost sem srazil na 30% a kvetináče jsou skoro suchy.
Bohužel jsem byl přes Silvestra, 4 dny pryč, tak sem neměl vládu nad boxem já ale Smutnice kytky jsou dost oslabený a taky odcházej listy (žloutnou).Po dlouhém hledání jsem Dursban našel.A před chvilkou jsem ho aplikoval.Nikomu bych ten pohled nepřál nechápu jak se jim to za těch pár dní povedlo.Určitě se nevzdávám jelikož ode dneška mají útrum!!Až bude čas nahodím ještě fotky.
Samuel
Zdar, vyzerá to pekne. Ako vysoko máš lampu? Možno by sa oplatilo pohrať s tienidlom, trochu ho roztiahnuť aby neodrážal svetlo iba dole a ešte trošku pridvihnúť bočné rastliny a osvietiť ich kolmo z boku. Aby sa využilo 180° z výbojky.V strede pod výbojkou majú stejnak mrte svetla si myslím, tak dopriať aj tým krajom nie je na zahodenie.
Původní příspěvek od Jagditrax Zdar, vyzerá to pekne. Ako vysoko máš lampu? Možno by sa oplatilo pohrať s tienidlom, trochu ho roztiahnuť aby neodrážal svetlo iba dole a ešte trošku pridvihnúť bočné rastliny a osvietiť ich kolmo z boku. Aby sa využilo 180° z výbojky.V strede pod výbojkou majú stejnak mrte svetla si myslím, tak dopriať aj tým krajom nie je na zahodenie.
Ahoj a díky Lampa je cca 25-30cm nad vrcholkama.Dnes jsem to ještě trošku prostříhal tak se světlo dostane níž.U prostřed mám ty nižší kytky a po bokách ty vyšší.