Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
roste to fakt pěkně ale znova opakuju že se to nesmí nechat uschnout ale proschnout...to znamená že u kořínků od středu je vlhko ale ne mokro..a protože kytkám leju koncentraci těsně pod hranicí únosnosti a hlavně i když je to kokos tak hnojim tak každou třetí zálivku takže se mi Ec ke 2,0 ani nepřiblíží...když maj to co potřebujou netřeba jim lejt ještě navíc...a když jim Náhodou něco chybí je v kokosu výhoda že to jde dobře a hlavně brzo poznat..PS:lejte jim tam toho kolik chcete ale já to prostě nechám proschnout
edit:a na K- od uraženýho hurikána ani nereaguju prej bych si měl doplnit znalosti z hydroponie, takže v tom případě by sis měl doplnit znalosti celkově protože tady nemůže bejt o hydru ani řeč evidentně někomu zase stará včera nedala zajdi si někam ať ti spadne testosteron a ještě jednou pro všechny nikomu nic nevnucuju dělejte si jak chcete jen sem se snažil a jinej náhled na věc což asi někomu holt nesedía jak sem řek klíďo si je pošlete třeba do lázní pic f.e
tak naposled edituju a už na vás mastim...paldo to je přesně to co já řikám dávat jim po malejch dávkách tak aby to stíhaly vypít a nekoupaly se jim nohy fšici ste se ale nějak upnuly na to slovo proschnout
Původní příspěvek od fire.ent roste to fakt pěkně ale znova opakuju že se to nesmí nechat uschnout ale proschnout...to znamená že u kořínků od středu je vlhko ale ne mokro..a protože kytkám leju koncentraci těsně pod hranicí únosnosti a hlavně i když je to kokos tak hnojim tak každou třetí zálivku takže se mi Ec ke 2,0 ani nepřiblíží...když maj to co potřebujou netřeba jim lejt ještě navíc...a když jim Náhodou něco chybí je v kokosu výhoda že to jde dobře a hlavně brzo poznat..PS:lejte jim tam toho kolik chcete ale já to prostě nechám proschnout
Ja som nechával preschnúť na začiatku a nerástlo to. Ako náhle zalievam 2 až 3 krát denne po menšom množstve rastú viditeľne rýchlejšie. Takže ja preschnúť nenechám
Původní příspěvek od fire.ent
edit:a na K- od uraženýho hurikána ani nereaguju prej bych si měl doplnit znalosti z hydroponie, takže v tom případě by sis měl doplnit znalosti celkově protože tady nemůže bejt o hydru ani řeč evidentně někomu zase stará včera nedala zajdi si někam ať ti spadne testosteron a ještě jednou pro všechny nikomu nic nevnucuju dělejte si jak chcete jen sem se snažil a jinej náhled na věc což asi někomu holt nesedía jak sem řek klíďo si je pošlete třeba do lázní pic f.e
Zdravím,
K- jsem ti dal za špatné či nepřesné informace, které jsi zde napsal.
Sexu mám občas až příliš, ale děkuji za zájem!
Přebytek testosteronu si vybíjím na kole či v posilovně.
A že o hydru nemůže být řeč tak si jdi přečíst rozdíl mezi hydroponií a geoponií.
Geoponie = pěstování v půdních substrátech
Hydroponie = pěstování v inertních médiích (keramzit, RW, kokos, perlit, polymerní materiál až bez média = příkladem může být uchycení stonku rostliny neoprenovým kroužkem) pomocí živného roztoku
Omlouvám se za OT!
Přeji hodně úspěchů a slunce v duši!
EDIT: A kokos se nedá přelít. Je tu možnost hnití kořenů ale to není dobře udělaná drenáž, nebo kokos ztratil své jedinečné vlastnosti vyschnutím.
cau,mas to pekny.zacal bych to lamat a ohybat,hezky roztahovat,koukam ze se tam nektery vetve hodne tahaj.tak jim ted poradne napraskej a ony ti pak za to podekuji