Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 5x Violator Kush / 250W (BARNEY´S FARM) - First indor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od fiste

Pokud kytka roste v dokonale harmonickym prostředí, trocha stresu navíc jí zhodnotí. Pokud roste ve stresovym prostředí, trocha stresu navíc jí znehodnotí. No a sam sebou všechno mezi tim.. Takže ti věřim..

my se ted nebavime o stresu ale o ohybani. Ano je to trochu stresu, ale pokud se to nedala "na silu" tak je stres minimalni. Podle toho je taky nazev low stress training. Ohybani je vynikajici metoda jak zvysit vynos a snizit vysku, nekdy za cenu delsiho rustu (bavime se zde o tydnu max. dvou). A pokud jsem v prubehu rustu neohybal vubec a pri kvetu vidim ze je moznost roztahnout kytky trochu do stran a tim zvysit plochu ktera je ozarovana tak jasne ze to ohnu...

at se dari a at to roste

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 11-02-2011 v 14:47 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogon
Stálý Člen

Karma uživatele Rogon - 89% PěstitelskáKarma uživatele Rogon - 89% Pěstitelská

Rust - den 16+17. Příspěvek č. 34

Cely se to posralo. (omlouvam se za pejorativ). Kdyz jsem pred dvema dny zjistil, ze mam na kytce plisen, nedelal jsem si z toho velkou hlavu, myslel jsem, ze se ji jednoduse zbavim tim, ze ji omezim vlhkost. Ale vsechno je jinak a vcera uz byla plisen hodne videt i na jinych kytkach. Vypada to celkem spatne, listy se deformuji a ani nevim jestli se ji zbavim. Jisty je, ze poskozeni budu nevratny. Dneska rano jsem koupil pripravek Ridomil Gold MZ Pepite (nic jinyho jsem nesehnal) a kytky postrikal. Jestli to zabralo se teprve uvidi. Bohuzel nevim za jak dlouho se da pozorovat nejaky zlepseni. Zitra celou skrin vycistim a vydezinfikuju.
(teplota pri sviceni je 30°C, a vlhkost do 30% v noci je teplota 22°C a vlkost asi 35%, snazim se co nejvic vetrat).
A proc se to vsechno stalo? Udelal jsem velkou chybu, pres noc jsem mel pustenou zvlhcovacku a vypnuty odtah. Na druhou stranu jsem rad za chyby, ktere delam, kazda me posune o neco dal a verim, ze az zasadim dalsi skrin, bude vsechno o neco lepsi. Ted je to takova zkouska. Ale urcite z toho nemam radost.

Pokud se budete vyjadrovat do tohoto tematu, prosim vas nehadejte se tu a snazte se mluvit k veci. Vase zabomysi valky nechapu. Budu rad za kazdou pripominku.

foto 1. - foceno vcera - detail plisne

foto 2. - celkovy pohled - po postriku

foto 3. - deformace listu - po postriku (na listech je zbytek postriku)

5x Violator Kush / 250W (BARNEY´S FARM) - First indor

Old Post 12-02-2011 v 20:17 PM
Rogon je offline   Profil uživatele Rogon   Find more posts by Rogon   Foto galerie člena Rogon   Click here to Send Rogon a Private Message   Add Rogon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Zdravim

Chci te jenom upozornit ze tohle neni plisen. Teda alespon me to nepripada - spise je to takovy povlak, ktery zustava kdyz pokropis kytky vodou (zpusobujou to mineraly obsazene ve vode). Takze jestli jsi mel prez noc zvlhcovacku tak se ti to max obalilo timto povlakem.

Ono je totiz docela tezke chytit plisen na rustu - pokud fakt nejsi bordelar a nenechavas tam hnit listy nebo neco podobneho tak si myslim ze i nemozne. Na kvetu to je neco jineho protoze prachova plisen se ti dostane vsude a tady uz zalezi na okolni vlhkosti, prachu v okoli, sile kytky, teploty apod....

tak at to roste

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 12-02-2011 v 20:37 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogon
Stálý Člen

Rust - den 18+19+20 Příspěvek č. 36

Tri dny utekly a tak vam ukazu jak to roste. Zatim to vypada dobre, jedna kytka je porad takova zakrsla a nechce se vzpamatovat. Ostatni rostou jak z vody.

foto 1. - 18. den

foto 2. - 19. den

foto 3. - 20. den - dnes

BloodyBeer: Diky, trochu si me uklidnil. Ja sem to zkoumal fakt peclive a myslim, ze to nejaka plisen je. Postrik snad pomohl a bude slouzit i jako prevence (doufam). Bordelar nejsem, skrin je v cisty mistnosti a o kyticky se staram s laskou. )

Naposledy upravil Rogon 15-02-2011 v 23:26 PM

Old Post 15-02-2011 v 23:12 PM
Rogon je offline   Profil uživatele Rogon   Find more posts by Rogon   Foto galerie člena Rogon   Click here to Send Rogon a Private Message   Add Rogon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogon
Stálý Člen

Rust - den 21+22+23 Příspěvek č. 37

Dneska jsem udelal upgrade boxu - pridal jsem pachovej filtr - kytky uz zacinaj vonet Taky jsem kytky naohybal, vycistil box, pridal novej odtah, jednu kytku co je porad takova zakrsla jsem podlozil a malicko jsem prizvednul svetlo. V nejblizsich dnech prepnu na kvet (asi v pondeli - 26. den rustu).

foto 1. - 21. den

foto 2. - 22. den

foto 3. - 23. den

foto 4. - 24. den - dnes

foto 5. - 24. den celkovej pohled - dnes

Zalito odstatou vodou (ph 6,8), teplota v boxu cca 26°C vlhkost 50%, v noci teplota cca 21°C a vlhkost 60%.

Old Post 19-02-2011 v 18:08 PM
Rogon
Stálý Člen

Rust - den 25. Příspěvek č. 38

Posledni den rustu - zitra prepinam. Uvidime jak se kytky vytahnou

Old Post 21-02-2011 v 21:31 PM
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 1. Příspěvek č. 39

Dneska prepnuto na kvet (8:30 - 20:30 hod.), zalito (ph 6,1), postrikano proti plisni. Zvlhcovacku tam zatim necham, jeste asi 10 dni pak ji dam mimo a taky namontuju 250 W GIB Lighting Flower Spectre HPS.

Naposledy upravil Rogon 21-02-2011 v 21:54 PM

Old Post 21-02-2011 v 21:41 PM
HurricaneGeorge
Stálý Člen

Karma uživatele HurricaneGeorge - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Ahoj,
nechci ti do toho kecat, ale osobně moc nechápu proč se chystáš vyměnit Philips Master SON-T PIA Plus za GIB Flower Spectre.

Taky se chystám na 250W, tak jsem dost studoval jakou HPS si koupit. Na růst jsem si přes aukro (za 400,-) koupil MH Philips Master HPI-T Plus a na květ Master SON-T PIA Plus.

HPS jsem porovnával z hlediska světelného toku - GIB má 35 000lm, Philips 33 200lm. Což není tak podstatný rozdíl...
Naopak kvalita světla hovoří jednoznačně pro Philips. Vše doložím na přiložených grafech (download ze stránek výrobce).

Jinak doplním zajímavost, že výbojka Osram Plantastar má identické spekterum jako Philips SON-T PIA Plus (pdf ze stránek výrobce) - v GS udavají u Plantastar, že má kombinované spektrum s přídavkem modrého světla, což má i tedy Philips u které se píše, že je na květ - jejich logiku dost nechápu .

Teď už tedy porovnání spekter GIB a Philips (pro 400W HPS):

GIB stejně jako Philips vyzařuje část modrého spektra (maxima 460-470nm a 490-500nm).
Dost zásadní rozdíl je u poměru vyzařovaného světla mezi vlnovými délkami 560-630nm. GIB vyzařuje zbytečně moc světla mezi 560-570 (v porovnání se zbytkem vyzařovaného spektra), což je žluto-zelené světlo, pro fotosyntézu ne tolik důležité.

Kdežto Philips naproti tomu vyzařuje větší poměr světla okolo 580-600nm (s porovnáním proti 570nm) - barva světla žlutá až oranžová, mnohem vhodnější pro fotosyntézu.

Tyto drobné odchylky ale nejsou tak podstatné jako světlo o vlnové délce okolo 680nm - při této vlnové délce probíhá nejrychleji fotosyntéza.

U GIB nastává propad v oblasti 660-680nm, naproti tomu Philips má propad mírnější ale až po 680nm!

Absence fotosynteticky nejúčinnějšího světla, zbytečné vyzařování žlutozeleného spektra mě odradila od koupi GIB, ikdyž vyšší světelný tok je lákavý.
Spekulací může být dále vyšší kvalita a životnost, která nahrává Philips.

Doporučuji tedy nechat Philips (prodat GIB a koupit na růst MH), ale když to vyměníš tak rozdíl nepoznáš, akorád zbytečný dvě HPS.

Obr. 1 Závislost intenzity fotosyntézy na vlnové délce světla.
Obr. 2 Spektrum pro GIB 400W HPS.
Obr. 3 Spektrum pro Philips 400W HPS (pro 250W stejný poměr, akorád nižší hodnoty).

Pěknej grow a o tom světle zkus popřemýšlet .

K+.

Jinak genetika taky vypadá zajímavě - Kushovina bude dost narkotická .
http://en.seedfinder.eu/strain-info...h/Barneys_Farm/

Měj se.

Balkonový Killer Kush

SuperSILENT BB75 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE TAHOE ALIEN
DR60 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE MKxSk
KALFAS growbox CFL250Wdual V-BOG

EC a databáze dEC1 hnojiv

Reverzně osmotická filtrační jednotka 310-80M
Terárium pro Avicularia Versicolor s hydroponickým systémem typu bubbler

Hurricane Georges was the seventh tropical storm, fourth hurricane, and second major hurricane of the 1998 Atlantic hurricane season.

Naposledy upravil HurricaneGeorge 22-02-2011 v 02:16 AM

Old Post 22-02-2011 v 00:47 AM
HurricaneGeorge je offline   Profil uživatele HurricaneGeorge   Find more posts by HurricaneGeorge   Foto galerie člena HurricaneGeorge   Click here to Send HurricaneGeorge a Private Message   Add HurricaneGeorge to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laborec425
Stálý Člen

Karma uživatele Laborec425 - 76% PěstitelskáKarma uživatele Laborec425 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Promiň za příspěvek, ale třeba by Ti to mohlo pomoct a pro zajímavost by jsi se mohl podívat, jak Violator kush od Barney´s farm dopadl mně .
http://grower.cz/forum/showthread.p...iolator+%2Bkush

Old Post 22-02-2011 v 09:57 AM
Laborec425 je offline   Profil uživatele Laborec425   Find more posts by Laborec425   Foto galerie člena Laborec425   Click here to Send Laborec425 a Private Message   Add Laborec425 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Laborec425! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 2 + 3 + 4 Příspěvek č. 42

Kytky rostou jak z vody. Vcera zalito, poprve jsem hnojil, ale jen polovicni davka hnojiva (2ml/l Alga Grow, ph 6,1). Dnes rano hodne zalito jen odstatou vodou ph 6,2 (cca 1 l kazdy kytce).

foto 1. - 2. den (kvet)

foto 2. - 3. den (kvet)

foto 3. - 4. den (kvet) - dnes

HurricaneGeorge: diky za perfektni popis, ale cely je to jedno velky nedorozumeni. Nevim proc jsem napsal, ze mam Philips Master SON-T PIA Plus, pritom jsem na rust koupil metalhalidové - MH Philips Master HPI-T Plus. Je to moje chyba asi jsem z toho byl uz zblblej. (v privnim prispevku jsem to ted opravil) Jeste jedno diky za tvuj prispevek (K+) skoda, ze jsme tohle nenasel driv, koupil bych na kvet misti GIB, Philipsku. Co se tyka genetiky tak jsem hledal neco hodne silnyho, ale hlavne se mi libi, ze konec kvetu je do cca 60 dnu. Tak uvidime jak to vsechno dopadne.

Laborec425: Tvuj grow dobre znam, byl taky jeden z duvodu proc jsem se prave na Violator Kush obratil. Neustale cerpam a porovnavam jak ti to rostlo. Diky, ze si se na muj pokus podival.

Old Post 24-02-2011 v 21:20 PM
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 5 + 6 Příspěvek č. 43

Dneska jsem vycistil box, naposledy naohybal co se dalo (dosli mi kolinka) a poradne jsem to zalil (cista voda - ph 6,1). Kytkam se zatim dari dobre, rostou kazdej den o cca 1-2 cm. Doufam, ze se to vcas zastavi - zatim mam v boxu jeste cca 80cm mista, ale to je max.

foto 1. - 5. den (kvet)

foto 2. - 6. den (kvet) - dnes

foto 3. - 6. den (kvet) - dnes

Old Post 26-02-2011 v 16:35 PM
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 7 + 8 Příspěvek č. 44

Zacinam resit problem se zalevanim. Do ted jsem to delal pet lahvi, ale ted uz to zacina bejt docela neprijemny dostat se k zadnim kvetinacum pres ten porost. Asi poridim nejakou konvicku

foto 1. - 7. den (kvet)

foto 2. - 8. den (kvet) - dnes

Old Post 28-02-2011 v 22:23 PM
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 9 + 10. Příspěvek č. 45

Vcera jsem vytahnul kytky vem, uklidil box, vymenil metalhalidovou vybojku za GIB Lighting Flower Spectre HPS a konecne vyhodil zvlhcovacku. Poradne jsem zalil kytky (ph 6,2 + Alga Grow 2ml/l + Alga Bloom 2ml/l). Po dobre odvedeny praci jsem sel do hospody a vratil jsem se v pulnoci a porad se svitilo, protoze jak jsem menil vybojku, spatne jsem nastavil spinaci hodiny. Jsem proste blb. Takze se ten den svitilo o 4 hodiny vic nez by se melo, snad to nebude kytkam vadit.

foto 1. - 9. den (kvet)

foto 2. - 9. den (kvet) - pokus o makro tady bude mozna palicka

foto 3. - 10. den (kvet) - kytky na prochazce, nejvyssi ma ted 52 cm!!! tak jsem zvedavej jak jeste vyrostou. Maximum v moji skrini je 110 cm na kytku!

foto 4. - 10. den (kvet) - uz pod novym svetlem + naposledy postrikano Phyt-aminem

Chtel bych se zeptat jestli muzu par listu ve spodni casti ostrihat nebo je tam mam zatim nechat?

Old Post 03-03-2011 v 12:36 PM
Fajnšmekr
Nový Člen

Karma uživatele Fajnšmekr - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

ty spodky muzes imho trochu ostrihat, taky jsem to delaval... ale nejak rozumne

WEED IS ALL WE NEED...

Old Post 03-03-2011 v 13:35 PM
Fajnšmekr je offline   Profil uživatele Fajnšmekr   Find more posts by Fajnšmekr   Foto galerie člena Fajnšmekr   Click here to Send Fajnšmekr a Private Message   Add Fajnšmekr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 11 + 12 Příspěvek č. 47

foto 1. - 11. den (kvet) - foceno za tmy

foto 2. - 12. den (kvet)

Old Post 06-03-2011 v 16:34 PM
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 13 + 14 Příspěvek č. 48

Malicko jsem to prostrihral, hlavne ve spod bylo par zlutych listu, zalito (ph 6,1), + 4 ml/l Alga Bloom.
Dneska jsem ohnul dve nejvyssi rostrliny, protoze rostou fakt hone rychle a hlavne neprijemne vysoko.

foto 1. - 13. den (kvet)

foto 2. - 14. den (kvet) - musel jsem ohnout vrchol dvou kytek

foto 3. - 14. den (kvet)

foto 4. - 14. den (kvet) - jedno makro

Old Post 06-03-2011 v 16:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás