Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ayahuasquero jak často hnojíš a kolko tam toho dávaš cca? a jak to plánuješ hnojiť teraz po prechode na kvet, lebo máš tam napísané len jaké hnojivá
1. týždeň som nehnojil vôbec, len odstáta voda s upraveným ph.
2-3. týždeň rootsjuice, v 2/3 odporúčaných dávkach (a korene som videl na spodku kvetináča za 10 dní. Rástli ako divé.)
3-4. týždeň som už pridával aj Bio-grow v 2/3 dávkach.
Teraz som to nepolieval už asi 13 dní. A všimol som si, že vody majú dosť, dokonca spodné lístky sú už trošku v prdeli, lebo ten vlahy bolo moc. Nabudúce menej vody a polievať striedmejšie. Zálievku som robil každé 4-5 dní.
Plánujem ešte kúpiť Bio-heaven. A hnojiť v 1/2 dávke najprv Bio-grow a Bio-blom, potom ešte k tomu Bio heaven a na posledné 4 týždne aj Top max.
5. deň 12/12. Takže zmena. Hodil som tam za tmy sodíkovku... Aby to už večer mohlo na plno fičať. Inak tu foto zapojenia a tak. Ja viem, že s káblami to vyzerá na ťažko. Ale inak sa nedalo. Box je malý a naťahovať to všetko z vonka by bol ešte väčší problém. P. S.: A áno, to čo tam vidíte sú šnúrky od topánok, a ten spôsob je max. výhodný. Sú pevné, ľahko sa zväzujú a rozväzujú, a uzle nepustia.
1. foto - z vonka dnuka
2. foto - zdnuka na predradník, a šnúrky rulez...
6. deň 12/12. Takže sodík pracuje na plno. Len jedna haluz. To ufo, čo som tam šlahol ani nepracuje, teplota v boxe pri zapnutej lampe je 23 C aj so zapnutým klipsnákom, a ja som nastavil ufo na 25 C., asi ho poriešim na silnejší výkon a spínacie hodiny.
Jednou jsem se jí třeba zeptal: "Co tady na Zemi vlastně děláš?"
Odpověděla mi: "Abys rozuměl, když tu žiješ jako houba, přijde tě zdejší život mnohem laciněji;
a kromě toho ti musím říct, že než se opice vymkly kontrole, bylo tu moc dobré sousedství."
Tao, které lze popsat slovy, už není věčné a neměnné tao.
Taky nechápu proč jsi ostříhal tolik listů?! Byly krásně zelený bez známek poškození či nějakého deficitu. To byly listy těsně nad květináčem, nebo ze střední a nejvyšší části rostliny?
EDIT: máš a-wing, 400W sodík, to už je dobrý světelný tok, i na těch spodních listech probíhá fotosyntéza, ikdyž pomaleji. Dokud se jich kytka nezačne zbavovat sama tak nevidím důvod je stříhat. Energii na stavbu palic jí rozhodně nepřidáš hnojivama. Trochu si těm roslinám zmenšil plochu na které probíhá získávání primární energie.
Prestrihal som to preto, lebo rastliny boli moc husté na tú plochu a hrozne sa vyťahovali za svetlom, na spodné listy svetlo nedopadalo vôbec a niektoré začali odchádzať už aj samy. Môže sa zdať, že ich je veľa, ale aj tak je to celé ešte stále husté. Myslel som to v dobrom, dúfam, že im to nijako silno neublíži.
24 deň 12/12 Hlboko som zaplakal... dnešné zistenie 6/8 rastlín sú hermáči, a vyhadzujú úplne malinké kalichy, že sa ani nájsť nedajú a rovno v stede šišky.... Neoplatí sa mi to ani otrhať, vyzerá to tak, že všetky budú hermáče. Takže sledovať bystrím okom a všetko dávať ven...
čus...tak to je fakt vopruz...napadá mě snad moc kyselý ph...nebo nějak jinak nepříznivý podmínky...mě to každopádně utvrdilo v tom, že do femek ani nadále nepudu...ještě to asi kucí nemaj tak moc vychytaný
No, teraz som sledoval nové halušky a vraj sa už pripravujú nové druhy semien, nie feminizované, ale originál samičie, lebo tu ti garantuje výrobca samicu, alebo hermáča... :-D Ale to je nič... A ph som sa snažil držať ako sa len dalo... Ale aj minule som sledoval thready a chalan od dutch passion mal 9/10 hermáčov... Ale nervy mi to urobilo poriadne, všetko čo sa dalo som otrhal, z pod každej šišky a budem si to musieť všetko kontrolovať. Ak tam toho nebude moc, tak budem celkom rád, a mať z toho aspoň niečo....