Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od g420 jackEE: nop jestli se ti zlomila, tak ted uz poroste pomaleji
podloz ji trochu a normalne ji tam,kde se zlomila obvaz nejakou tenouckou jemnou latkou. ja radeji obvazuju, kdyz uz se stane, kyti se pak snazi posilit, foukej napr. vetrackem od procesoru z PC (ten malej, ne ten od zdroje) podle sily vetru a citu urcite odhadnes co je moc, staci vanek no a svetlo bliz...
MALO SVETLA!!!!!!! SVETLO JE JEDNO Z NEJDULEZITEJSICH ZIVOTNICH FOREM:UMELE SVETLO -PRO ZDRAVY RUSZT POTREBUJE ROSTLINA NEJLEPE SODIKOVKU (natriumdampflampen)-(SON-T-AGRO)Ale i toto svetlo muze rostliny velmy nachylit k nemocem (PLISEN RUZNE CHOROBY A PARAZITI).MODRE SVETLO DELA ROSTLINY HUSTE A SYLNE LISTY JSOU CASTO TMAVE A SIROKE: U CERVENEHO SVETLA ROSTOU ROSTLINY O NECO VIC DO VISKY ALE ZA TO VYROSTOU VIC HUSTE SYLNE KVETY: PRO MATKY ROSTLINY JE VELMY DOBRE KDYZ JSOU RADNE OSVETLENY S MODRYM SVETLEM;SVETLO SE MUSI PO DLOUHY CAS NIZKO UDRZOVAT;RIZKY JSOU PAK HUSTEJSI A MATE TAKY ZARUCENO VICE RIZKU: ROSTLINY S KRATSIM RUSTEM MOHOU BYT TAKE POD NORMALNI SODIKOVKOU(SON-T)VYPESTOVANY:SVETLO MUZES POSTUPNE VZDALOVAT NEBO MENIT S NAHRADNIMY LAMPAMY-ZARIVKY: PRO RIZKY JSOU DOBRE OD 14-15.000LUX K ZAKORENENI 15-19.000lux K RUSTU 20.000-30.000lux PRO KVETY 20.000-45.000lux
nebo ten stonek je dobrý zauzlovat.Ta kytka to vydrží a je to v pohodě.
to Bohour:stim foukánim je to hustý,A když na tu kytku přitáhnu nějakej big větrák tak ten stonek bude mít půl metru?
já bych tu kytku bud nečim podepře nebo bych ji zahrabal.ale lepší bys mněl začít znova ta kytka uš poroste pomaleji.jestli ji maš pár dní tak to přece není žádná tragédie
Taky se mi to stalo,moje prvni indoory jsem pestoval pod 2 x 20W usporkami,byly vytahle,se slabymi stonky,na hovno.Zkusil jsem to s novymi klicky,stejny vysledek.Svetlo bylo porad moc vysoko,pak mi to nak docvaklo a snizil jsem lampu na par cm ke kytce a podeprel ji spejlema. Pomohlo to,ale na nic bylo,ze se kytka matorila docela pomalu a dlouho,nez se spravila.Holt zacatecnik,growerem nepoznamenany.
Když jsem loni pěstoval taky jsem je měl ze začátku strašně vyčáhlý, ale když se daj do tepla, vlhka, světla (foliák, skleník) alespoň na pár dní tak se spravěj. Tak jako jiní každopádně doporučuji je dát víc na světlo.
Ak necháš naklíčené semienko v tme, bude sa strašne ťahať do výšky. Už som videl aj dĺžku okolo 30cm! Po vyklíčení potrebuje svetlo, svetlo, svetlo, ale nie bežnú žiarovku. Použi neónovú trubicu "daylight". Je v nej dobre zastúpená modrá farba. Ja momentálne testujem modrú trubicu od OSRAMu. Výsledok bude nafotený a uverejnený.
mam stejny problem,dnes jsem vymenil ty pitome obycejne zarivky za osram-flora,tak uvidim.mate s nimi nekdo zkusenost.Bude mi stacit 2x18W ? nebo mam jeste prisvitit ? ten vetrak snad neni tak nutne ne ? ty kravo to jsou tezke zacatky...
Zdrawim ! Asi yi máš na bezwětrném místě , přiwaž yi k tyčce . Yestli chceš, tak si k ni sedni a foukey několik hodin denně ... A pokud ye doma, tag yi seznam s wětrákem . Měy se !!!
Já osobně s něma pokecám, smotnem brčko možná, ale rozhodně nikam neletím !
ovívát větráčkem a stonek posílí jinak je možnost že až bude mít kytka palice tak je neunese a zlomí se. A kytky se normálně otáčejí za sluncem na tom se mi nezdá nic divného
Čau lidi. Mám takový prolém. Semínka mi vyklíčila a vyrostly mi malé rostlinky. Jenže mají hodně úzký stonek, ale zato jsou dlouhé. Tím pádem se klátí. Co byste mi poradili?
Hod sem vic informaci. Pod cim ti to roste, cim hnojis, atd.. jinak predbezne bych to videl na malo svetla. Kyti nema svetlo, tahne se nahoru a doufa ze tam nejaky najde..