Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak se zas hlasim z balkona,konecne to vypada ze uz se ukazujou kvety :) doufam ze to holky jeste stihnout ,dneska sem si koupil OBM ,tak vecer zahnojim :)
ty vole vy ste tam na tom sídlišti teda hustý , přesně takhle mi to kouká nad zábradlí ale asi tak o 0,5m víc protože nemám kytky na zemi ale v truhlíku zárověň se zábradlím, naštěstí už mám 80% sklizeno, zbejvaj poslední dvě kytky, který vykvetli nejpozdějc,
tak sem nějak projížděl náš panelákovej ráj, docela velkej, a čuměl po balkónech a žádnou podobnou provokaci jako je ta moje nebo toho tvýho souseda od naproti sem neviděl, u nás se asi všichni bojej ...
yóó.. u nas to kvete :)
v nasem dome ve vedlejsim vchode ma taky jeden capek kytky,a v baraku vedle dalsi dva balkony plny kytek ,skoda ze ten fotak nema vetsi zoom.. jinak bych Vam je kldine vyfotil =)
dik za K
ten durban pujde tak za 14 dni dolu ,takze dalsi phottaz ze sklizne :)
Pocasi se pekne hnusi a kytky ne a ne dokvist ,vubec nevim co s tim budu delat ,gdyby se tak nabidl nekdo ochotney a vzal si je na par dni dokvist pod sodik,pac jako ja ted nejak nemuzu sehnat lampu :((
btw. neni tu nekdo kdo by chtel koupit nebo vymenit tlumivku (pro 400w , ma asi 20kg :) a vybojku Phillips T-son 400w ,bud bych to prodal nebo vymenil za komplet 250w... no trochu offtopik (kdyby mel nekdo zajem tak PM)
jinak durban sel pred tydnem dolu tak naky nepovedeny photazz.. :)
samozrejme tech bitchu bylo mnohem vic ,ale neco sem rozdal a neco uz zhulil tak ten zbyteceq..aspon :)
zatisi s ganjou...
vim jenom ze ten model napravo dole se jmenuje HADR a je to docela luxus alá masaker :)) mel sem ho jenom dve maly kyticky ,nastesti sem v palickach nasel 3 seminka tak bude co sadit pristi rok ;)