Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A zase se vyskytl problém Jsme 37. den na květu a nějak se nám nedaří uhlídat vlhkost. Včera jsem koukal na vlhkoměr a ve dne vlhkost pod 60% nechce jít a večer tam byla maximálka dokonce 95% !!! Zkusil jsem ale vypnout klipsňáky na ofuk a po hodině byl box zkontrolovat a vlhkost se rázem změnila na 38%, což mě mile potěšilo. Přemýšlím že bych ofuky dal na spínač na žárovku a když by kytky měli tmu, tak by se ani klipsňáky netočily. Myslíte že je to dobrej nápad? Fakt už si nevím rady co dělat s tou vlhkostí, protože odtah mi už jede naplno. Podělte se se mnou prosím o Vaše rady... Díky moc všem..
Hola, díky za radu. Nakonec jsem to pořešil tak, že jsem koupil 3m alu-flexu a vyvedl jsem odtah ven z okna. Už se těším až půjdu zkontrolovat boxík a uvidím jak se vlhkost změnila. Třeba ani nebudu muset mít odtah na full, protože mám pro prostor 120x120x200 ufo na 495m krychlových, tak uvidíme
Tak sice přes den se vlhkost držela kolem 45%, ale jak měli kytky tmu, tak vlhkost vylezla znovu až na 80%. Když jsem ale vypl ofuky, tak zase začala klesat. Nevíte někdo jak je možný, že vlhkost jde tak dolů když vypnu ofuky? A co kdybych nechal přes noc bežet vždycky jen ten slabší? Musí se kytky v 38. dnu květu hýbat díky ofukům? Budu velice moc rád za rady..kuju všem
Původní příspěvek od males_killer Tak sice přes den se vlhkost držela kolem 45%, ale jak měli kytky tmu, tak vlhkost vylezla znovu až na 80%. Když jsem ale vypl ofuky, tak zase začala klesat. Nevíte někdo jak je možný, že vlhkost jde tak dolů když vypnu ofuky? A co kdybych nechal přes noc bežet vždycky jen ten slabší? Musí se kytky v 38. dnu květu hýbat díky ofukům? Budu velice moc rád za rady..kuju všem
čáf, já myslím že se už hýbat nemusí... kdyžtak mě někdo opravte Akorát jsem si myslel že zaplutý ofuk mi pomůže spíš srazit vhlkost...
ahoj maš krasny kytky.taky by mě zajimalo jak snižit tu vlhkost mam to ve sklepě.takže budu mit stejny problem. ještě by mě zajimalo jak jsi zvedl teplotu z 15 na 17 stupňu? tak at se ti daři.
Původní příspěvek od money5 ahoj maš krasny kytky.taky by mě zajimalo jak snižit tu vlhkost mam to ve sklepě.takže budu mit stejny problem. ještě by mě zajimalo jak jsi zvedl teplotu z 15 na 17 stupňu? tak at se ti daři.
Čuzz, mno teplota se nám povedla zvednout díky tomu, že jsem si pohrál s rozmístěním klipsňáků, ale pomohlo to fakt jen o ty 2 stupínky, ale lepší než nic. Jinak s tou vlhkostí pořád bojujem. Přes den je to v klidu kolem 45%, ale jak nastane noc, tak to jde těžce k 85%, což je bohužel už na plíseň ideální Budu to ale pořád nějak zkoušet vychytat....
Zdar a jak ti prosim tě jede to ufo v noci? Myslim na jakej výkon ho máš zapnutý? My sme většinou bojovali s tím že sme měli vlhkost malou,protože máme ufo 520 hodinově,sice s regulátorem,ale stejně nám to vždycky vytahlo vlhkost z boxu ven...Skus to pořešit nějak tím ufem a uvidíš...
Původní příspěvek od cannabi88 Zdar a jak ti prosim tě jede to ufo v noci? Myslim na jakej výkon ho máš zapnutý? My sme většinou bojovali s tím že sme měli vlhkost malou,protože máme ufo 520 hodinově,sice s regulátorem,ale stejně nám to vždycky vytahlo vlhkost z boxu ven...Skus to pořešit nějak tím ufem a uvidíš...
Čau, no právě máme ufáč 495 na metr a už nám nějakej čas valí na plno a to i v noci. Jinak máme taky regulátor s termostatem, kterej se spíná podle teploty. Jinak zezačátku jsme si vlhkost drželi že jsme dali odtah úplně na minimum (cca asi 3 otáčky za sekundu). Myslíš že je lepší dát přítah z venku než odtah ven? V místnosti nám vlhkost taky nikdy pod 60% nejde....
Zdravím, omlouvám se skrze delší odmlku, ale neměl jsem příliš přístup k PC Tak a teď k našemu boxíku a holkám. Do boxu jsme si ještě na poslední dny květu pořídili A-Wing + na 3 strany diamantovou folii a je to fakt neskutečnej rozdíl. Box je teď úplně krásně osvícenej na všechny strany Jinak 7 kytiček už jsme sklidili a 6 nás ještě čeká v boxíku. Dneska máme 72 den květu a zítra už se chystáme na celkovou sklizeň. Myslím že na první grow to zase nebylo až tak nejhorší, každopádně už posuďte sami z foteček.. Díky moc všem za rady, které mi moc pomohli a které hodně budou přispívat k druhému kolu, tak které se oba moc těším.. Tak se zatím mějte a ať to roste a kvete ;-) Čuzteeeeee!!!
Původní příspěvek od cannabi88 Zdar žádný pokračování nebude? Už tam musej bejt pěkný bambára ne? Jak si se popral s tou vlhkostí? Díky za odpověď cannabi..
Zdarec, mno s tou vlhkostí.... odtah jsem vyvedl ven a taky jsem začal větrat a přes den už vlhkost klesla na úctihodných 37%, což si myslím že je proti plísním už dobrá obrana Ale už mi pár lidí řeklo že to je venku moc cítit a to i před pacháč, tak to budu na druhý kolo muset ještě nějak vyřešit......
Původní příspěvek od males_killer
Zdarec, mno s tou vlhkostí.... odtah jsem vyvedl ven a taky jsem začal větrat a přes den už vlhkost klesla na úctihodných 37%, což si myslím že je proti plísním už dobrá obrana Ale už mi pár lidí řeklo že to je venku moc cítit a to i před pacháč, tak to budu na druhý kolo muset ještě nějak vyřešit......
hojj, s tim filtrem je mi to taky cejtit ,kdyz dam ufo naplno tak uz filtr nestiha a cejtit to je. Stahnu otacky na cca pulku a je to ok. m.