Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » N.y.c.d Scrog 250w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

FRYNK : No jo jenže když tam nedám síť tak budu muset dát 400W aby to prosvítilo i na spodky,takhle bude 250W a všechny paldy na svitu HPS a pod sítí nebude nic. Už tak platím za elektřinu dost a myslím že na tak malý prostor 250W bude stačit,když to ovšem přeroste tak budu nucen tu 400W HPS stejně nasadit :-( Je to zkouška :-) Dám sem nějaký foto. Díky za rady,tipy a názory a za Ká :-)

Naposledy upravil 25-01-2009 v 17:20 PM

Old Post 25-01-2009 v 17:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Ještě vám ukážu co jsem udělal s větývkama ze samého spodku :-) bylo mi je líto vyhodit a na jaře půjdou ven-takový malý pokus:-) Dal jsem ještě naklíčit nějaká semínka co se mi urodili v posledním kole v bubláku(taky půjdou ven). Jaro už se blíží a je cítit ve vzduchu a v Brně už není žádnej sníh. Tak zatím Zdarec

Old Post 25-01-2009 v 17:45 PM
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od bootii
nazdar, ten RW s klonmi by som rozrezal cim skor na kocky, lebo sa ti prepletu korene a potom s tym budu problemy..

Přesne jak řikaš , nevim kde ti lidi chodi na takove nápady hodit vice klonu do jednoho kusu RW a potom to rozřezavat až budou kořinky prorostle přes cele medium ... a nebo si to chtel zasadit cele najednou ? bacha nato ..

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 27-01-2009 v 14:18 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

Takže dík za rady a už je to rozřezaný. Sadit najednou celé jsem to opravdu nechtěl,zase takový máslo nejsem nebojte :-) Takže v pátek budou další fota. Zatím Zdarec

Old Post 28-01-2009 v 14:29 PM
Host
Host

Příspěvek č. 37

DEN 7 KVĚT

Zdravím přátelé drobného pěstu. Dnes je to sedmý den na režimu 12/12 ,tak dávám nějaké nové foto,ale musím říct ,že na to ,jak jsem byl varován,že se N.Y.C.D vytáhne, tak zatím nic moc, v pohodě se dá pod tou sítí ukočírovat a už je vidět na makru, že se holky dávájí pěkně do květu. Hnojím poloviční dávkou tak,jak je uvedené na návodu na 3slož. hnojivech od AH. Snad je to tak správně, nebo ne?

Naposledy upravil 30-01-2009 v 23:35 PM

Old Post 30-01-2009 v 14:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 38

Tak jsem v pátek trošku víc přihnojil (dal jsem tak jak má být ,podle návodu + 1 ml navíc od každé složky) a možná se mi to jen zdá,ale najednou to jaksi povyrostlo :-) No koukněte. Některé haluze jsem musel přidělat k síti drátkem a výsledek : jsou pěkně těsně pod sítí a nezohýbají se níž. Tak zatím Zdarec

Old Post 01-02-2009 v 09:55 AM
drd
Stálý Člen

Karma uživatele drd - 91% PěstitelskáKarma uživatele drd - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

cau ja sem taky zkousel trochu pridavat a tedkom davam 20 ml alga gloom 10 ml pk 13-14a 2 ml green s. do 3 litru vody.....a taky sem si vsimnul ze rostou

Old Post 01-02-2009 v 10:50 AM
drd je offline   Profil uživatele drd   Find more posts by drd   Foto galerie člena drd   Click here to Send drd a Private Message   Add drd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

Tak to já dávám do 5litrů 5ml Grow, 10ml Bloom a 5ml Micro ale asi tomu dám víc. Zase bych to nechtěl přehnojit a postrat tím všechno :-)

Old Post 01-02-2009 v 11:35 AM
Host
Host

Příspěvek č. 41

11 DEN KVĚT.

Začíná to krásně nakvétak a asi už přestanu ohýbat pod síť,co? Myslím že už to moc navyroste,teda ne tak moc aby to ta 250Wka neprosvítila. Nebo mám stále ohýbat? M

Naposledy upravil 03-02-2009 v 14:38 PM

Old Post 03-02-2009 v 13:45 PM
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Asi si nepochopil spravnou metodu site...sit s musi nejdrive cela zaplnit a az pote prepnout aby slahouny vyeli nad sit......prepnul jsi moc brzo s malo zaplnenou plochou chce to priste enchat dele rust... takhle bude vynos celkem nizkej...ale budou zkusenosti ty jsou k nezaplaceni...

Old Post 03-02-2009 v 14:15 PM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

Metodu jsem pochopil ,ale praxe je mnohdy vzdálena od teorie. Někdo psal, už přepnout (vzhledem k NYCD),že se vytáhne,někdo že ještě ne a tak jsem přepnul. Je pravda ,že kvete teprve 11 dní a možná se ještě prostor zaplní.Budu tedy ještě ohýbat. Nicméně pravda je v tom,že vlastní zkušenosti jsou k nezaplacení,mnohdy na úkor jiné veličiny. Uvidíme časem.Zdarec M

Old Post 03-02-2009 v 14:36 PM
Sar
Stálý Člen

Karma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% PěstitelskáKarma uživatele Sar - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Mildar, hej uplně v pohodě, frynk je jinde
Normálně je roztahuj až do krajů...když mrkneš na muj scrog v podpise, tak uvidíš co to udělá skoro po jednotlivejch dnech, pak se to zarazí a jen začne nafukovat
Vůbec se neboj, 250, uplně v klídku postačí

Ať to roste...SAr

Život má ten smysl, který mu dáme.......Let´s GO!

R.I.P. PPP

Old Post 03-02-2009 v 15:19 PM
Sar je offline   Profil uživatele Sar   Find more posts by Sar   Foto galerie člena Sar   Click here to Send Sar a Private Message   Add Sar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kumbál
Stálý Člen

Karma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kumbál - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Pro Mildar: Vim, že už to jde špatně, ale ještě bych to chvilku ohýbal do těch prázdných míst. Mělo by to ještě pár dnů růst. Jinak paráda :-)

Pro Sar: Přesně... ;-)

Pro FrYnK: Nechtěl bych vidět ty košťata nad tim pak a ty díry všude... :-D

Old Post 03-02-2009 v 15:57 PM
Kumbál je offline   Profil uživatele Kumbál   Find more posts by Kumbál   Foto galerie člena Kumbál   Click here to Send Kumbál a Private Message   Add Kumbál to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 46

Sar , Kumbál : Díky za rady. Šlo to opravdu špatně,ale už je opět pozohýbáno pod sítí a prostor se opravdu asi zaplní. Teď je nechám dva dny být a opět ohnu,to bude pátek 14 den květu a pak to prokonzultujeme. Vzadu jsem nechal v každém oku jednu větev(takové VScrOG) aby bylo vidět jak by to moc přerostlo,kdybych to neohýbal :-)Dík a Zdarec

Old Post 03-02-2009 v 16:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 47

14 DEN KVĚT

Tak předevčírem jsem ohnul co šlo pod síť a mám takový pocit ,že naposledy. Už to nijak zvlášť nanarostlo, za to se zvětšily květy,no mrkněte. Zatím Zdarec

Naposledy upravil 06-02-2009 v 15:07 PM

Old Post 06-02-2009 v 14:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 48

15 DEN KVĚT

Nestíhám se divit v dobrém slova smyslu. Je to každý den větší. Krásnej model na dívání a co teprve až bude hotovo! :-) M

Old Post 07-02-2009 v 12:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-06-2006 - 2nd BIO SCroG 150W - 48 odpovědí
26-02-2002 - Big Bud - ScrOG 250W - 10 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás