Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
FRYNK : No jo jenže když tam nedám síť tak budu muset dát 400W aby to prosvítilo i na spodky,takhle bude 250W a všechny paldy na svitu HPS a pod sítí nebude nic. Už tak platím za elektřinu dost a myslím že na tak malý prostor 250W bude stačit,když to ovšem přeroste tak budu nucen tu 400W HPS stejně nasadit :-( Je to zkouška :-) Dám sem nějaký foto. Díky za rady,tipy a názory a za Ká :-)
Ještě vám ukážu co jsem udělal s větývkama ze samého spodku :-) bylo mi je líto vyhodit a na jaře půjdou ven-takový malý pokus:-) Dal jsem ještě naklíčit nějaká semínka co se mi urodili v posledním kole v bubláku(taky půjdou ven). Jaro už se blíží a je cítit ve vzduchu a v Brně už není žádnej sníh. Tak zatím Zdarec
Původní příspěvek od bootii nazdar, ten RW s klonmi by som rozrezal cim skor na kocky, lebo sa ti prepletu korene a potom s tym budu problemy..
Přesne jak řikaš , nevim kde ti lidi chodi na takove nápady hodit vice klonu do jednoho kusu RW a potom to rozřezavat až budou kořinky prorostle přes cele medium ... a nebo si to chtel zasadit cele najednou ? bacha nato ..
Takže dík za rady a už je to rozřezaný. Sadit najednou celé jsem to opravdu nechtěl,zase takový máslo nejsem nebojte :-) Takže v pátek budou další fota. Zatím Zdarec
Zdravím přátelé drobného pěstu. Dnes je to sedmý den na režimu 12/12 ,tak dávám nějaké nové foto,ale musím říct ,že na to ,jak jsem byl varován,že se N.Y.C.D vytáhne, tak zatím nic moc, v pohodě se dá pod tou sítí ukočírovat a už je vidět na makru, že se holky dávájí pěkně do květu. Hnojím poloviční dávkou tak,jak je uvedené na návodu na 3slož. hnojivech od AH. Snad je to tak správně, nebo ne?
Tak jsem v pátek trošku víc přihnojil (dal jsem tak jak má být ,podle návodu + 1 ml navíc od každé složky) a možná se mi to jen zdá,ale najednou to jaksi povyrostlo :-) No koukněte. Některé haluze jsem musel přidělat k síti drátkem a výsledek : jsou pěkně těsně pod sítí a nezohýbají se níž. Tak zatím Zdarec
cau ja sem taky zkousel trochu pridavat a tedkom davam 20 ml alga gloom 10 ml pk 13-14a 2 ml green s. do 3 litru vody.....a taky sem si vsimnul ze rostou
Začíná to krásně nakvétak a asi už přestanu ohýbat pod síť,co? Myslím že už to moc navyroste,teda ne tak moc aby to ta 250Wka neprosvítila. Nebo mám stále ohýbat? M
Asi si nepochopil spravnou metodu site...sit s musi nejdrive cela zaplnit a az pote prepnout aby slahouny vyeli nad sit......prepnul jsi moc brzo s malo zaplnenou plochou chce to priste enchat dele rust... takhle bude vynos celkem nizkej...ale budou zkusenosti ty jsou k nezaplaceni...
Metodu jsem pochopil ,ale praxe je mnohdy vzdálena od teorie. Někdo psal, už přepnout (vzhledem k NYCD),že se vytáhne,někdo že ještě ne a tak jsem přepnul. Je pravda ,že kvete teprve 11 dní a možná se ještě prostor zaplní.Budu tedy ještě ohýbat. Nicméně pravda je v tom,že vlastní zkušenosti jsou k nezaplacení,mnohdy na úkor jiné veličiny. Uvidíme časem.Zdarec M
Mildar, hej uplně v pohodě, frynk je jinde
Normálně je roztahuj až do krajů...když mrkneš na muj scrog v podpise, tak uvidíš co to udělá skoro po jednotlivejch dnech, pak se to zarazí a jen začne nafukovat
Vůbec se neboj, 250, uplně v klídku postačí
Sar , Kumbál : Díky za rady. Šlo to opravdu špatně,ale už je opět pozohýbáno pod sítí a prostor se opravdu asi zaplní. Teď je nechám dva dny být a opět ohnu,to bude pátek 14 den květu a pak to prokonzultujeme. Vzadu jsem nechal v každém oku jednu větev(takové VScrOG) aby bylo vidět jak by to moc přerostlo,kdybych to neohýbal :-)Dík a Zdarec
Tak předevčírem jsem ohnul co šlo pod síť a mám takový pocit ,že naposledy. Už to nijak zvlášť nanarostlo, za to se zvětšily květy,no mrkněte. Zatím Zdarec