Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo je jasný že červený voči mam, no a co tak je mam červený, když sedíš půl dne v zahulený hospodě, tak je máš taky pěkně červený, nevim jestli je to teď móda ale mě nikdy nikde ani doma když sem byl mladší na voči nikdo nečuměl, maximálně jestli ze mě netáhne chlast..
ne nic ve szlým jen sem chtěl říct, že u nás na jihu jsou kapky do očí ve spojení s huličema něčim uplně mimo mísu, mluvim teda za velkej okruh mých známých :-)
No neviem, ale ja si nemôžem dovoliť prísť do práce s takými červenými očami a hlavne nemôžem sa stále vyhovárať na alergiu alebo zápal spojiviek. Tak mám kľud a nemusím odpovedať na dotazy " čo máš také červené oči" preto v mojom prípade nejde o nejaký módny výstrelok, skôr o nutnosť.
2 oton: občas sou ty kapky fakt potřeba, třeba než sedám za volant (jen minimálně). Po těch letech hulení už mám tak "vytahaný" žilky ve vočích, že mi vypoulej voko třeba i dva prdy a vidim pak dost rozmazaně a jakoby "hlubokoplošně" Někdy je to prostě nutnost.
Tak moje poprwý si docela pamatuju,protože to není zas tak dáwno.No je to asi 3-4 roky?Přijel jsem za kámošem do Opawy a šli jsme někam wen.Čekali jsme na Pepu,won přines matroš,tipci to začli smotáwat zahulili,to ještě beze mně,bo mně se do toho nějak nechtělo,bo sem newěděl co to se mnou udělá.Chwili jsme se courali po městě a pak měl jeden týpek haldu že widí w kašně hwězdičku,tak wšichni čuměli do kašny.Za chwili se wšichni rozešli dom a my z dwěma ámošema jsme šli k nám.Wytáhli jsme zbytek na stůl,byla to takowá malá hromádka hůla,že to nebylo ani na pul brčka,tak jsme pozbírali wšechny wajgle z popelníku,wyndali wšechen tabák a kamoš to smotl.Šli sme na zahradu za barák a tam to wotpálili.Dal jsem tri prase,trosku se mi tocila hlawa s toho tabáku a šli jsme do bytu.Když jsem měl otewřít dweře,tak se nemoh trefit do zámku a už jsem měl usměw od ucha k uchu,to sme pak chytli pekný záchwat.Doma sme se wšichni řezali jak hlupi a ja jsem seděl pod telewizí a ukazowal na nápis GALAXIE a totálně se řezal.pak už si jenom pamatuju, že ležím na posteli a cítím každou žilku w těle.Úplně každá žíla šla cítit,jak tepe.Pak mi kámoš druhý den řekl že jsem je šíleně wystihowal a honil po celém bytě.
Poprvé jsem se zaplikoval v 16 ti. Pak sem začal chlastat. Měl jsem slušnej náběh stát se notorem, což se některejm kámošům povedlo.. Já z legrace zasadil darovaný semínka, vyrostlo to, okusil jsem, To tak ve 20 ti- pjet let z5... Chutnalo, začal jsem se zajímat, omezil chlast- za což díky Marie a Jano!!! Pěstuju si teď už pravidelně, hulím, když je chuť, takže skoro everyday, ale s každodenní kocovinou se to nedá srovnat. Myslím, že mě hulení trochu změnilo, ale k lepšímu.. Miluju muziku, což většina mejch kámošů notoriků nechápe, že jdu na koncert a tam tančím!!! Já jsem za to rád, když je občas vedu na sračku domů, mám docela prima pocit, že jsem se sqěle bavil a ráno mi nebude blbě...
Prostě jí mám rád... Proč se jí bát máš????
Myslím, že až v osmnácti, jestli si vzpomínám... Možná by stálo za to udělat další anketu:
- 15 a méně let
- 16 let
- 17 let
- 18 let
- 19 let
- 20 let
- 21 let
- 22 let
- 23 a více
No, vidím, že by to asi byla docela dlouhá anketa a asi by potřebovala hodně "voličů" . Na druhou stranu, i když je to už v profilech a v jednom fóru na téma struktury osazenstva Groweru, takovej grafík na podobné téma by nemusel být k zahození...
joo ... ja taky tak ... tech 16-17 ..... mylsiim ze to je standartni vjek kdy se mladi dostanou do jine spolecnosti nez na zakladce a zacinaj kourit nebo chlastat ....
Videl bych to tak na 15
Proste byse dalo rict ze na zakladce sem ani nehulil a zacal sem az na gymplu
,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois