Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne tak. Na konci dne zjistuju ze jsem si dal a ze to nestalo za to. Ze mi to ten den lepsim neudelalo. Zahnal jsem hulenim nudu a rikam si ze zitra si nedam. A zitra si zase dam a v koutku duse vim, ze vecer si zase budu rikat, ze kdybych si nedal o nic bych neprisel.
rekl bych ze zavislej jsem ,protoze kdyz neni tak shanim ,nekdy se pristihnu ,ze delam to same ,co vadi me od mejch kamosu a to "Hej vole nemas na speka?"takze tedka omezuju ,chci to mit pod kontrolou a ne aby ganja kontrolovala me!!!Takze nehulim uz kazdej den ,ale treba 3x do tejdne (což si myslim ze je dobry )
No vzhledm k pomalosti odbourávání thc z těla
ti tvé obdenní hulení o stavu tvé závislosti neřekne nic
To je totiž organizmus v podstatě stejně pod vlivem,
i když to není high.
Claune: Na tom něco bude. Když jsem chodil na střední, měl jsem jediný cíl. Být pořád zhulenej. Měl jsem dokonce ty úvahy, že dodělám maturitu, najdu si byteček a tam budu jenom pěstovat a pálit a pracovat budu jenom tak, abych si vydělal minimum na rohlíky a elektřinu. Jinak žádný jiný ambice.
Naštěstí jsem do maturity stihnul zjistit, že takovej život by člověka moc dlouho neuspokojoval a zjistil jsem, že mám i jiný cíle, který mi přišly důležitější. A ty cíle se s nepřetržitým zkuřováním vcelku rozchází.