Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem jednoznačně pro platit poplatek.Nejsem tu tak dlouho,takže má registrace byla zdarma.Příklad--mám doma kabelovku za kterou platím měsíční poplatek,ktomu platím televizní poplatek a rozhlasový poplatek,rádio neposlouchám a stejně platím,MěSíčne!!! Zde jsem našel tolik CENNÝCH rad,ZADARMO a v televizi a rozhlase ani jedna rada za peníze.Jsem jednoznačně PRO nějaký poplatek,třeba i placenou smsku,nebo zpoplatněnou registraci !!!!!!
Osobně jsem pro opětovný zavedení placený registrace. Na groweru se registrujou děcka, který tady ctějí jenom prudit. Předvádějí se tady jak umí dobře pstovat, ale pokud mu někdo poradí, dočka se jenom sprostý odpovědi. Takový lidi tady nemají co dělat.
juli:
pokud budou prudit dostanou ban. Myslim, že by si to hnedka každý rozmyslel. Však tu nedávno ještě placené registrace byly a znát to bylo dost. Byl to moc dobrý filtr.
Původní příspěvek od jestedman moc to žerete, registraci mám zadarmo, přesto jsem na provoz přispěl nemalou částkou. Nejdřív jsem byl proti placení, pak jsem zjistil, že to není od věci. Oddělíme tím lidi, kteří se registrují jen a pouze, aby se zeptali na nějakou chujovinu. Protože než zařizovat registraci za 85, tak raději zkusí hledání..
Tohle je ten správný názor!
RADŠI HLEDAT NEŽ PLATIT REGISTRACI! A kdo zaplatí, má i zájem (pro náctiletý to fakt může být dost)
A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...
Jsem proti. Zavedení poplatku odradí stejně tak lidi kteří mají, tak ty, co nemají co říct.
Chce to spíš určitou změnu pravidel a systému. Grower klub se jeví jako určitá naděje. Kdo ví, co z toho vyleze, pokud vůbec něco.
(edit.) Když nad tím tak přemýšlím, tak bude-li ten klub placenej, tak je to vlastně prašť jak uhoď. Takže spíš ta změna pravidel a systému. Zavést hodnocení příspěvků, threadu, testy obeznámosti s pravidly při přispívání od určitých sekcí a to plošně, ne jenom na grower klub. Nové diskuzní fórum Masarykovy univerzity může být příkladem - předpokládám ale, že admin do něj nemá přístup.
citace:
původní příspěvek od pfusík Nemusel by být ani poplatek, stačil by nějaký jednoduchý test sociální inteligence...
Původní příspěvek od Pflusik Nemusel by být ani poplatek, stačil by nějaký jednoduchý test sociální inteligence...
a to akoze ked som dobry a slusny grower ktory ma rad svoje rastlinky nadovsetko ale uz mu to hulenie trochu stuplo do hlavy tak tu nemam co hladat?bo z takym vyhulenym mozgom by som ten test asi velmi dobre nespravil ...
nieje to moj pripad ale aj tak......
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Původní příspěvek od BoBoR a to akoze ked som dobry a slusny grower ktory ma rad svoje rastlinky nadovsetko ale uz mu to hulenie trochu stuplo do hlavy tak tu nemam co hladat?bo z takym vyhulenym mozgom by som ten test asi velmi dobre nespravil ...
nieje to moj pripad ale aj tak......
Teď si podle mě pleteš pojmy. Sociální inteligence je schopnost vycházet, porozumět ostatním. Není to o schopnosti řešit logické úlohy.
A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...
Chlapi necetl sem to celel protoze je tady toho hafo ale urcite ZPOPLATNIT! Budou tu jen lidi co se o to doopravdy zajmaj a co k rostllinam maj vztah.. a ne hloupi nactilety kterym jeste nebylo ani 18.
Původní příspěvek od Leito&Elegantic a ne hloupi nactilety kterym jeste nebylo ani 18.
myslím že tak 60% členům na groweru stejnak ještě 18 nebylo (dle jejich stylu "pÍsmAA" a nebo stupidních dotazů ve stylu "jak zapojit 12v větrák" apod.)
NJáký vstupní test by byla podle mě dobrá volba... už jednou sem tu psal že bych ho klidně zpracoval ( ale neumím moc v Java scriptech nebo v čem se to dělá :-) )
myslím že tak 60% členům na groweru stejnak ještě 18 nebylo (dle jejich stylu "pÍsmAA" a nebo stupidních dotazů ve stylu "jak zapojit 12v větrák" apod.)
NJáký vstupní test by byla podle mě dobrá volba... už jednou sem tu psal že bych ho klidně zpracoval ( ale neumím moc v Java scriptech nebo v čem se to dělá :-) )