Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravičko
Paličký máš opravdu pěkně pocukrované ať se ti vede nadále a dotaáhneě to snad do zdárného konce a co takhle psát k fotkám který je to den květu ? Bude to tak mnohem lepší .
Původní příspěvek od Scott Zdravičko
Paličký máš opravdu pěkně pocukrované ať se ti vede nadále a dotaáhneě to snad do zdárného konce a co takhle psát k fotkám který je to den květu ? Bude to tak mnohem lepší .
jsem myslel že je to jasný. ty makra jsou jen vyřízlí z orig. fotos posledního updatu tz. z pondělí. a tam je to napsaný = focený po 3 týdnech květu, přesně 24dní po přepnutí.
Myslim že vám něco dlužim, a to, že to tu dotáhnu
Kytky šli pod kudlu v něděli po 56 dnech od přepnutí. Poslední 2 dny jsem jim už nedopřával ani moc světla.
Tak se do toho pustíme:
chtěl bych poděkovat všem lidem za kladný ohlas a samozřemě za K.
vůbec nevim kolik toho bude, cokoliv přes 100 je pro mě úspěch. snažil jsem se jet hlavně na výslednou kvalitu a chuť (už se nemůžu dočkat) takhle od oka zatim spokojenej jsem , no uvidíme.