Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte pěstitelé tak jsem po dlouhé chvíli zde byl jsem nemocen a byl jsem odkázan na zachodovou mísu tak jsem moc neodepisoval. Ale už je to docela v pohodě a už jsem udělal pár fotek před koncem a myslím si že je to v pohodě ale nema to na tu sklizeň bíleho ruska to bylo fakt lepší..............
Mno savem bych já skříň nestříkal. Takovou žíravinu a vi to lijete do skříně? To co ti nabídl grosancho používám i já a je to bez zápachu a je to biologicky odbouratelné tak že ho můžeš požívat i když ti kytky rostou. Kdybys savo omylem kápl na kytky tak asi dlouho nevydrží u Roomcleanu nemusím mýt strach a mám tam pořád maximální čisto.
Jinak by mě docela zajímalo co děláš špatně že ty kytičky máš tak ubohé jestli je to kvůli těm breberkám nebo něco jiného. Protože pod 400kilem vypěstovat takové chudé tyčky je docela hrůza.
Začátek docela luxus a ten konec docela hrůza a docela škoda .
SRY ale je to tak!
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Ja to tym savem dělám jen po sklizni a pak to nechávám otevřené a pak tam dam nové řízky . A během růstu a květu to čistím clinem s alkoholem a taky vydělávám kytky ven.
A mam je chudé to dělají ty kundy protoze jich tam bylo mega a na vrchních listech se jich zbavíš ale ty mrdky pod listma ty jen těžko ale to bych musel asi list po listu mo uvidím koupim za měsíc : http://www.growshop.cz/katalog/deta...ef90b8231e441c1
A uvidím s ním tam bude květ a rust ve staré......
Ahojte milý přátelé tak jsem to pokosil ale jsem zklamaný z množství nemám to zvážený ale jsem z toho špatný že to není jak minule tak pěkně košaté ale musím ještě se hodně zlepšit ale budu teďkaj brat jen 6 řezů takže více prostoru a jeste uvidím jestli nezmenčím obsah květníku z 6.5l na 3.5l ale uvidím a chtěl bych se zeptat kolika litrový květináč pro matku????A děkuji za rady a můžete tipovat a pak napíšu jakou to mělo chuť atd par fotek